Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מנוע 1600 ואני אבדוק לגבי המידה, כי אני רוצה להגדיל, כי אני מחליף לג'אנט 16, אז אני רוצה כבר להחליף את כל העסק כולל הקאליפר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
690 שקלים, הקיט כולל ארבע צינורות - שניים קדמיים ושניים אחוריים.

המחיר כולל מע"מ

This very exact kit costs £60 in the UK, retail price including 17.5% VAT (which you can refund, so melts down to merely £51)!!! Shipment to Israel is £5-£8, all in all under £60! Normally a dealer has a 30% to 40% discount…With current exchange rate under 5.7 £/₪ , you do the math if you really think that ₪690 is a fair price.

פורסם
אפשר מחיר לסט צלחות אחורי קדמי+רפידות+צינורות בלם, לאלפא 145 מנוע 2.0 TS

אלפא 145 2.0:

צלחות בלימה ספארקו קדמיות, 284 מ"מ - 1,350 ש"ח, 257 מ"מ - 1,250 ש"ח

צלחות בלימה ספארקו אחוריות, 240 מ"מ - 850 ש"ח

רפידות בלימה ספארקו T51 קדמיות - 690 ש"ח

רפידות בלימה ספארקו T51 אחוריות - 390 ש"ח

צינורות בלימה שזורים גודרידג' עש שנתון 2,000- 650 ש"ח (4 צינורות), אחרי שנתון 2,000 - 890 ש"ח (6 צינורות)

המחירים כוללים מע"מ

* יתכנו הבדלים בפריטים הנ"ל בין המפרט הטכני של מכוניות שהגיעו לישראל לעומת מכוניות הנמכרות באירופה.

פורסם
אפשר מחיר לסט שלם לפורד מונדאו 2002 (2.0L)?

דיסקים לא קיים, אולי לפי מידות אפשר לאתר (קוטר ואופסט)

רפידות קדמיות לקאליפר בוש: 790 ש"ח

צינורות ברקס (לדגם שיוצר עד 2002): 790 ש"ח

המחירים כוללים מע"מ

פורסם
אפשר מחיר לסט צלחות קדמי+רפידות הונדה אקורד 2002 1800 סמ"ק

דיסקים לא מופיע כקיים בקטלוג ספארקו. אולי אפשר לאתר לפי מידות

פורסם

אם אפשר בבקשה לאאודי A3 1.8T 2001.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

• תוכן חדש...