Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

3000?:shock:

זאת ממש גניבה לאור יום,הרמקול עצמו טוב מאוד,תישמע אותו ותיראה אם אתה מתחבר לצליל שלו,אבל בטח לא לשלם עליו 3 אלף שקל,אפילו אם זה כולל התקנה.אתה תוכל להשיג אותו בהרבה פחות (שים לב שלא מוכרים לך גם זיוף!)

לדעתי מחירו כולל התקנה וחיווט נע סביב 1800 שקל לכל היותר,אבל אני לא בטוח.

פורסם

סט כזה כולל התקנה יכול לעלות 2000 ש"ח ויכול לעלות גם 10,000 ש"ח לסט 3 חלקים כולל בניות.

2 או 3 חלקים ומה ההתקנה כוללת ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אפשר להשיג אותם ב-1600 שח ואפילו פחות :

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=335&oid=hhvzcibzfkh35kv24zirk1rf

המחיר פה לא מלמד אותנו כלום, מכיוון שאנחנו לא יודעים איזו התקנה הציעו לבחור או דגם של הסט או איזה חיווט וכו'...

ברגע שתגיד לנו את כל הפרטים בנוגע לעבודה נהיה יותר חכמים לענות לך.

שרון.

פורסם

לא חשוב איזה התקנה, אין צורך לדעתי לבניות וכל הכאב ראש.

זה סט 2 WAY ויותר מ2K זה נראה לי מוגזם כולל התקנה.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

תתפלא כמה שהבניות וכאב הראש חשובים כדי להשיג תוצאה טובה.

סאונד טוב זה לא רכיבים טובים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מה זה כולל התקנה אם יש כבר הכנה באוטו שזה אומר כל הכבלים רמקולים ,מתח,RCA הכל כבר מועבר אז המחיר יהיה הרבה יותר זול מאשר לעשות התקנה מהתחלה

B///MW- אם אין לו כבר תשתית ברכב אז המחיר יהיה יותר מ-2K {עבודה וחיווט עולה כסף}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אם אין לו תשתית, זה יכול להגיע ל3K?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

• תוכן חדש...