Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי הכניס את הרכב שלו למוסך מורשה לצורך תיקון נזק אחרי תאונה. היום ראיתי את הרכב שעדיין נמצא במוסך וראיתי כי הרכיבו לא וילון אחורי עם הלוגו של המוסך ללא הודעה. כמובן שעשו חורים בריפוד של התקרה וגם בחלק התחתון.

כמובן שאני אעלה את הסוגיה לפני שהרכב יוצא מהתיקון, אבל מה לדעתכם צריכה להיות עמדתי?

רק פירוק של הוילון ישאיר חורים בריפוד, אך גם לא נראה לי סביר לדרוש מהמוסך להחליף על חשבונו את כל התקרה וגם הפאנל התחתון (מאחורי משענות ראש אחוריות, היכן שממוקמים רמקולים).לצורך הענין הרכב הוא שנת 2005 ששווה בערך 60,000 שקל. אני משאר כי החלפה של חלקים כאלה על חשבון המוסך תהיה כמה אלפי שקלים וניתן לשאר כי דרישה כזאת מצידי תגרום לסכסוך רציני וחילופי דברים ביני (הלקוח) והמוסך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגדול אתה כן יכול לדרוש שיחליפו לך את החלקים "שניזוקו" כי הם עשו זאת בלי להודיע בכלל. אבל לא נראה לי שהם יחליפו את הגג והמדף בגלל שתי חורים. ואני מכיר את התופעה הזו, לא מזמן הייתי בטיפול עם הרכב(ביונדאי) הכל היה מצוין ושמתי לב אחרי הטיפול שהחליפו לי את המסגרות של הלוחית רישוי עם כיתוב של המוסך. לא כל כך מפריע לי אבל עדיין

פורסם
חבר שלי הכניס את הרכב שלו למוסך מורשה לצורך תיקון נזק אחרי תאונה.

כמובן שאני אעלה את הסוגיה לפני שהרכב יוצא מהתיקון, אבל מה לדעתכם צריכה להיות עמדתי?

החבר שלך אילם או שאין לו דיעה? ואם לו לא אכפת, למה צריך את עמדתך?

או שמדובר ברכב שלך?

ולעצם העניין. להחליך תיקרה? נו, באמת. מקסימום לדרוש וילון נטו, ללא הלוגו, בטענה שהסרת הוילון תשאיר חורים.

פורסם

אני זוכר שבמוסך שלי התחלפו בעלים ואחרי טיפול ראשון האוטו חזר מרופד בקד"מ שלהם.

מאד כעסתי עליהם. מזל שזה ירד בלי סימנים.

פורסם

היה לי מקרה דומה עם הוספת מדבקה "שמור מרחק" עם לוגו המוסך על הטמבון מאחור.

לא נורא שיהיה העברתי...

בטיפול אחר ראיתי במקרה בפנים שלט קטן שכתוב עליו_שידביקו מדבקה ברכב עם סיום הטיפול_מי שלא מעוניין צריך להודיע לפני.

כנראה שהם הופכים מכוניות ללוחות פרסום, וצדקתי אחרי כמה שניות בא בחור עם מדבקה ארוכה להדביק על המסגרת_(ניקל).

אמרתי לו שלא יחשוב אפילו על זה.

תדרוש מהם להחזיר את הרכב למצבו הקודם ויהי מה.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

הדבר חמור מאוד לדעתי. אמנם מדובר "רק" בהתקנת וילון אחורי אך לשם פרסום הם גרמו נזק לרכב.

אני הייתי כועס מאוד ודורש פיצוי. או - החזרת הרכב למצב הקודם, או פיצוי בדרך אחרת(טיפולים חינם, הטיפול עצמו חינם, פיצוי כספי וכו' וכו'..)

פורסם

דבר שאני רואה על הרבה רכבים ובאמת הייתי מתעצבן ממנו, זה אם היו שמים שלי שאני ידע סמל של המוסך ליד הסמל של הרכב מאחורה על תא המטען. זה בטוח משאיר סימן אם מורידים, כל הסמלים האלה מניקל שמדביקים

פורסם

זה הכי מרגיז ששמים לך במוסכים מסוימים מדבקות בטמבון וללא רשות. הרכב שלי ללא מדבקות חוץ מפסים זוהרים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

זה מצב שבו אתה לא צריך להתחשב ברגשות או בהוצאות של המוסך. הם גרמו לך נזק, נקודה. החלפת תקרה ופאנל פלסטיק עולה אלפי שקלים? זה הנזק שהם גרמו לך. הרכב נכנס לתיקון, לא לגרימת נזק. החורים בפלסטיק היום הם רק חורים, עוד שנתיים יהפכו לסדקים, עדיין לא יהיה אכפת לך?

המינימום זה פיצוי, אני הייתי דורש יותר מזה. חוצפה.

אסף.

פורסם

עוד סיבה למה לעמוד ליד האוטו במוסך ולראות כל צעד שלהם. כמובן שזאת חוצפה ישראלית לשים מה שבא להם, כגון וילון, מדבקות של שמור מרחק, או מדבקות על לוחיות הרישוי. תגיד לחבר שלך שלא ישתוק ויוציא מהם כל דבר אפשרי.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

• תוכן חדש...