Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היו עושים לי דבר כזה לרכב, הייתי דורשת שיחזירו למצב המקורי ולא משנה כמה זה יעלה להם.

זו לא תאונה, זה ונדליזם.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה הנשאלת כאן היא באיזה רוח אתה רואה את הדברים?

כלומר , יש כאלה שזה לא מפריע להם או שהיו מורידים את הוילון ומבקשים בפעם הבאה כשמכניסים את הרכב למוסך

לא להרכיב שום וילון או מדבקה ברכב , הרי תכלס מדובר בחורים מזעריים בקוטר מילימטרי ולא כל אחד היה עושה מזה עניין.

או

שזה נורא מפריע לך , החורים , קטנים ככל שיהיו מפריעים מאד , ומבחינתך נעשה לך נזק , ועל כך אמור המוסך לפצותך

כמובן.

במקרה כזה עליך להתלונן במוסך עם הרבה רעש , על מנת שהמוסך יבין שהרכב שלך ולא משנה אם זה פורשה או חיפושית

מאד יקר לך ולפני שהם עושים משהו שלא קשור לטיפול או החלפת החלק שסוכם מראש עליהם היה להודיע לך מפורשות , ושכעת

ניגרם לך נזק ועגמת נפש ושאתה רוצה את הרכב במצב המקורי שהיה טרם החירורים שנעשו .

לדעתי המוסך לא יחליף לך את בד הגג הפנימי ולא את המדף מאחורי הכיסא מוקסימום יציע לך איזה פיצויי קטן ...ואפילו לא

טיפול או זיכוי כספי שגובל במאות שקלים , אלא משהוא קטן , שכן מבחינתם לא ניגרם לך נזק ואם כן הנזק הוא מזערי מאד.

במקרה שהפיצוי לא יספק אותך , ותרצה ללכת עד הסוף בעניין , מה שכרוך בריצות ועצבי ברזל ובזמן , תבע את המוסך בתביעות

קטנות בבת משפט ואין לי כל צל של ספק שהשופט יחייב את המוסך להחליף לך את הבדים \ חלקים שניזוקו לך ברכב + סכום

של כמה מאות שקלים עבור עגמת הנפש + הוצאות בת משפט שיחולו על המוסך במקרה דנן.

אולי , צריך לעשות כן ולתבוע פעם אחת את המוסכים שחושבים שהרכבים שלנו הם כלי פרסום שלהם ושהם יכולים לעשות מה שבראש שלהם .

אגב , הכי מצחיק בכל הסיפור הזה , שכאשר תיגש למוסך , סביר להניח שבעל המוסך עוד יתרברב ויאמר לך שבעצם הוא עשה לך

טובה כלקוח טוב , ושם לך וילון בעלות של 100 שח על חשבונו , ואתה עוד מיתלונן?.......

...לא אשכח איך אני מגיע לעשות טסט עם האיבו שלי לדינמומטר בירושלים , ופתאום אני רואה איזה גמד מאחורי הרכב מדביק לי מדבקה של דינמומטר על הטמבון הלבן החדש והמלוקק של רכבי ......כמעט ואכלתי אותו חי!!!!!!!!!!

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

פורסם

ערב טוב.

אני אומר לא לוותר!

רכב שלך!

אתה רוצה אותו בלי וילון, לא ביקשת ולא כלום.

זה כמו שיבואו ויקדחו לך חור קטן בפח של הרכב.

תבקש שיחזירו את הרכב למצב המקורי שלו ואל תתעניין בכלל כמה זה יעלה, לא צריך לעניין אותך!

הדבר היחיד שצריך לעניין אותך זה שאתה צריך לקבל את הרכב כמו שנתת אותו!

בברכה טל

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

אני לא מבין מי מינה כאן את הכותבים לשופטים ושמאים שמכתיבים כמה חמור או לא חמור החורים שקדחו לבן אדם באוטו ?!

קדחו לו/הבריגו לו/חיברו לו, עשו חורים, החורים יהיו שם תמיד על החלקים המקוריים, זה ונדליזם לכל דבר, זה כנגד הרצון וזה למטרת פרסום ורווח אישי עם חוצפה שלא תתואר.

אנחנו לא מדברים פה על הדבקת מדבקות שיכולות להיות מוסרות ללא נזק תמידי כלל.

אם זה היה אצלי ברכב הם היו מחליפים את הריפוד בגג וגם את המגש , עם החורים האלה באמת היו מפריעים לי.

לא הייתי מוכן להתפשר על וילון רגיל/חלק אחר כי מלכתחילה לא ביקשתי או רציתי וילון! למה אני צריך להגיע איתם לפשרה על פיתרון דפוק שכזה?

זה היה במוסך מורשה?

פורסם
הדבר חמור מאוד לדעתי. אמנם מדובר "רק" בהתקנת וילון אחורי אך לשם פרסום הם גרמו נזק לרכב.

אני הייתי כועס מאוד ודורש פיצוי. או - החזרת הרכב למצב הקודם, או פיצוי בדרך אחרת(טיפולים חינם, הטיפול עצמו חינם, פיצוי כספי וכו' וכו'..)

אחרי זה איזה סוג של טיפול תקבל ?

אני הייתי בא למוסך מורשה שואל כמה עולה הוילון הכי יקר עם התקנה והסרה של הישן.

(אם צריך תיקון אז גם).

פונה לעורך דין על קטנות ומוציא מהם נזק אישי...

אין על להיות אמריקאי בנושא כזה.

כשהם ישמעו שלא סתם חפרת להם הם יעשו איתך דיל יותר מתוק משציפיתה.

(הייתה לי תביעה פעם על מוסך שהחליף לי טמבון קדמי מהביטוח. את הישן והמלוכלך החליטו לשים על

המושב האחורי - מעור. כשחטפתי כריז ישראלי ביותר הוא שלח אותי לאלף...

כשהתערב העורך דין - הפשרה נעשתה באותו הרגע.)

קודם משפרים את הנהג, אחרי זה את הרכב.

צמיגים רחבים = נהג גרוע.

אין על "לסד" (לא, לא הסם. התמסורת).

פורסם

לכל מי שמציע להחליף את תקרת הרכב: לדעתי לא כדאי, התקרה המוחלפת אף פעם לא תהיה כמו המקורית. גם אם היא תקרה מקורית שיובאה מחו"ל. למה? כי העבודה תהיה ערבית, מקסימום ישראלית. זה לא יחזיק טוב עם הזמן ויתקבלו קמטים, בלאי וכו..

אם זה יקרה עוד שנתיים, לא תוכל לבוא למוסך בטענות.

פורסם
מדובר על מוסך מורשה של רשת יונדאי/מיצובישי.

מוסך שמרשה לעצמו לקדוח חורים ברכב למטרות פרסום, מי יודע מה יהיו השיקולים שלו בהחלפת חלקים מכניים.

דבר עם המוסך או פנה ליבואן בנידון.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

פנה אל המוסך ושאל אותם מה האפשרויות שהם מציעים לך קודם כל.

ההצעה הכי "הגיונית" בשרשור הזה היא לבקש וילון אחר, עם סמל האוטו, וגם זו התפשרות לטובת המוסך על מה שהם עשו.

פורסם
לכל מי שמציע להחליף את תקרת הרכב: לדעתי לא כדאי, התקרה המוחלפת אף פעם לא תהיה כמו המקורית. גם אם היא תקרה מקורית שיובאה מחו"ל. למה? כי העבודה תהיה ערבית, מקסימום ישראלית. זה לא יחזיק טוב עם הזמן ויתקבלו קמטים, בלאי וכו..

אם זה יקרה עוד שנתיים, לא תוכל לבוא למוסך בטענות.

לא מסכים איתך, אני בוגר הפקולטה למדעי החלפת ריפוד הגג.

כשהוזמן הרכב של אישתי, נאמר להם מספר פעמים מפורשות שלא להתקין עליו שום דבר ושום "מתנה".

נחש מה? כשבאנו לקבל אותו הותקן עליו וילון מהסוג שמרתיח (בצדק!) את פותח השרשור.

הרכב הושאר שם וסירבנו לקבל אותו עד שהחליפו לו את ריפוד הגג. תתפלא אבל גם היום (אחרי 5 שנים) אין שום סימן שיכול להסגיר את העניין (הרכב עדיין ברשותינו).

הגג הותקן בצורה מושלמת.

האודי שלי (הישנה) ספגה מכת ברד שכדי לתקן - באוטופיקס - את השקעים, פורק ריפוד הגג, גם הוא הוחזר למקומו בלי שנשאר לכך סימן (ואני פדנט נוראי, אם היה משהו האמן לי שהייתי רואה...).

פורסם

לדעתי חוצפה שאין כדוגמתה, לבצע פעולה כזו ברכוש פרטי של אדם זו פשוט חוצפה ועזות מצח.

המוסך יואיל בטובו להחליף את החלקים אשר נפגמו עקב החוצפה שלו , ואף יוסיף פיצוי בעלות הטיפול אשר בוצע ברכב.

אינני מבין אנשים אשר רואים זו בעין סלחנית, זו פגיעה ברכוש פרטי של אדם , לטעמי זה אינו דבר של מה בכך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זו חוצפה!

הייתי דורש החזרת המצב לקדמותו.

(הלוואי שיחוררו לי את הגג, מתאים לי החלפת ריפוד גג על חשבון המוסך :D)

אם בעל מוסך רוצה לפרסם את עצמו על הרכב שלי, שישלם לי על כך, לא חייב בכסף אלא בהנחות או הטבות וכדאי שזה יהיה בשווי משמעותי אחרת אין סיכוי שזה יקרה. (וגם אם זה יקרה, אז רק מבחינת פרסומת על לוחית הרישוי)

גם אותי מרתיחים הדברים האלה, אבל יש אנשים שלא אכפת להם.

למשל : לאבא שלי על הB4 היתה מסגרת לוחית רישוי מקורית של סובארו עם הלוגו של קבוצת הראלי והכל , באמת נראיתה מצויין. אחרי הטיפול האחרון הוחלפה במסגרת לוחית פרסומת למוסך המטפל. לדעתי זו חוצפה ואולי אפילו אחד הפועלים שם עין על הלוחית המקורית ורצה אותה לרכבו הפרטי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

זה לא כמו שצבעי יצבע לך את הבית ועל אחד הקירות יצייר מס' טל' שלו?

קודם משפרים את הנהג, אחרי זה את הרכב.

צמיגים רחבים = נהג גרוע.

אין על "לסד" (לא, לא הסם. התמסורת).

פורסם

עדכון:

המוסך הזמין על חשבונו וילון שחור חלק.

באמת שלא היה לי כוח להכריח אותם להחליף את הריפוד.

מדובר על רכב של חבר, כפי שציינתי בהתחלה.

חוצפה להרכיב וילון ללא הצעה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...