Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

מצטער על הכותרת המבלבלת

ברשותי כשנה אוואו 2005 מהשכרה לשעבר הילוכים, בשבועיים האחרונים נדלקת לי לסירוגין (90% מהזמן) נורית דמוי ברז כזה בצבע כתום ליד השעון תצוגה.

נבהלתי חשבתי שזה שמן (אני עושה טיפולים בצורה מסודרת) בדקתי שמן ומים והכל תקין ליתר בטחון גם הוספתי.

במקרה יש ליד העבודה שלי חשמלאי , הוא הציץ ואמר שזה לא נורית שמן ויש תקלה ברכב צריך ללכת למוסך ממוחשב.

הוא גם הרגיע אותי שאני יכול לנסוע ככה שנים על גבי שנים.

השאלה שלי היא, האם יש אפשרות לראות ספר טיפולים באינטרנט או לדעת מה זאת המנורה הזו לפני שהולכים לעקוץ אותי במוסך?

או שלא אדאג, בכל מקרה יעקצו אותי במוסך? :)

פורסם

שלום MYD

אם תוכל להעלות תמונה של המנורה אני בטוח שיוכלו לעזור לך, אני אישית פשוט לא הבנתי באיזה נורה מדובר בדיוק

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

אני מנחש שזאת נורית חיישן חמצן, או תקלה אחרת בממיר קטליטי.

אם זה נדלק לך כאשר הרכב קר והמנורה נעלמת לאחר שהרכב כבר חם , זה רק מחזק את מה שאני משער.

לא מומלץ לנסוע כך, גם צריכת דלק גבוהה יותר, וגם תערובת של דלק אויר לא נכונה למנוע.

אביב8)

פורסם

אם ה AVEO שלך מהשכרה,האם ביצעת יישור קו כאשר קיבלת אותה?האם הסתכלת על ההסטוריה שלה?אולי היתה בעיה שכזו בעבר?ועם כל הכבוד לחשמלאי-הוא לא מכונאי רכב.אז אולי אתה יכול לנסוע כך שנים על גבי שנים,עד שילך לך המנוע פייפן.

בכל מקרה,ברגע שנדלקת לך הנורית,פנה למוסך היבואן.עקיצה או לא עקיצה,חבל שילך המנוע.

אם התשובה של המוסך לא נראית לך,אני ממליץ לך לפנות למוסך שני לחוות דעת שנייה..בכל מקרה,למרות שזה רעיון לא מי יודע מה מבחינת המחיר,אני ממליץ לך לפנות למוסך יבואן בנוגע לדיאגנוסטיקה של הרכב.

פורסם
שלום MYD

אם תוכל להעלות תמונה של המנורה אני בטוח שיוכלו לעזור לך, אני אישית פשוט לא הבנתי באיזה נורה מדובר בדיוק

בבקשה תמונה ותודה

4545111.JPG

(תנחשו באיזה שעה זה צולם ) :)

בכל מקרה אני בכל מקרה אגש למוסך בהקדם אבל רציתי לדעת איך אני יכול לדעת לפי ספר רכב (שאין לי) על פי חיפוש באינטרנט למה שייכת הנורה הזו.

שוב, הרבה תודה

פורסם

נורה זאת מראה על תקלה במע' ניהול המנוע הכוללת בתוכה את ההצתה, הזרקת דלק ואביזרים להקטנת זיהום אויר.

כדי לדעת מה מקור הבעייה, יש להתחבר עם מחשב/סורק איבחון תקלות ממוחשב.

בברכה - רפי לין

פורסם

זאת נורית תקלת מנוע, מתריעה בזמן תקלה במערכת ההזרקה, הפליטה ואולי עוד מס' מערכות שכולם קשורות לפעילות המנוע.

רצוי מאוד להכנס בהקדם למוסך ולאתר ע''י מחשב את התקלה.

אסור ליסוע עם הרכב לאורך זמן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...