Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יכול לערוך, אז הנה התוספת: תמונה לקוחה מהאינטרנט של אופל כמעט זהה למדוברת, רק תחסירות את הכיתוב GL, הוישרים בפנסים, האנטנה, הפלסטיקים מאחורה, במקום מגנזיום ג'אנט ברזל כסוף, תוסיפו סאנרוף, תדרדרו את מצב הפסטיקים ושהטמבונים עשויים מקשת פלסטיק ולא בצבע הרכב ותחליפו צבע ו...קסם:

OpelAscona16GL.jpg

בקיצור, רק תחליפו אותו בתמונה של רקורד אמיתית ו...קסם!

ואגב - הטמבונים לא בצבע הרכב. מה שאתה רואה מתחת ולטמבון האפור צבוע בלבן זה פח. ככה היו בונים פעם מכוניות, עוד לפני שהכל היה עשוי מפלסטיק.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

זה אופל רקורד מהתקופה המקבילה.

יכול להיות שמוכר הרקורד בעצם מוכר אסקונה, אבל הוא רק הדביק סמל של רקורד?

pic-14902.jpeg

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

יסלחו לי המגיבים הרציניים אשר להם אני מודה מאוד על הידע שהם חלקו, אבל לכזאת קטנוניות לא ציפיתי.

למה משנה כ"כ הספק המנוע במקור? לא בגלל שקיימת תקווה שהוא מפיק הספק דומה גם היום אלא על מנת לדעת לאיזה דגמים לכוון בחיפוש אחר חלקי חילוף(אני לא חושב שמישהו יכול לומר שההבדל בין הזרקה חד נקודתית לקרבורטור זניח), בנוסף זה נותן אינדיקציה לאיזה רמת ביצועים ניתן להגיע לאחר שיפוץ מקיף ואיזה רמת שיפוץ דרושה, אז כן אולי חיפשתי מידע מהכיוון הלא נכון אבל אין לי נסיון בשיפוץ רכבים ואני פונה לכיוון המידע שבדר"כ יותר נגיש ונפוץ ובחיפוש על פי המידע הזה אני משיג את המידע הפחות נפוץ. אני מעדיף לחשוב שהבעת ההתרגשות שלי מרמת הביצועים של מנוע ישן כל כך (כשהיה חדש)ומנצילות גבוהה הובנה לא נכון על ידי מספר אנשים.

ZVIT- תודה, לקחתי לתשומת לבי.

BUKI וג'רמי- תודה על ההכוונה אכן מדובר ברקורד EII, והתמונה שפרסמתי בהתחלה הייתה אסקונה.

BXGTI- כאשר בנאדם משקיע ממיטב כספו לקנות משהו הוא בדרך כלל מצפה לתמורה מסויימת, לומר תודה על רכב שנוסע... סלח לי אבל הרכב אינו מהווה פריט בעל ערך היסטורי עבורו, אלא רק מכונית אשר מצאה חן בעיניו והוא שוקל להשקיע בה. אם הרכב לא היה מניע או ללא טסט הוא לא היה נשקל בתור רכישה. השאלה הייתה מה הנקודות החלשות של הרכב שכדאי לבדוק אותן ביתר תשומת לב (כמו למשל בלוק אלומניום ואז צריך לוודא שימוש בנוזל קירור מקורי).

MSIGAL- אני שמח שאתה משועשע משאלתי. הבעלים מנסה למכור את הרכב כבר למעלה משנתיים(רק למקרה שזה לא היה ברור בהתחלה), אמנם הרכב עומד בטיזינאבי אבל הוא לא מפורסם בשום לוח מכירות אלא רק עם שלט על הרכב, ובתור תושב דימונה אני דיי בטוח שאין הרבה רוכשים פוטנציאליים לרכבים כאלה, אנשים אשר מנסים למכור רכבים פחות נפוצים בדרך כלל משתדלים להעמיד אותם כמה שיותר בבאר שבע הסמוכה רק בשביל לקבל חשיפה כלשהי(ומשם מרבים הקונים מגיעים בדרך כלל).

• תוכן חדש...