Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן לכל חברי הפורום.

ברשותי גולף שנת 2001 מנוע 2000.

המצבר ברכב הוא מצבר חדש של שנ"פ שהותקן לפני כ- שבועיים. (עם אחרויות לחצי שנה)

עכשיו ככה, פעם אחרונה שנסעתי עם הרכב הייתה ביום שבת.

ביום ראשון בבוקר הנעתי את הרכב לכ-2 דקות בידיוק (הכנסתי אותו לחניה)

ונסעתי לבסיס, עד להיום בערב הרכב לא זז.

שבאתי היום להניע ההתנעה הייתה חלשה - ואני מתכוון שגם שמעו וגם הרגישו שזאת לא ההנעה של הרכב, הנעה של כאילו מצבר עייף.

אני מודע לכך שיכול להייות שהמצבר התרוקן כי הרכב לא זז 4 יום ברציפות, אבל האם זה תקין שמצבר חדש יתרוקן בכזאת מהירות?

אם זה משנה יש מערכת ברכב (2 מגברים,סאב, וכו, המערכת כמובן הייתה מכובת - פאנל בחוץ), בנוסף יש אזעקת "ביפר".

פורסם

האם אתה בא להגיד שמצבר חדש לא אמור להתרוקן? או שמא מצבר ישן מתרוקן כל הזמן?

לעניין: את הרכב זה לא מעניין אם המצבר שבקרבו בן יומיים או שנתיים, אם יש צריכת זרם, הוא יתרוקן. אתה צריך לבדוק זליגות זרם, כי ייתכן שכאשר הרכב כבוי ישנו צרכן זרם שזולל את אנרגיית המצבר. קח רב מודד, חבר אותו בטור למצבר הרכב (למשל, נתק כבל מינוס מהמצבר, חברו לרב-מודד, ואת ה-PROBE השני של הרב מודד חבר אל המצבר). הרב-מודד יוכל להראות לך את צריכת הזרם ברכב כאשר הוא נייח.

למידע נוסף, בצע חיפוש. אם אין לך מושג על ההליך שכתבתי, אתה צריך חשמלאי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

וצריך גם לבדוק את טעינת האלטרנטור שהיא תקינה וכמובן גם את המצבר עצמו, כי קורה שגם מצבר חדש אינו תקין.

דרך אגב, לראשונה שאני נתקל בקניית מצבר חדש רק עם 6 חודשי אחריות או שמדובר במצבר משופץ.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...