Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

לפני כחודש נהגתי בוולוו 960 3.0 משנת יצור 1997 מרחק של כ1400 ק"מ (הולנד->שוויץ->הולנד). הקילומטראז' עמד על 210K ק"מ ונסע כחדש! לא להאמין באיזו קלות מכונית בת 13 גומעת מרחקים במהירות העולה על 200 קמ"ש מבלי להתעייף - ולא פחות חשוב, מבלי לעייף את הנוהג בו!

אין לי פרטים אודות אמינות הרכב. צריכת הדלק בנסיעה הנ"ל (כאמור במהירות גבוהה ברובה) עמדה על כ8 ק"מ לליטר לאורך הנסיעה כולה.

בברכה,

Barend

פורסם

דוד שלי החזיק וולוו 960 3.0 חדשה מהסוכנות במשך כמה שנים, לרכב לא היו בעיות אמינות.

מה שכן, יחסית לוולוו היה קצת צפוף מאחורה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

למנוע ה 3 ליטר יש נטיה לפתח סדק ומכאן הדרך להחלפת מנוע קצרה.

מידע זה הושג מתגובות באינטרנט אך אני מאמין שהוא אמין.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

למיטב ידיעתי, ולא מנסיון אישי שלי, דגמי ה 3.0 ליטר סובלים מבעיות אמינות, בעיקר מהמנוע. אם אינני טועה מדובר במנוע 6 צילינדרים בטור, 24 שסתומים. כשחיפשתי וולוו 940 כל מי שהתייעצתי עימו, לרבות מוסך מורשה וולוו/הונדה המליץ על דגמי ה 2.0 וה 2.3 ליטר, תוך ציון אזהרה להתרחק מה 3.0 ליטר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

נכון, מדובר באותו מנוע שהוצמד ל - S80 (דגם ה-2.9) בעל ה-204 כ"ס, נחשב לפחות מוצלח, מקריאה בפורומים שונים בחו"ל הוגדר כמנוע לא בעייתי במיוחד במידה וטופל היטב (משיחה עם בעלים ולא השארות).

משה

• תוכן חדש...