Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת מתנת יום הולדת לחבר שלי, והייתי שמחה לעצה,

חבר שלי (כמו כמעט כל גבר בעולם) מטורף על מכוניות, הוא היה רוצה איוו (מיצובישי לאנסר ספורט) או כמובן איזו פורש,

מן הסתם שאת זה אני לא יכולה לקנות לו ליום ההולדת :wink:,

אבל אם רק הייתי יכולה לתת לו לנהוג על אחת מהשתיים לכמה שעות, זו הייתה המתנה המושלמת!

ראיתי מספר בתי ספר לנהיגה ספורטיבית, אבל עם הידע המועט שיש לי, לא רואה שום מכונית שמשתווה לאיוו...

יש למישהו המלצה?

הוא עשה נהיגה מתקדמת, והרכב הפרטי שלו הוא 180 כ"ס, טורבו וכל זה.. ככה שאני לא יודעת כמה הרכבים שמציעים שם (באזור הם- 200 כ"ס) ילהיבו אותו..

תודה רבה מראש!

פורסם

כמובן שהכל תלוי בתקציב, בעקרון אם את רוצה חווית נהיגה ספורטיבית, יש את האפשרות שדולב ציין של הנהיגת ראלי, וכמו שאמרת אפשרויות של נהיגה ספורטיבית, בהם לא צריך פורש כדי להנות מהנהיגה.

מצד שני יש את האפשרות של השכרת רכב יוקרה, יש את סטרלינג מוטורס, סוכנות שיושבת בהרצליה, האתר שלהם לא עובד אני לא יודע למה אבל אני מקווה שהם עדיין פועלים, שם אפשר להשכיר רכבי ספורט כמו קורבט, מוסטנג ו911 המחירים אם אני לא טועה נעים בין 1500 ל2500 שקל ליום תלוי בסוג הרכב, והוא יוכל להתפנק לו עם פורשה ליום אחד, חבל שהאתר שלהם נפל היית יכולה לקבל שם המון פרטים :?

פורסם

אם חבר שלך בן 28 + הוא יכול לבדוק אצלנו באוויס אם הG37 פנויה להשכרה (:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם
באחד מתערוכות אוטומוטור האחרונות היה דוכן שהציע לתאם נסיעה על פורשה 911.

שמרתי את המספר בסלולרי, אבל אני לא יודע אם זה עדיין בתוקף.

0773434341

וגם מצאתי את הדף הזה בגוגל.

http://www.muflaim.co.il/category.asp?name=fast&price=&event=0&page_num=1

נראה לי שאתה מדבר על "ימים מופלאים" הם עושים כל מיני ארועים ודברים כאלה, הנה העמוד באתר שלהם שנוגע בספורט מוטורי:

http://www.muflaim.co.il/category.asp?name=fast&price=&event=0&page_num=1

לא ראיתי שם נהיגה על פורש, אבל יש שם בהחלט דברים מעניינים :lol:

פורסם

בא לי לפנק את עצמי באיזה דבר כזה צריך לשכנע עוד חבר P:

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

ל"מסלולים" יש קורס נהיגת דריפטים על הניסאן 350Z- זה מרגיש אחרת על הצדדד. (שגיאה במקור)

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום

חזרתי לפני כחודש מיום מדהים בנהיגת מכוניות על בפריז שאירגנה רעייתי(שתחייה) ליום הולדתי ה....

הארגון נעשה דרך ימים מופלאים

פררי /פורש /למבורגיני/ אאודי (המדהימה)/ ואסטון מרטין .

המחיר זהה למחיר בהזמנה ישירה באתר עצמו .

רצ"ב קישור למספר תמונות וסרטים מהיום המדהים .

אין לי שם אינטרס לגבי החברה הנ"ל (הוזמן למול בחור בשם גדי).

רק אומר שמה שהובטח קויים לשביעות רצוני המלאה .

ניתן להזמין ישירות באתרים מקבילים לימים מופלאים בצרפת ואנגליה

אך המחיר זהה בכולם .

שימו רק לב לנושא מזג האויר .

תלחצו על הגז ותהנו

http://www.flickr.com/photos/9863007@N08/

• תוכן חדש...