Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

במשך הרבה זמן חשבתי להשחיר את חלונות הלנד קרוזר מאחור (בדגם הקצר).

אני מחפש מישהו שיעשה את זה עם חומר איכותי ומונע סריטות ושיהיה כמה שיותר קרוב להשחמה וכמובן במחיר נורמלי באיזור נס-ציונה/רחובות/רמלה.

תודה על העזרה.

dreams dreams dreams do not come true

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבודה מקצועית ביותר, אני ממליץ על קרינה באזור התעשייה החדש של ראשון לציון, יש לו המון סוגים של דרגות הצללה.

אתר הוא:

http://www.carina.co.il/index.php

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

יש לי בחור מרמלה שעושה בתיאום מראש,200 שקל לזוג חלונות,אם תרצה פרטים פנה בה"פ.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תגידו.

מה עם השחמה בלייזר/תנור ?

חוץ מזה שזה ה-ר-ב-ה יותר יקר. יש יתרונות?

ראיתי פעם שרשור כאן על זה שעדיף בעת תאונה חלילה, שהחלון ישבר לרסיסים מאשר לפיסת זכוכית גדולה

אשר תיפרוט על וורידיך ותביא סיכון רב על חייך.

מה דעתכם ?

פורסם

יש ביד 2 הרבה בעלי מקצוע שמגיעים עד לרכב שלך לביצוע העבודה.

צריך לדעת אבל על מישהו שממליצים עליו, שעובד עם פילם איכותי

אני בעצמי מעוניין להשחיר את השמשות הקדימיות והאחוריות בדרגה הכי עדינה שיש

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

ה-קרינה הזה יקרן בטירוף.

הייתי ממליץ על בחור רוסי מאוד נחמד מבת-ים, העסק שלהם נמצא 200-300 מטר מהקאנטרי.

עשינו אצלו 3 אקורד ו-2 BMW + עוד כמה מכוניות של חברים, וזה מחזיק כבר מעל 5 שנים כמו חדש.

בזמנו הוא היה הרבה יותר זול מ"קרינה".

16346_1252473466515_1069878989_804392_6888012_n.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יוני, "קרינה" אכן לא זולים - והעבודה בהתאם.

ממליץ על קובי מ"פאר הרכב" - בחולון. לא זול משמעותית מ"קרינה", אך העבודה ברמה מדהימה. תענוג לראות את האיש עובד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עבודה על ארבעה חלונות לא צריך לעלות יותר מ 300 שקל.

הפילם הזה עדין לא עשוי מזהב לפי מיטב ידעתי והעבודה לא דורשת דוקטורט.

לא דורשת דוקטורט,אבל ידיים טובות והמון ניסיון דווקא כן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
+1

רק שהאתר לא עובד עמית

האתר תקין לגמרי..

כנראה שאתה גולש שוב דרך 012.:shock::wink::lol:

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

חחחחחחח ענק!

ועוד עידן עובד בספקית אינטרנט.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...