Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחורה מותר 100% ,קדימה 30%, בטבילה ולא במדבקה.

דיברתי עם "ברוך זגגות ובניו" (מקווה שאני מדייק בשם)

נאמר לי שם שרק חלונות אחוריים מותר להקהות. קדמיים בכלל לא.

מצד שני, אם רק השחרה בתנור מותר, אז למה הוא הציע לי גם בהדבקה ?

הפרשי מחירים אדירים. יש לי פוקוס 2004. אמר לי של2 חלונות אחוריים יעלה לי כ800 שקלים.

ואז נזכרתי שיש גם משולשים קטנים !:shock:

אני מניח שאת המשולשים אין בעיה חוקית לעשות עם הדבקה. רק השאלה אם זה יוצא זהה לחלוטין לחלונות שיוכהו

בתנור/לייזר.

מה עם חלון אחורי - מעל בגאז' ?

אם הבנתי נכון, מותר. אבל שם יש מפשירי אדים. הדבקה אפשרית שם בכלל ?

נושא מסובך כל העניין הזה.

פורסם

דיברתי על הנושא אתמול עם כמה חברים,

אחד מהם הציע את האפשרות להתקין וילונות בחלונות האחוריים.

במחשבה שנייה הרעיון של וילונות עושה את העבודה ונותן ראייה ממלכתית לרכב.

כדאי לשקול את זה.

----

פורסם
מאוד לא חוקי, וגורר קנס.

ממתי זה הפך לא חוקי?

אשמח אם תראה לי את זה בכתוב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

החוק אומר שמותר להדביק שמשות שהן לא קדמית , אחורית וצדדים של הנהג והנוסע מקדימה.

כל דבר אחר (כולל הטבלה וכאלו) כל עוד - זה לא מהחברה - אסור.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שמשה אחורית אסור להשחיר; החוק אוסר במפורש השחרה של שמשה קדמית, שמשה אחורית, וחלונות קדמיים (נהג וליד הנהג).

כל השאר (חלונות אחוריים, משולשים וכו') אפשר להשחיר איך שרוצים - מדבקה, תנור, לייזר, הכל תופס (אתה יכול לקנות לורד שחור בסטימצקי, 10 שקל, ולשבת לצבוע את החלון).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הבחור (ואני) אומרים לך מה כתוב בחוק.

לפי הסעיף שבזמנו עמית (קומפי) העלה פה שעל פיו שופטים מה חוקי ומה לא.

זה שהאכיפה היא מה שבא להם (גם ככה - איך שוטר מודד 30%?) זה משהו אחר.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

אוקיי, אם מה שאתה אומר נכון, זה אומר שמחר יורדים כ-100 אלף כלי רכב מהכביש.

כל רכבי בזק, HOT, דואר ישראל וכו'.

תפסיקו להדבק בחוק, יש חוקים שפשוט לא נאכפים.

אסור גם לעשן בנהיגה ואסור לנהוג עם יד אחת על ההגה, אה וגם אסור לצפור בעיר.

נ.ב. יש המון רכבים משטרתיים עם שמשות אחוריות מושחרות,

בעיקר הצוותים עם הסונומות, אבל גם רכבי "זיהוי פלילי" ובוחני תנועה.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

לכל כלל יש יוצאים מן הכלל.

והאמת? אני לא מבין בכלל על מה הויכוח. יש חוק - ואומרים מה אומר החוק.

אתה גם יכול לרצוח מישהו ולא להתפס, זה אומר שמותר לרצוח?

בכל מקרה, תריץ חיפוש בפורום ותראה הודעות של כאלו שקיבלו הורדה על חלונות שחורים ובוכים על ה1000 שקל קנס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני לא אומר כלום בקשר למה תעשה ומי יורד מהכביש.

על זה שיש המון כאלו במיוחד של חברות מסחריות ולא קורה כלום - הרי אין לשנינו ויכוח.

על זה שגם במכוניות משטרה יש הכהיות לא חוקיות - גם אין ויכוח.

אבל כמו שהבחור מעלי אמר - בסופו של יום - שוטר יכול לזמבר אותך על זה.

נקודה וזו לשון החוק.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

טוב, בתור אחד חובב חלונות שחורים:

הג'ימני ז"ל:

חלונות אחוריים+שמשה אחורית מושחרים לחלוטין.

חלונות קדמיים מושחרים הכי עדין.

נעצרתי ע"י אינספור שוטרים, מעולם לא קיבלתי הערה לגבי חלונות, רק חגורות בטיחות אם לא חגרתי ואו ביקורת רשיונות.

השרייד שלי:

הושחרו כל החלונות מלבד שמשה קדמית, שחור לחלוטין (השחרה עצמאית וטעות ברכישת המדבקה לחלון הקדמי).

יצאתי לבלות בהרצליה פיתוח, הרכב חנה במרינה מאחורי הארנה, בשעה 3 לפנות בוקר, ארב לי מתנדב (כן כן, ארב לי, הוא המתין בסמוך לרכב עם דייהו מושכרת) בגלל החלונות.

להלן השיחה שהתנהלה:

אני נכנס לרכב במטרה להניע ולנסוע לדרכי, פתאום "צא מהאוטו" (שעה 3 לפנות בוקר אני מזכיר), יצאתי מהאוטו בחזה נפוח מוכן למריבה (בכ"ז שעה 3 לפנות בוקר לא שערתי במה מדובר), אני רואה שזה שוטר ושואל בתמימות "משהו לא בסדר ?" "כן, למה אתה נוסע עם חלונות שחורים מקדימה ?" "ככה קניתי את הרכב, מה הבעיה ?" "זה לא חוקי, מדובר בהכשלת שוטר" "טוב, מה עושים ?" "הורדה מהכביש" "יאאלה, זרום על זה" (היה עדיף בשבילי להוריד את הרכב מהכביש ולא לקלף מדבקות) "לא, אם תוריד את המדבקות אני אוותר לך" "לא רוצה, אמרת הורדה אז תוריד מהכביש, הרי זה מאוד מסוכן שיש חלונות שחורים לאוטו שנת 93 שאין בו ולו הליקוי המכני הכי קטן שיש" (בשלב הזה אני מכריח אותו להסתובב מסביב לרכב לחפש בכוח ליקויים), הוא מתעקש שאני אקלף את המדבקות, אני מתעלם (הוא מתנדב לא יכול להוריד אותי מהכביש), בנתיים הבחורה שהייתה איתי ורצתה הביתה, החליטה לקלף את המדבקות, רק מקדימה.

ניסאן טראנו שלי, החלונות האחורים מושחרים לחלוטין + שמשה אחורית.

קדימה לא מושחר בכלל (הרכב באמת נרכש ככה)

נעצרתי לא מעט ע"י שוטרים, מעולם לא קיבלתי הערה על החלונות, מלבד שוטר ששאל אם אני לבד ברכב בטענה שהוא לא רואה בגלל החלונות (שיטוט באזה"ת באמצע הלילה ועמידה אחד ליד השני ברמזור).

סקודה פאביה של חבר, מושחרת באותה תצורה של הג'ימני ז"ל, נעצרנו לא מעט ע"י שוטרים ואף אחד לא פצה פה על החלונות.

מכאן ואילך כל אחד יבין כרצונו, אני מהשוטר שגרם לי לקילוף המדבקה בשרייד, הבנתי שמאחורה מותר בכל רמה, עם מדבקה או טבילה.

לגבי הרכבים של הוט בזק וכדומה, שימו לב שלהרבה ברלינגו ושות' חסרים הציפויים על החלונות האחוריים, לאחרונה מאלצים אותם להוריד את זה במבחן הרישוי השנתי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...