Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפה פנימית לרכב - המלצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. אני רוצה לעשות ממש שטיפה פנימית לרכב,כלומר עם סבון ומים למושבים, ולשטיחים למטה הכל.הרכב הוא גולף 99.

השאלות שלי הן:

1.האם קיים דבר כזה?

2.האם עלול איכשהו לפגוע ברכב?

היכן ניתן לעשות זאת?

אני מאזור המרכז.

תודה.

פורסם

אני לא מבין בזה, אבל מבחינת היגיון אני מאמין שעדיף להמנע, יש לך חלקים חשמליים ואלקטרוניים ברכב שלא נראה לי תקח סיכון בשטיפה עם מים וסבון, או תבטח בשקית ניילון לכסות אותם.

אני מאמין גם שזה בעיה לחכות לייבוש כל הרכב אחרי זה, ואם תייבש בפאן או משהו, יכול להשאר ריח לא נעים אחרי זה..

המלצה שלי, תשאב בשואב חזק חזק, בד"כ יש בתחנות דלק המסחריים האלה, בכל הפלסטיקה וכו' תעשה עם ספריי סקאיי.

ויש גם ספריי למושבים שמנקה אותם.. וכמובן איזה ריחן או משהו לפינוק! :] גם יעלה יותר זול וגם ראש שקט

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בטח שניתן לעשות, רק צריך לדעת מה עושים.

שטיפה פנימית לרכב -

יש לי 2 המלצות.

הראשונה תעלה לך 450 ש"ח, לא כולל מע"מ והיא בקליןקאר בפתח תקוה שהפרסומת שלהם מופיעה באתר. הם חבר'ה מקצועיים. עבודות איכותיות, אך המחיר לא זול. ניתן להתרשם מעבודות שלהם ותוצאות כאן בפורום.

השנייה,שקיבלתי מסוחר רכב שהייתה לי היכרות איתו שהייתי בתחום, תעלה לך בין 150-250 כולל הכל (לא זוכר את המחיר המדוייק, נדמה לי שסביבות ה-200), אני ביצעתי אצלהם ברכב דומה, והיה הבדל ניכר מאוד בין הלפני לאחרי. זה מקום שמבצע הכנות למכירה להמון סוחרי רכב ככה שהוא יודע את העבודה.

המקום נראה קצת מעפאן, מודה. אבל המחיר הוא אחד הטובים והעבודה טובה.

זה נמצא בתל אביב ליד התחנה המרכזית החדשה, בפינת הרחובות לבנדה וגולומב בת"א. (הכביש שמחבר בין לבנדה לדרך חיל השריון) רשום שם בחוץ שטיפת רכב אמריקאית או משהו בסגנון, תמיד יש בחוץ רכבים שניתן להתרשם מהעבודה שנעשתה עליהם, וגם הבעלים יראה ויסביר לך, עובדים שמה בכמויות שלא יאמנו והעבודה זולה וזריזה וטובה.

יכול בהחלט להיות שהאיכות שתקבל בקליןקאר היא גבוה יותר, והמקום גם נראה מכובד יותר, אבל המחיר הוא יותר מאשר פי 2.

פורסם

אני יכול להצטרף להמלצה על ניקוי פנימי אצל קלין קאר. מקום מקצועי שיהיה לך ראש שקט יותר. אני הייתי צריך ניקוי לתיקרת רכב ולא רציתי להסתכן בשקיעת התיקרה עקב שימוש בחומרים לא מתאימים, לכן הלכתי למקצוענים ואכן הייתי מרוצה מהתוצאה. יודעים לטפל בכל סוגי המשטחים ויודעים גם במה לא נוגעים כדיי לא להרוס.

המחיר - יקר, בהתאם לעבודה ייסודית ומקצועית על הרכב. על איכות משלמים.

בהסתיגות, אני יכול לאמר שאם אתה מתעניין בניקיון אחזקתי רגיל, ניתן להגיע לתוצאות די טובות בכוחות עצמך, עם מעט קצת השקעה כספית וקצת השקעה מזמנך. השיגה של המים וסבון זה פחות מומלץ, מקסימום זה מכשיר אדים וגם שם צריך לדעת מה עושים כדיי לא להרוס דברים.

מה שהומלץ לך למעלה זה פתרון טוב - ספריי ריפודים, ניקוי יסודי של שטיחונים, מחוץ לאוטו. שאיבת אבק לשטיחים הפנימיים, וספריי\חומר ייעודי לחלקי פלאסטיק פנימיים. חשוב להשתמש בחומרים איכותיים ומומלצים ותמיד לנסות בפינה נסתרת.

יואב.

יואב :arrow:

• תוכן חדש...