Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול להריץ חיפוש ולראות הרבה שירשורים בנושא גולף.

אבל בכל זאת, אמינות תלויה באחזקה ואופן שימוש ברכב. דגמים שמורים מטופלים היטב נמכרים במחיר מחירון, אמינים בדרך כלל וצריכת דלק שלהם לא גבוה מרכבים אחרים בקבוצתם.

במידע ותרצה לחסוך ותקנה רכב שנמכר במחיר נמוך ולא תוחזק כראוי ובעליו חסך אליו כל שקל , תצתרך לשלם ביוקר ותקלל את היום בו קנית את הרכב.

כל זה נכון לגבי כל רכב.

פורסם

באופן כללי אתה צודק - תחזוקה שוטפת היא מרכיב מכריע באמינות או אי אמינות של הרכב, אך נניח ותוחזק כראוי - עדיין.. יש הרבה רכבים (בעיקר איטלקיים) שהאמינות שלהם מוטלת בספק לאחר מספר שנים גם אם הם מקבלים יחס יפה, בניגוד ליפניות למשל.

לא?

Guest ספורטמוטורי
פורסם
עכשיו דרכת על היבלת להרבה אנשים. :-)

אבל, בגדול, אני מסכים אתך.

מה שנכון נכון.

פורסם

אם יפניות לא היו מתקלקות אז אלפי מוסכים ברחבי הארץ היו חסרי עבודה ונסגרים מזמן או משנים פרופיל לנגריות.

אין רכב כזה שלא מתקלקל, בוודאי אחרי 10 שנים על הכביש.

פורסם
זה עניין של נפיצות,כל אחד יודע על אמינות הרכב שברשותו, ככה שהסקרים האלה שווים ל.....:roll:

נכון, עזוב, אופל הכי אמין.

פורסם
נכון, עזוב, אופל הכי אמין.

הזכרתי את אופל איפשהו? מצטער אבל אם למשל סוקרים את הרכבים של יונדאי לאורך העשור, מה מזכה אותה בדיוק למיקום באמינות מעל פורשה, אודי, מרצדס, פולקסווגן,ניסאן או פורד? אתה יודע מה, בגלל שהזכרת, גם אופל. כמו שאמרתי זה עניין של נפיצות, למשל סקודה שמאוד מוערכת בבריטניה זכתה למקום 5, אם היית עושה את אותו סקר בארה"ב סקודה הייתה זוכה לאותו מיקום? (אני לא מוריד בסנטימטר מהאמינות של סקודה) או למשל שיצרנים גרמניים זוכים להערכה נמוכה מאוד בסקר בריטי (מעניין מאוד למה) ונמצאים בבוטום 10 כשבסקר כלל אירופאי היו נמצאים בטופ 10?

פורסם

אין צורך בויכוח זה ממש מיותר. על טעם וריח אין מה להתווכח.

לכן כולנו חייבים לנהוג במזדה, ללבוש קסטרו, לטוס לנופש רק בטורקיה,לשתות קולה,לאכול סושי, לדבר המון בסלולרי וכוי.

פורסם

יש לנו בבית גם גולף, וגם טויוטה קורולה, ושוב אני מעדיף ללכת יותר למוסך עם הגולף,אבל להנות מחווית הנהיגה הנוחות,ואני מדבר על רכב 1999 מול קורולה 2001, אגב גם נהגתי בקורולה 2009,ו 2006,עדיין גולף 10 שנים אחורה יותר נוחה ומהנה לנהיגה.אז שוב אי אפשר לקבל הכל אמינות נוחות אחיזת כביש וכו, לכל רכב יש את היתרונות והחסרונות שלו וכל אדם ייקנה רכב מהשיקולים שלו....

• תוכן חדש...