Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן גולף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אי אפשר להתווכח על אמינות של מותג שלם, אבל בהחלט אפשר על מחיר התחזוקה השוטפת. החלפים של גולף לא זולים ביחס לכמה יצרנים יפניים למשל.

בכללי, לפני קניית כל רכב מאוד מומלץ לעיין בהיסטוריית הטיפולים שלו. ככל שיש לרכב יותר בעיות "משמעותיות" ככה צריך יותר לשמור ממנו מרחק. כמובן שכל רכב מתקלקל מתישהו, אבל מה שחשוב הוא התדירות של התקלות, והיא שונה בכל רכב, אפילו של אותו יצרן, אותו שנתון, אותו דגם, גימור וכו'.

מוכרים אשר "לא שומרים" את היסטוריית הטיפולים של הרכב - להגיד להם יפה שלום ולמחוק את הרכב מהרשימה.

פורסם
אי אפשר להתווכח על אמינות של מותג שלם, אבל בהחלט אפשר על מחיר התחזוקה השוטפת. החלפים של גולף לא זולים ביחס לכמה יצרנים יפניים למשל.

בכללי, לפני קניית כל רכב מאוד מומלץ לעיין בהיסטוריית הטיפולים שלו. ככל שיש לרכב יותר בעיות "משמעותיות" ככה צריך יותר לשמור ממנו מרחק. כמובן שכל רכב מתקלקל מתישהו, אבל מה שחשוב הוא התדירות של התקלות, והיא שונה בכל רכב, אפילו של אותו יצרן, אותו שנתון, אותו דגם, גימור וכו'.

מוכרים אשר "לא שומרים" את היסטוריית הטיפולים של הרכב - להגיד להם יפה שלום ולמחוק את הרכב מהרשימה.

תודה

אני חושב שזו אחת ההמלצות החשובות ביותר .

פורסם
אם יפניות לא היו מתקלקות אז אלפי מוסכים ברחבי הארץ היו חסרי עבודה ונסגרים מזמן או משנים פרופיל לנגריות.

ישנם גם טיפולים. :-)

טוב, אני מגזים. אבל תדירות ועלות של התקלות הם שונים.

אין רכב כזה שלא מתקלקל, בוודאי אחרי 10 שנים על הכביש.

הייתה לי קורולה 11 שנים, 270000 ק"מ. בלי אף תקלה, רק שחיקה.

פורסם
הייתה לי קורולה 11 שנים, 270000 ק"מ. בלי אף תקלה, רק שחיקה.

ולי יש גולף שנת 97, 150000 - רק שחיקה.

לחבר יש מגאן 98, 180000 - רק שחיקה.

ויש עוד הרבה חברי פורום בעלי רכבים מיצרנים "לא אמינים" שלא ראו מוסך יותר מאשר פעם ב-10K ולעומתם לא חסר גם כאלו בעלי יפניות שלא ידעו כבר איך להיפטר מתקלות שצצו על ימין ועל שמאל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי גולףשנת 99 , אוטו אמין ושווה כל שקל אבל הבעיה היחידה היא שזה הוא אוטו גרמני ובגלל זה החלפים לאוטו יחסית יקרים. אבל ממליץ ביותר

• תוכן חדש...