Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כוונתי היא אם קיבלתי דוח ועלי לשלם אותו תך 3 חודשים, ובמהלך ה 3 חודשים שלחתי מכתב עם בקשה לביטול הדוח, אבל לא קיבלתי תשובה עדיין ולא רציתי לקחת סיכון שבסוף אני אקבל תשובה שלילית וגם הקנס יוכפל כי לא שילמתי בזמן.

ובסוף אני אקבל תשובה שכן ביטלו לי אותו האם יגיע לי כסף חזרה?

פורסם

אל תשלם.

ברגע שאתה מקבל תשובה שלילית על הביטול אתה מקבל אוט' עוד הארכה.

כך לפחות היה אצלי.

נ.ב תברר את זה עם המשטרה, אל תסמוך רק על התגובה שלי.

פורסם

ברגע ששילמת, הודית באשמה וכל הליכי הערעור נפסקו.

בקיצור, שכח מהעניין ותתיחס לתשלום ששילמת כדמי לימוד לעתיד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עדיין שלא שילמתי.

פשוט היום שדיברתי עם העירייה אמרו לי שגם אם זה יקח חצי שנה עד שאקבל תשובה כל חודשיים הקנס יכפיל את עצמו ואם עוד חצי שנה אקבל תשובה שלילית, כלומר בקשתי לביטול הדוח לא אושרה אזי אני אצטרך לשם בערך איזה 2000 שח במקום 500 שזה הקנס המקורי.

נראה לי מוזר שברגע שביקשתי בקשה מפורטת לביטול הקנס זה לא מתעדכן להם במחשב והדוח שלי נכנס זמנית להקפאה עד למתן תשובה סופית.

האם מישהו היה במצב כזה בעבר?

פורסם

בכל מקרה 3 חודשים אחרי קבלת הדו"ח המקורי,העירייה חייבת לשלוח "תזכורת" לדו"ח וניתן לך עוד 3 חודשים ללא תשלום ריבית.ככה ששווה לך לחכות קצת עד לקבלת התשובה מהעירייה.

פורסם

כפי שכבר אמרו לך - תשלום משמעותו הודאה באשמה.

מבחינת החוק, אם קיבלת את ההודעה, לא חלה עליה התיישנות במשך 3 השנים הקרובות. לפיכך יש לעירייה מספיק זמן לבחון את הערעור שלך.

בבקשת העירעור שאתה שולח לעיריית חיפה (רק בכתב ורצוי בדואר רשום!) בקש לעכב את כל ההליכים עד לסיום הבירור.

בקש אישור בכתב לקבלת הודעתך.

עיריית חיפה ידועה לשמצה בזלזול שלה בתקנות ובחוקים בנושא טיפול בקנסות. אני הגעתי עד משרד מבקר המדינה בנושא של ביטול דו"ח בטענת התיישנות (חלפו יותר מ-3 שנים בין ההודעות). רק לאחר התערבות המבקר - בוטל הדו"ח שהיה בן 10 שנים.

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות.

המכתב כאמור אכן נשלח בדואר רשום וכתב לאחר התייעצות עם עורך דין.

אני באמת לא אשלם את הדוח ואחכה לתשובה מהם.

פורסם

האם מה שכתוב בלינק מעודכן?

כי אם זה מעודכן אז לפי מה שרשום אני אכן אצטרך לשלם כפל קנס במידה ולא יבטלו לי את הדוח ויעברו 3 חודשים.

איזה מבאס זה.

הנה הלך הרדיו דיסק החדש.

פורסם

כפי שכבר כתבתי לך, אתה צריך לבקש עיכוב הליכים עד לבירור הערעור.

אם מדובר בקנס של 500 ש"ח על חניה , זו ככל הנראה חנייה במקום השמור לנכה או עבירת חנייה "כבדה" אחרת.

האם יש לך נימוקים ו/או הוכחות טובים לביסוס הערעור?

פורסם

הדוח היה חנייה על המדרכה עם 4 גלגלים.

חניתי בלילה כי פשוט לא הייתה לי חנייה בכלל ואצלנו ברחוב זה כחול לבן.

חניתי בול מול הבית ועוד יש ברשותי תו חנייה בתוקף.

לצערי הפקח בבוקר צילם את הרכב שלי על המדרכה ומסביב כל החניות פנויות.

לא נראה לי שיש לי פה קייס רציני.

נראה יש לי זמן עד סוף החודש.

רק לידיעה את המכתב שלחתי יומיים אחרי הדוח.

פורסם

טוב היום הייתי בעירייה במחלקת פיקוח חנייה.

אחרי 3 חודשים הם שולחים לי תזכורת על הדוח וניתן לי שוב 3 חודשים לשלם ככה שיש לי זמן.

• תוכן חדש...