Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב משועבד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במז"ט סוף סוף מצאתי את שאהבה נפשי או יותר נכון אישתי וקניתי לה רכב מחברת ליסינג שהיא חברת בת של חברת השכרה גדולה .

זו פעם ראשונה שאני קונה רכב מגורם שאינו אדם פרטי , ונאמר לי שיש שיעבוד על כל רכב שנמצא בליסינג וההליך הוא שאני משלם את הכסף ותוך שבועיים הם מורידים את השיעבוד ומבצעים את העברת הבעלות .

האם זה מקובל או שיש דרך אחרת .תודה .

פורסם

בזמנו רכשתי רכב ששועבד לבנק, מאדם פרטי.

השיעבוד הוסר במקום כשמסרתי את הכסף והעברתי בעלות מיד אח"כ.

אינני יודע מדוע זה עובד אחרת אם רוכשים מחברה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מקובל אני רכשתי רכב מאויס ליסינג והתהליך היה זהה וכמובן הרכב עבר בעלות והשיעבוד הוסר

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

פורסם

לא מזמן רכשתי עם חבר רכב מאוויס ותהליך היה דומה לזה שאתה מתאר. ההבדל העיקרי הוא שאחרי שבועיים אתה צריך לגשת ולבצע העברת בעלות על הרכב ולא אוויס.

אני מניח שאתה לא רוכש מאיזה מגרש בסגנון "סמי ובניו, עסקי רכב ואינסטלציה" אלא מחברה גדולה. כל עוד אתה מקבל מהם אישור שהתקבל התשלום במלואו על רכב מספרו XX-XXX-XX ובתוך Y ימי עסקים ניתן יהיה לבצע העברת בעלות על שמך, זה נשמע לי סביר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מדובר על באדג'ט . נתתי להם מקדמה . הם מכינים את הרכב ( כל הליקויים שנמצאו בבדיקה ) ואז אני אמור לתת המחאה בנקאית על כל הסכום ותוך שבועיים אני מקבל מהם את הרישיון עם שמי ללא השיעבוד . ככה לפחות הבנתי .

• תוכן חדש...