Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HERTZ VS JBL VS HYBRID AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HU מעולה, החיסרון היחיד לדעתי הוא מחסור בקרוסאובר מלא, לא משהו שלא ניתן להוסיף חיצונית בתמורה למכשיר עם המון פיצ'רים, ובכלל, בסאנדאון 100.4D יש קרוס מלא.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אז במילים אחרות אתה אומר שהסאנדאון יעבוד טוב בהגברה אקטיבית עם הקרוסים שלו אבל עדיף שיהיו קרוסים ב HU?

אפרופו HU מארה"ב הבנתי שיש שוני בתדרים של הרדיו, האם מישהו יודע אם גם המכשיר הזה צריך להיפתח ולעבור גיור מסובך לארץ או שזה עניין של תפריטים?

under construction...

פורסם
אני לא חושב שאני אגדל ל 3WAY בקדימה, לפחות לא באוטו הזה.

לצערי התחזיות מבשרות לי שלא יהיה לי תקציב לזה בזמן הקרוב.

אפרופו... ידידה שלי בקרוב חוזרת מארה"ב חשבתי להזמין את ה-HU הזה.. מה דעתכם? יש רעיונות טובים יותר ל-HU בתקציב הנ"ל...? פשוט אין לי מקום ל 2DIN... ומסך נשלף יחסום לי את כל הפתחים של המזגן.

אתה רוצה HU או סט קדמי? :-D

לגבי HU אני אישית לא אוהב את הצליל של JVC. ממליץ יותר על ECLIPSE, במיוחד שיש לו קרוס אקטיבי מעולה ל-3 WAY (שני חלקים מקדימה וסאב)

לגבי סט, מידוופרים.

אם אתה בעולם של שני חלקים מקדימה אז תחפש מידוופרים ולא וופרים.

לטעמי קלארוס וופר מעולה לשלושה חלקים, ופחות טוב כי מידוופר.

מידוופר מושלם זה MOREL SUPREMO, מידוופר שנותן תוצאות יפות בתדרים גבוהים.

גם מידוופרים היבריד של MOREL מידוופר טובים וגם מנגנים יפה את הגבוהים.

לגבי HERTZ אני לא ממש מכיר טוב את הסטים שלהם.

JBL בכלל לא אוהב.

לגבי טוויטרים אני אישית אוהב SUPREMO PICOLO, MT-23 וגם L1 PRO, יש בנהם צליל דומה.

לדעתי אתה צריך לבחון הכול לבד, עם אוזניים שלך.

פורסם

אני מחפש גם HU וגם קומפוננטים קדמיים...... אני בונה מערכת פשוט לגבי שאר הרכיבים אני סגור.....

under construction...

• תוכן חדש...