Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכל המבינים.

לפני כחודש התחדשתי בקנגו, במסגרת עבודתי אני מעמיס לפעמים משקל על הגגון.

שמתי לב שאחרי כ-200 קילו, כל החלק האחורי יושב כמעט עד הרצפה.

בקנגו מותר להעמיס עד-500 קילו, אבל אין מצב שהבולמים יעמדו בזה.

האם אפשר להזמין בולמים "מחוזקים" או משופרים לרכב?

סתם מחשבה שעלתה לי בראש.

תודה!

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אולי אפשר להתקין ספייסרים על הבולמים אחוריים על מנת להרים קצת את האוטו, האוטו גם יהיה קצת יותר גבוה בלי עומס משקל מאחורה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

בולמים לא תורמים או קובעים את גובה הרכב

האחראי לגובה הרכב הוא הקפיץ או המוט פיתול

אל תמהר לרכוש בולמים

בברכה ניצן

www.shaft.co.il

פורסם

מוטות פיתול מתעייפים עם השנים, וגם ללא עומס האוטו יושב נמוך יותר.

שים לב למרווח בין הכנף לגלגל בקנגו מודל 2008-2009, ותשווה לקנגו בנות 10 שנים. ניתן לראות את הבדלי גובה בעין ללא שום בעיה.

עדיין, אני העמסתי בקנגו הישנה שלי משקל של 500 קילו מספר פעמים, החלק האחורי אכן יורד נמוך מאוד, אבל אפשר לנסוע בזהירות ללא בעיה.

תנסה לפזר את המשקל יותר לכיוון מרכז הרכב, כלומר באיזור המושב האחורי.

לא נראה לי, שצריך חיזוק למה שאמר ניצן, אבל אם אתה מתעקש - אני החלפתי בקנגו שלי בולמים בפעם הראשונה אחרי משהוא כמו 280 אלף ק"מ. כלומר הם היו די עייפים. עם הבולמים החדשים הרכב שקע בעומס באותה מידה בדיוק.

בולמים לא משפיעים על גובה. הם רק משככים את התנועות של המתלה.

פורסם

ברכב של גיסי הורכבו כריות שניתנות לניפוח בתוך הקפיץ, (ג'מפי ארוך) ניתן לנפחם בכל תחנת דלק או קומפרסור חשמלי. הבעיה שהעסק לא כל כך זול משהו בסביבות 3000 ש''ח .

שים לב שהרכב היה חדש בזמנו ולא הצליח להתמודד עם המשקל מאחור, בגלל התקנה לא נכונה של מחיצה בתוך הרכב ע''י היבואן נוצר מצב שהציוד מועמס על החלק האחורי של הרכב ממש מעל הגלגלים והמשקל לא מפוזר נכון ברכב.

לכן לפני התקנה של תוספת מסויימת בדוק אם הבולמים/ קפיצים שלך תקינים או שאולי שם הבעיה ואתה נזקק להחלפה לחדשים כמו שיעצו לך.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

במסגרת עבודתי אני מעמיס לפעמים משקל על הגגון.

שמתי לב שאחרי כ-200 קילו, כל החלק האחורי יושב כמעט עד הרצפה.

רק עכשיו שמתי לב לזה.

בקנגו משקל מקסימלי מותר להעמסע על הגגון הוא 100 קילו, כולל משקל של הגגון עצמו.

• תוכן חדש...