Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת עם מגבר אחד ואני רוצה עכשיו להוסיף גם מגבר מונובלוק בשביל הסאב

התקציב שלי הוא עד 1800 2000 גג

צריך מגבר שהיה טוב גם לסאב חזק

והאם כדי לקנות יד שנייה??

פורסם

כרגע סאב הייפוניקס 300 וואט

אבל אני מעוניין בהמשך גם לשדרג אותו כי הוא לא נותן לי תוצאות רצויות

אבל תלוי אולי עם המגבר מונובלוק הוא יתן תוצאות יותר טובות

פורסם

הוא יתן לך תוצאה קצת יותר טובה

אבל אתה בטח מחפש משהו לעשות איתו התקפי לב :)

המגבר שהמצליץ לך אודיו קינג מעולה ותוכל להגביר איתו הרבה מאוד סאבים מפחידים!

פורסם

הסאן דאון SAE-1000D מספק 300 וואט RMS אבל זה במתח של 12.8 וולט עד כמה שזכור לי

רכב מוציא בדרך כלל 13.8 ומגיע עד 14.5 מה שאומר שהמגבר הזה מוציא 350 בשקט במתחים האלה

מעבר לזה המגבר הזה הוא אדרייטד ככה שאני לא אתפלא אם הוא מוציא בפועל את ה400 וואט RMS

מגבר מאוד חזק!

מגבר מאוד נקי - שולט בסאבוופר בצורה יוצאת מן הכלל.

אחריות יצרן פנטסטית.

יבואן טוב.

זו המלצת ברירת המחדל בפורום הזה - אבל מתברר שלא רק, גם בDIY למשל - כמעט כל מונובלוק שני שאתה תראה זה או ה1000D או ה1500D

אז ככה שזה לא משהו מיוחד רק לביתנו הישראלי והצנוע.

פיצ'ר נוסף וחמוד מאוד של מגברי סאן דאון (מונובלוקים) הם תומכים באופציה של שרשור למגבר נוסף תואם ותאום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...