Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מחר הולך לראות 4 מכוניות 2 קליאו b מהשנים 99-2000 ושתי פונטו ספייס מהשנים 2001 אחת מהן מהשכרה לשעבר עם 270 אלף במחיר מאוד מפתה מטופלת בזמן והכול..ב12,000

עכשיו מה הדגשים שאני צריך לבדוק בקניייה ? ברנו,ובפונטו חלקים בעייתים ? מה הרכב האידיאלי במבחינתכם ?חשובה לי אמינות עד כמה שאפשר,צריכת דלק ,וסחירות חשובה וגם קצת כוח לא יזיק..

והאם הפונטו 60 כוח עדיפה על ה80 מחבר שהייתה אחת בבעלותו כמה שנים ייעץ על הדגם ה''חלש''יותר מכיוון שהרכב עדין ???

והכוח הנוסף דופק חלקים שם בפנים תושבות וכאלה..

פורסם

הכוח הנוסף דופק חלקים בתוך המנוע? מזה החרטא הזאת, עצה שלי אל תקשיב לחבר הזה

ההבדל באחזקה בין הפונטו S, SX למינייהם ל-ELX ממש לא משמעותיים

לעומת זאת ב-ELX אתה מקבל יותר כוח, ואבזור.

ב-ELX אם נקרעת חגורת טיימינג צריך לעשות ראש מנוע, כלומר צריך לטפל בזה בזמן

לעומת זאת ב-S,SX אם תקרע החגורה פשוט גוררים למוסך ומחליפים טיימינג.

לא לקנות פונטו S, הדגם הכי פחות מאובזר, הוא מגיע ללא מד סל"ד וללא מד חום (חייב מד חום בפיאט)

לבדוק שאתה קונה את מיי הקירור, חיוני שיהיה שם נוזל שנקרא פראפלו, במידה ואין סביר להניח שמשאבת המים לא במצב טוב, ובמידה והולכת המשאבה תגיד שלום לראש מנוע.

עדיף פונטו שטופלה במורשה, כמה שפחות ידיים, כמה שפחות קילומטראז, מנסיון של 2 חברים אסור מהשכרה/ליסינג!

ובקשר לפונטו עם המחיר הקורץ ועם ה-270K, אני לא מאמין שאתה אפילו שוקל את האופציה הזאת.

שיהיה רק בהצלחה

ערן

• תוכן חדש...