Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידון קצר לחברי הפורום...2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

EBA

Electronic Brake Assist

Assists the driver by adding extra brake force in an emergency situation

:)

כל ראשי התיבות נמצאים בת'רד חדש בכללי ....( מה לעשות אני קצת משועמם היום :wink::wink: )

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ועצה קטנה לך RadarJedi ידידי....

עם כל הכבוד (ויש המון כבוד והערכה כלפיך) אתה לפעמים טיפה מגזים בתגובות שלך.

תפסיק לחפש כל הזמן לשלול תגובות של אחרים ולחפש איך לתקן אותם.

מקבל את זה שאתה בא להוסיף דברים וידע למה שכבר כתוב- אבל אפשר לשנות גישה!!!!

(תקרא שוב את התשובות שלי, ומה שאתה ענית ותראה שאתה פשוט הרחבת מה שאני רשמתי, כשאני בכל אופן ניסיתי לענות מתומצת ולעניין)

בהמון ידידות.. :D

אמיר.

אמיר,

אם נדמה לך שכל מה שנשאר לי לעשות בחיים הוא לחפש טעויות של אחרים ולשלול את התגובות שלהם אתה טועה טעות מרה. יש לי בחיים דברים הרבה יותר חשובים מזה.

תסתכל שוב , תקרא איפה תיקנתי אותך , ותראה שברוב המקומות , כפי שכתבת , אתה מסכים עם התיקונים שלי.

לגבי הערותיך , חיים K כבר הסביר לך את ההבדל בין תערובת לאוויר , והפירוט על אודי בא בתגובה לשאלה של בוקסר (שאני מניח שהוא יודע לא פחות טוב ממני).

תבין , את ההערות שלי אני לא כותב באופן אישי עבורך , אלא לוקח בחשבון שיש כאן פוטנציאל של לפחות 3000 איש ,אם לא יותר (אורחים כדוגמא).

אם הפירוש שלך לשאלה הוא לא נכון/לא מדוייק לדעתי , אני רואה את עצמי חייב לתקן , ולא כדי חלילה להשפיל או לבזות מישהו - אלא כדי להעביר מעט ממה שאני יודע אל האחרים.

חשוב לי גם שהדברים לא יועברו על "בערך" ,כי מכאן מגיע אח"כ ה"יהיה בסדר" וה"סמוך".

בגלל זה אני מתקן לאנשים שגיאות כתיב , ובגלל זה אני מסביר להם מהו הנדברקס , ולא אמברקס , ולמה מזגן ברכב לא מחמם.

אני לא צריך את כל הפירוט הזה , אני כבר למדתי את הדברים שאני כותב עליהם. וגם מסאג' לאגו לא חסר לי. אני מקבל אותו במקומות אחרים.

אין לי גם בעייה להפסיק לכתוב לגמרי בפורום , מה שאני צריך ללמוד אני לומד מקריאה, וכבר למדתי ממי אפשר לקבל מידע ומי סתם מחרטט.

אני מניח שגם לדויד A , למשל ,הפריעה כל גישת החפיף שהודעתך הקודמת מציגה , ולעוד כמה. לבכות אח"כ כשהוא החליט להפסיק את תרומתו (ואם תקרא הודעות שלו תראה מהי התרומה) זה קל. כמוהו עוד כמה אנשים שאני מעריך וכבר לא כותבים כאן...

את מספר ההודעות שלי שאני מתחרט עליהן , או כתבתי שטויות בהן , אני מניח שאני יכול לספור בקלות , ואם טעיתי אני משתדל גם להודות בכך וללמוד להבא.

בקיצור , אני מציע שתבדוק קודם את עצמך בציציות ורק אח"כ תייחס לי כוונות כמו אלה שכתבת.

ובכל זאת - אם אתה נפגע מהדברים שכתבתי באיזושהי צורה , קבל את התנצלותי הכנה . לא התכוונתי לפגוע בך אישית , אלא רק להאיר ו/או לתקן את הטעון תיקון לדעתי ולמיטב ידיעתי.

שמר.

שמר היקר, כמו שאמרתי לפני כן- יש לי המון הערכה כלפיך ואני יכול להגיד בלב שלם שאני לומד מההערות שלך המון כפי שאני לומד משאר החברים בעלי הידע הרחב בפורום.

לגבי התשובה שלי, ספציפית לחידון הזה:

החידון לא בא להוות תר'ד לימודי לאילו החדשים בפורום או נושאים חדשים לשיחה ארוכה עם שאלות ותשובות.

המחבר שרשם את החידות רשם דברים כמו לדוגמא מהי מערכת ה-TCS-רק ראשי תיבות וכו'..

כלומר אני הבנתי שמדובר בתשובות קצרות וקולעות, בלי הצורך לפרט ולהסביר ולכן גם לא הרחבתי... אחרת הייתי מרחיב בתשובת האודי בהרי הפייקס פיק למשל , וכדומה.

אני שמח שמתקנים אותי בדברים שאני רושם מהידע האישי שלי והם לא מדוייקים..

ההבנה ביננו לגבי השרשור הזה לא הייתה זהה.

מבין את הגישה שלך, וגם בכיף מקבל אותה.

וכמו שאמרתי, הכל בידידות :lol:

יישר כוח כמו שאומרים.

ול-חיים_k...

זוהי אכן הייתה כוונתי, כנראה שלא הבנתם אותי נכון.

דיברתי אך ורק על אויר בתערובות, ולא לרגע בילבלתי עם תערובת האויר והדלק.

פירטתי לא נכון-הכוונה הייתה זהה למה שרשמת.. :wink:

אמיר.

פורסם
חברה זה לא הזמן, ולא המקום להתווכח !

רוצים לריב, איי סי קיו.

אין פה שום ויכוח...

זה נורמלי לחלוטין לנהל דיון שכזה...וזה היה בנושא השרשור.

ביני ובין שמר יש הרבה הבנה... :lol:

פורסם

ביני ובין שמר יש הרבה הבנה... :lol:

:shock: לא הבנתי ... :twisted:

:roflmao: :smilecol: :roflmao:

מה שכן- ההודעות שלך הם המעניינות ביותר....(עם כל התוכן שבהם)!

• תוכן חדש...