Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם...

אני בעל איביזה SC חדשה 1.6 ידני. קיבלתי אותה בערכך לפני כחודש וחצי. התחלתי לשמוע חריקות פלסטיקים (כאילו נקישות) ממש מעצבנים מכוון הדש בורד. שאלה מה לעשות יש טעם ללכת למוסך? יש לי קייס ליטעון? החריקות/נקישות הם כאשר אני עובר על באמפרים גדולים ולוחץ על הגז או מאט את הרכב בפיתאומיות, חריקה קצרה של קליק או 2 כל פעם, בקיצור רעש של פלסטיקים.

ועוד דבר, כאשר הרכב קר, רק הותנע לפעמים קשה להכנס להילוך 1, כאילו נתקע באמצע טיפה, אני מוציא ומכניס שוב וזה נכנס, כאשר הרכב מתחממם טיפה אין בעיה.

בעיה בגיר?

ועוד תופעה, כאשר המנוע קר, התנעה אחרי לילה או אחרי כמה שעות של עמידה, מכניס לראשון מתחיל נסיעה, כאשר מגיע ל 2000-2500 סל"ד נשמע רעש מכני/חשמלי מכוון המנוע, מזכיר קצת כשלוחצים על כפתור המזגן לסירקולציה פנימית של אוויר ברכבים ישנים, כמו שנעלמת לאחר כמה שניות ולא חוזרת במהלך נסיעה יותר עד לפעם הבאה.

אם מישהו יכול להעיד מנסיון אישי או מקצועי, בבקשה.

תודה רבה לכולכם...

פורסם

אני מהמר שהמחשב של הקודן/איתוראן או המרים חלונות משוחרר בתוך הדש בוד או יושב לא טוב ולכן הרעשים.

בהמון רכבים חדשים שהמנוע קר יש קושי להכניס להילוך ראשון.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• תוכן חדש...