Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בפיג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב פיג'ו 206 שנת 2000 מנוע 1.4 אוטומט !

יש לי בעיה ברכב הוא מראה על התחממות כאשר אני לוחץ על דוושת הגז הוא מעלה את החום עד הפס הלבן האחרון(זה שלפני האדום)ואז כשאני משחרר את דוושת הגז הוא יורד ל90 ,כמובן שהרכב עומד הוא על 90 ולא מתחמם כלל(בעיה מוזרה)

יש לציין שלא תמיד בנסיעה הוא מגיעה עד הפס הלבן האחרון,לפעמים הוא גםמגיע לפס האמצעי זה שאחרי ה90!

עכשיו החלפתי בגלל הבעיה הזאת-רדיאטור,משאבת מים,טרמוסטת,וכמובןשעשיתי ניקוי למערכת כולל החלפת מים ירוקים וניכזו את האוויר מהמערכת כמה פעמיים!ועדיין מראה על התחממות.

גם בימים קרים הרכב מראה על התחממות כמו יום של שמש!

יכול להיות שזה חיישן חום שמעביר פקודה לשעון חום?ואם כן היכן הוא נימצא?(העלתי תמונה של שני חיישנים שאמרו לי שאחד מהם מעביר פקודה לשעון על טמפרטורה,אבל נתקתי את שניהם ועדיין היה מראה את החום מנוע ולא היה על 0)

תודה לעוזרים!

Photo0146.jpg

פורסם

ערב טוב,

לפי דעתי ההתחלה הטובה ביותר היא לבדוק האם החיווי נכון והמנוע באמת מתחמם-

הכי פשוט התחברות במוסך לסורק תקלות ויציאה לסיבוב.

אם אכן מדובר בהתחממות אמיתית ייתכן מצב של חדירת גאזי פליטה למע' מי-קירור.

הבדיקה הכי פשוטה היא לפתוח מיכסה מיכל מים (כשהמנוע קר) ולהניע את הרכב,

לאחר מספר דקות שהמנוע מתחמם לוחצים מספר פעמים על דוושת הבנזין ורואים אם

קופצים מים מפתח מילוי (להרחיק פנים מהמיכל).

מצב שבו המים קופצים מעיד על חדירת גאזים למע' מי-קירור (או על טרמוסטט תפוס אבל אותו החלפת).

בדרך כלל מצב כזה מלווה גם בחדירת אדי מים לשמן ואת זה אפשר לראות על המיכסה מילוי שמן

מצידו הפנימי- אם הצבע חום עיסתי משמע חדירת מים וודאית.

מקווה שעזרתי, בהצלחה

דודו.

פורסם

עשיתי לרכב ראש מנוע !החליפו אטמים וכל זה ועשו גם ישור!

זה עשה שינוי בזה שזה לא מגיע עד הקו שלפני האדום אבל מגיע לקו של ה100(זה שמעל ה90)

מי שהוא יכוללהגיד מה עוד יכולה להיות הבעיה?

דרך אגב אחרי הראש מנוע המוסך עשה בדיקה בלחץ ועבר בסדר!

פורסם

ערב טוב ,

לאישתי יש את אותו הרכב שנת 99 גיר רגיל 1.4 , כשקנינו אותו לפני שלוש שנים (בערך) היתה לו אותה הבעיה החלפתי אטם רדיאטורומשאבת מים ראש והבעיה נשארה , הבעיה חלפה רק אחרי שהחלפתי את הטרמוסטט ל 82 מעלות (קצת קשה להשגה ) בנוסף לקדיחת של 3-4 מ"מ, לדעתי על הרוב שמו לך תרמוסטט טמפרטורה גבוהה ללא חור , כיום האוטו לא יודע מה זה חום גם בקיץ נוסע כמו שד ואנחנו מבסוטים ממנו עד הגג

• תוכן חדש...