Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי דפדוף לא קצר בכל מיני דפים הגעתי למסקנה שאין תשובה\תגובה החלטית לגבי שיפורים "בסיסיים" שנעשים ברכב.

ברצוני להציג מספר דברים שיש אותם למספר לא מועט של נהגים ולשמוע מכם (מהבטוחים בעצמם) "האם זה חוקי"

ואם לא - איך אפשר לעשות אותו חוקי?

1.הגה קטן יותר של OMP מההגה הרגיל ברכב ללא כריות אוויר.

2. פילטר אוויר פתוח

3. אגזוז לחץ של סיברינג

4. מוט גישור של KONI

מדובר ב205 GTI ואני מעוניין להכשיר אותה, לא מעוניין לחטוף דוחות גם אם זה בא על חשבון הורדת הדברים האלה

ו\או הפיכתם לחוקיים

אשמח לעזרה , התייחסות ותגובות מאלו שביניכם שמשתמשים בדברים אלה ויודעים מה עושים!

פורסם

התשובות מבוססות לגבי ארצינו:

1.לא חוקי!

2.לא חוקי!

3.יש הסתייגויות,אגזוז כזה עם תו תקן ואישור ממכון התקנים לרוב יחשב ככשר למהדרין וחוקי!

4.לא חוקי!

בהנחה והייתי שוטר,הייתי מציע לך להוריד לפחות את המוט גישור+הגה וזה אם אתה ממש חרד לנסוע ולהתקל בשוטר.

אני רק יכול לומר לך שבארצינו שוטר יכול לתת לך הורדה כימעט על כל דבר שטותי ברכב[כיסויי דוושות,תפוח הילוכים ללא מספרים וכו'.]

מפה -תעשה את השיקול האישי שלך!

בהצלחה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לצערינו במדינה מפגרת שנות אור בתחום המוטורי, אין תשובה ברורה למה חוקי ומה לא.

בעקרון כל שינוי במנוע או ברכב ללא אישור הוא לא חוקי. אתה יכול ליפול על שוטר/בוחן תנועה/טסטר

שלא יעשה בעיות על שום דבר כזה ולעומת זאת אתה יכול ליפול על כאלה שכן.

הכל נובע מבורות של המשטרה והבוחנים בתחום השיפורים והתדמית הגרועה שנוצרה לחבר'ה שאוהבים את זה.

לדוגמא עצר אותי שוטר לפני כחודשיים ואמר שהשעון גדישה שיש לי ברכב הוא לא חוקי ואפשר להוריד אותי על זה.

ורק שתבין שהרכב מונמך 40 מ"מ עם ג'אנטים אפטר מרקט וצנרת מלאה.

זאת אומרת במבט ראשון יש דברים אחרים שיכלו להטריד אותו אם הוא ממש חיפש אותי...

ועכשיו לך תנסה להבין מה חוקי ומה לא...? :roll:

פורסם

4.כן, יש לי מקורי ברכב.

על מה שמקורי מהחברה לא צריך לדאוג, זה חוקי.

אם זה לא מקורי מהחברה אז כבר יש ויכוח על חוקי\לא חוקי.

ובקיצור, במדינה שלנו שוטר יכול לתת לך הורדה מהכביש על כל דבר שטותי ודבילי,

בטח ובטח הרשימה שנתת פה יכולה לגרום לזה גם כן או למשוך אש.

תעשה את השיקולים שלך.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

תשאר עם הכרית אויר, היא שווה הרבה יותר מכל הגה כזה או אחר.

פילטר, אם ממש מעניין אותך השיפור תתקין inbox, החבר'ה בצרפת כבר עשו חישובי זרימה עבור המיקום האידיאלי לפילטר .

אגזוז- עדיף להזמין צנרת זרימה חופשית שקטה, אמנם יותר יקר, פחות פוזה אבל הרבה יותר יעיל גם בכביש וגם בטסט.

לגבי מוטות גישור וכו': תוריד מדבקות, צבע בשחור וסע לשלום.

מתחדשת*

פורסם

1.הגה קטן יותר של OMP מההגה הרגיל ברכב ללא כריות אוויר.

מדובר ב205 GTI !

זה רק אני שלא מבין מאיפה 205GTI צימחה לה פרונקל בצורת כרית אויר?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ה205GTI לא צימחה שום פרונקל. לדעתי כל הבעיה היא בסימני הפיסוק והניסוח...

1.הגה של OMP, קטן יותר מההגה הרגיל, ברכב ללא כריות אוויר.

פורסם

אני לא יודע מה לגבי חוקיות עם השוטרים, אך אצלי ברכב יש גם הגה קטן, גם מוט גישור וגם פילטר פתוח.

עד הטסט האחרון לא אמרו לי כלום על כל הדברים האלו. אך משום מה באחרון הכשילו אותי על ההגה. (דרך אגב, זה אותו הבוחן ב4 שנים האחרונות).

כששאלתי אותו למה דווקא הפעם, הוא אמר : "כנראה שהעלמנו עין. תחזיר את המקורי, תעבור את הטסט ואחרי זה תעשה מה שבא לך. רק תדע שזה הורדה ואלף שקל קנס"

הוא גם אמר שהשליטה ברכב הרבה יותר קשה כי כשההגה קטן יותר כל תנועה היא יותר קיצונית:shock:

מצא לעצמו למי להגיד את זה..

בטסט הקודם הוא קרא לאיזה בוחן אחר ואמר לו : "קלוט את החיזוק לשלדה" (הוא דיבר על המוט).

אז הבוחן השני אמר לו : "מה, הוא חייב את זה! האוטו לא יתמודד עם כל הכוח שיש לאוטו! קלוט איזה שיפורים יש לו פה" והצביע על הפילטר אוויר.

עברתי את הטסט הזה במכה ראשונה ולא אמרו לי כלום.

הרכב ה"משופר" וה"חזק" הזה שחייב מוט בשביל להתמודד עם הכוח, הוא מיצובישי קולט תמימה.

בקיצור, לכל אחד יש דעה שונה על מה חוקי ומה לא. זה הכל תלוי בקריזה של השוטר/בוחן/מתנדב וכו'..

מה שכן יש לי חבר עם הגה קטן ולא מקורי של איזה חברה שאני לא מכיר.

ההגה נראה ממש כמו הגה שיוצא מהמפעל אך קטן יותר. נסה להשיג כזה.

ככל שתצניע יותר את ה"שיפורים" כך תהיה בראש שקט יותר.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

ברכבי הקודם היה פילטר פתוח, ומעולם לא נתקלתי בבעיה כלשהי בגללו.

בנוכחי יש K&N אינבוקס בדיוק מהסיבה הזאת:

פילטר, אם ממש מעניין אותך השיפור תתקין inbox, החבר'ה בצרפת כבר עשו חישובי זרימה עבור המיקום האידיאלי לפילטר .

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין לך הגה ספורט מקורי ב 205?

בכל מקרה אם תרצה להחליף הגה אני ממליץ לך על ההגה של הפיג'ו 205 GTI(שמשום מה אין לך), חוקי ונראה טוב.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תוכן חדש...