Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאאב מתה

alexk
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתג ההתנעה מוקם ליד בלם היד במרכז המכונית מסיבה פשוטה - בכל מכוניות סאאב ההגה לא נינעל אלא ידית ההילוכים.

ללא פתיחת מתג ההצתה או הכנסת המפתח, לא ניתן היה להזיז את ידית ההילוכים ממקומה.

גם בסאאב 95\96 ידית ההילוכים היתה נינעלת, ועל מנת לשלוף את המפתח מהסוויץ' חובה היה לשלב להילוך אחורי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תראה אני בהחלט מבין את הרצון שלך לנסוע במשהו אחר - משהו שונה מזה שיש לאחרים - כי גם אני "סובל מהמחלה" הזו.

אבל בוא ונבחן את הדברים באופן אובייקטיבי, רכב שכחדש עלה יותר מכפול ממאזדה נמכר היום בפחות ממאזדה משומשת מאותו השנתון (שנינו יודעים שהרכב ניסחר בכמעט 50% פחות ממחירו במחירונים).

למה זה קורה? כולם מטומטמים או ש"האינטלגנציה הקולקטיבית" גילתה שמשהו יסודי לקוי ברכב הזה?

תראה - בסביבות חודש אפריל בני הבכור חיפש לו רכב "מיוחד", בין היתר ראיתי בת"א סאאב 9-5 (שהייתה שייכת לבעלים של יבואן גדול - נחש מי...), הרכב הגיע עם ספר טיפולים מסודר וקבלות על טיפולים שנעשו בו.

עיינתי בקבלות ונחרדתי, כמעט את כל הרכב החליפו, העלויות המצרפיות היו גבוהות בהרבה מערך הרכב עצמו.

איך הוא נוסע? תודה שאתה שואל - נחמד אבל בהרבה פחות טוב מרכבי שבסמלון שגם עולה לאין ערוך על הסאאב מבחינת האמינות הצפויה לו.

אז מה נשאר לנו? מתג התנעה שנמצא ליד ההנד-ברקס? נכון שזו "הברקה גאונית" אבל היי, יצרנים אחרים פתרו את הסוגייה בדרך אחרת - יש להם כלי רכב עם מנגנון key less שפותר גם את בעיית הסוויץ המתקלקל.

אין ספק שהתמחור מגוחך. 9-5 חדשה מתומחרת בכמעט חצי מיליון - באמת.

גם אנחנו חשבנו לקנות 9-5 שנת 2007, לדעתי האוטו יפהפה.

וזה הAERO, עם מתלים קשיחים מאוד, וכל האבזורים שאפשר לרצות פחות או יותר.

והמנוע... אחחחח המנוע...

2300 טורבו עוצמתי, מפלצת של ממש - במהירויות ביניים (שזה לטעמי מה שמשנה, לעקיפות והתנהלות בבינעירוני) ה9-5 AERO מהירה יותר מ911 טורבו - ואני לא צוחק.

בקשר לכפתורי ההתנעה - היום יש דברים כאלה, אבל סאאב עלו על הפיתרון הזה כבר לפני שנים, עוד לפני שהיו כפתורים דיגיטליים.

עוד משהו שיש בסאאב 2003 שלי שלא ראיתי בשום אוטו אחר מאותם שנים זה מפתח לייזר, כלומר לא מפתח מכאני עם שיניים.

עוד משהו - ה9-3 היא המכונית הראשונה בקלאס שלה שקיבלה 5 כוכבי בטיחות.

Auto Emoción

פורסם

מותג היסטורי עם פעילות בזיונית בשנותיו המאוחרות שמביא אותי לכדי רגשות מעורבים לגבי הנעשה בגלל:

3 סאאב שונות בתחומי המשפחה שפינקו יותר מכל רכב אחר אי פעם,

אך בו זמנית גרמו לתהפוכות נפש עקב פעילות מכנית לקויה ויקרה מאין כמוה.

ולמרבה הגיחוך, בימים אלה אני שוקל לרכוש אחת בעצמי :|

172 סוסים שיודעים איזו גבינה לקנות בסופר!

פורסם
אין ספק שהתמחור מגוחך. 9-5 חדשה מתומחרת בכמעט חצי מיליון - באמת.

זו בדיוק הנקודה, כשתשווה את הרכב הזה למכוניות שעולות כמוהו, אז הוא פתאום יראה ממש לא משהו.

בפחות מ- 400 א' ש"ח ניתן לרכוש אינפיניטי G37 קופה חדשה, מכונית שמקרקפת את הסאאב לארוחת בוקר...

• תוכן חדש...