Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן פשוט לרסס ספריי קרבורטורים לתוך בית המצערת הנראה בניסאן אלמרה ולתת כמה מכות גז ? האם הדבר אמור לנקות קצת את בית המצערת ? האם הדבר בטוח ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

לפי הוראות היצרן בספריי שמיועד לזה (שהשם כרגע לא זכור לי, אבל חברה טובה)

יש לחשוף את בית המצערת לרסס פנימה תוך כדי העלאת הסל"ד (כמו שאמרת)

אני לא בעד פעולות פולשניות למיניהן במיוחד אחרי ששמעתי על מישהו שפתח את הבית מצערת ונפל לו אחד הברגים פנימה.

אגב גם במוסכים זה מה שעושים (לא מפרקים את בית המצערת עצמו)

יש לי אחלה ברקסים!

איך הביטוח שלך?:x

פורסם

אים יש לך חוש טכני אז אפשר בבית . עדיף לנקות את בית המצערת כאשר הוא מפורק . חפש בפורום תמצא הרבה טיפים

בהצלחה ! ובזהירות

בברכה . אבי !

פורסם

קניתי תרסיס לניקוי קרבורטור לפני כמה שבועות, והיה רשום עליו הוראות איך לנקות , שם רשמו שצריך לחסוף את הבית מצערת, לרסס את החומר פנימה , ולהחזיר הכל , ואז להתניע .

HONDA CIVIC LS

פורסם

אסור לרסס ספריי קרבורטורים למצערת של רכב מוזרק , עלולים לגרום לנזק בלתי הפיך לחיישן חמצן .

יש לנקות עם מטלית כמה שאפשר ובנוסף לבצע אינפוזיה עם חומרים יעודים .

פורסם

ישנם 2 דרכים לביצוע ניקוי לבית מצערת.

1. חשיפת המצערת וניקוי בעזרת מטלית ספוגה בספרי קרבורטורים.

2. פירוק בית המצערת וניקוי יסודי של המצערת, זוהי האופציה המומלצת, במיוחד כאשר יש הרבה פיח.

בחלק מהרכבים אסור לרסס את הספרי פנימה על מנת לא לפגוע בחיישן הMAF.

קובי

• תוכן חדש...