Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ninja-polo

http://www.ninja-polo.info/index.php/

חשבתי לקנות מהחנות הזאת את מערכת שכוללת רדיו דיסק קומפונט מגבר וסאב

היא אמינה למישהו יצא לקנות מימנה ?

אני מפחד שימכרו לי מוצרים לא מקוריים או מחודשים

הרכיבים:

Clarion DXZ785USB

Morel Dotech Ovation

JBL GTO1004

hertz es 300 עוד לא מצאתי חנות באיזור המרכז שמוכרת את הסאב הזה יש המלצות?

ואיך אני יכול לבדוק את המקוריות של המוצרים?

תודה מראש

פורסם

אז ככה קודם כול הרכיבים טובים אין ספק בהחלט בחירה יפה!

לגבי החנות היא חנות אמינה,אם היא הכי זולה זה כבר בדיקה שלך.

מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אוקי תודה על התגובה המהירה

יש לי עוד שאלה

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הסאב הזה באיזור המרכז?

hertz es 300

פורסם
תומקאר

באמת שירות מצוין בתומקאר גם המחירים מצוינים לדעתי.

בקשר לנינג'ה אזמנתי מהם בעבר קיקר CVR ואחרי שביצעתי את ההזמנה וחיכיתי שבוע ועדיין לא הגיע יתקשרתי ואמרו לי שאין את הסאב הנ"ל יותר ביטלתי את העיסקה, מנסיון אישי חנות גרועה

פורסם

חנות טובה מאוד,לא מניסיון אישי אלה מניסיון של כמה חברים שפשוט הזמינו את החלקים הגיע כמו שהובטח תוך שלושה ימים

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

באופן כללי אני חושב שחנויות עושות דרך ארוכה ומשקיעות מאמצים רבים על מנת להגיע להיות ראשונות בחיפושים שלנו, והן יודעות טוב מאוד שכל לקוח מתוסכל יכול לגרום ללא מעט נזק - כך שבאופן כללי אני די סומך על חנויות מפורסמות

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אוקיי תודה

לגבי הסאב עוד לא מצאתי חנות באיזור המרכז משהו באיזור תל אביב חולון בת ים ראשון משהוא באיזור שמוכרים את הסאב הזה

יש המלצות ? תומקאר רחוק לי

פורסם

תומקאר נמצאים במושב רינתיה, בין יהוד פלתח תקווה- זה לא כזה רחוק מתל אביב.

במקום להזמין בדואר ולקחת סיכון שיקרה לסאב משהו תוך כדי ההובלה- תקפוץ אליהם וקח את הסאב ביד.

אל תשכח שגם משלוח עולה כסף.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...