Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב קטן עד 50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אחותי מכרה השבוע את האיביזה שלה (98 latino 1.6 ידנית) שהיא כל כך אהבה, וזאת לשם התקדמות לרכב אחר.

התקציב המיועד הוא עד 50k, אפשר לגרד גם קצת יותר, אבל בתנאי ששווה את זה.

עכשיו היא מחפש אחר רכב חדש יותר (התקדמות בשנתון ככל האפשר) קטן, מעוצב, ושיתן הנאה מהנהיגה כשצריך.

תחזוקה וצריכת דלק נורמלית. בעיקרון אנחנו מעדיפים אוטו' כך שגם אני אוכל לנהוג ברכב (נכה בעתיד הקרוב ברגל שמאל)

אבל אם יש אופציה מעניינת ידנית, אני אשמח.

אין לי שום מושג בנושא אבל חשבתי על כמה אופציות. איביזה חדשה יותר, או אלפא 147 שנת 02/03.

לגבי האלפא, העיצוב מעולה, נראה סופרטיבית ומאובזרת כראוי. הבעיה שאין לי מושג לגבי הבעיות השונות איתה.

כמובן שאשמח להצעות מגוונות ככל הניתן.

תודה מראש

פורסם

תבדקו 206 XS ידנית.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

הראתי לאחותי את ה147, והיא ממש התלהבה.

עוד לא היה לי נסיון עם גיר רובוטי, ואלפא בכלל.

ישנם מחלות כלשהן שאני צריך לדעת? דברים ספציפיים להשים לב אליהם?

אני מדבר על הדגם 147 נפח 2000 שנת 2003 סלספיד

פורסם

הקפצה-

לאחר בירורים קלים, הבנתי שהאלפא זה רכב יקר לתחזוק, וגם קשה למצוא אחת במצב טוב.

א. תקנו אותי אם אני טועה בהבנה שלי.

ב. אפשר המלצה לרכבים אחרים?

• תוכן חדש...