Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם כבר מדברים על המגבר של "שומאכר" אז בואו נהיה מדויקים:

את המגבר קניתי מדני G, כשעל המגבר 3 פיוזים של 25 (בדוק ב-1000%). המגבר עבד פיקס על 2 אוהם והרים ארסנל בכיף שלו.

לאחר שהפעלתי אותו על 1 אוהם (שיגביר 2 רוקפורדים P3), לאחר כמה דקות של שימוש מאסיבי של הסאבים, נשרפו הפיוזים. לאחר שהוחלפו ב-3 פיוזים של 30 אמפר, המגבר עבד (ועובד עדיין כמובן ) פיקס.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא אני העלתי את השרשור אלא שומאכר בעקבות שיחה איתו במפגש האחרון בו דנו בהספק של המגבר ב1 אום.

ישנם מספר אתרים שמפרסמים שהמגבר הינו בעל 3 פיוזים של 25 אמפר כל אחד, הינה עוד אחד לדוגמא, ישנם עוד פשוט צריך לנבור בהיסטוריה של המחשב שלי:

http://www.powermaxelectronics.com/products/pc/viewPrd.asp?idproduct=46

אז מי פה טועה? לא יודע אך זה קיים.

שוב, המגבר ביחס למחירו מעולה עם 25-30 אמפר פיוזים. מה עוד שמערכת חשמל סטנדרטית גם לא תצליח להפיק את זה.

אלי

פורסם
אם כבר מדברים על המגבר של "שומאכר" אז בואו נהיה מדויקים:

את המגבר קניתי מדני G, כשעל המגבר 3 פיוזים של 25 (בדוק ב-1000%). המגבר עבד פיקס על 2 אוהם והרים ארסנל בכיף שלו.

לאחר שהפעלתי אותו על 1 אוהם (שיגביר 2 רוקפורדים P3), לאחר כמה דקות של שימוש מאסיבי של הסאבים, נשרפו הפיוזים. לאחר שהוחלפו ב-3 פיוזים של 30 אמפר, המגבר עבד (ועובד עדיין כמובן ) פיקס.

גיא אולי היה לך 30 אמפר לפני ואתה מתבלבל,

הריי רואים בוודאות בהתקנה של דני שמדובר ב30 אמפר,

באיזה צבע הפיוזים הקודמים היו ?

פורסם

גיא,

אומר זאת שוב בוודאות מוחלטת, אף אחד לא נגע במגבר הזה מעולם ועל אחת כמה וכמה לא החליף לו פיוזים, המגבר יצא מהאריזה ונכנס אלי לאוטו פעמיים, פעם אחת ע"י יוסי אלפיין ופעם אחת על ידי רוני יגאל בנץ, אפשר לראות בוודאות מוחלטת שבהתקנה האחרונה ביותר שנעשתה ע"י יוסי אלפיין ערך הפיוזים הינו 30 אמפר (אני לא סגור על הערך אלא רק על הצבע, אבל אני מניח שאיציק יודע מה הוא אומר), מאז הוא פורק ע"י יוסי והמתין בבית שלי עד שאספת אותו ממני במפגש יום שבת לפני מספר חודשים.

נעול סגור חתום בוודאות מוחלטת, אין שום סיכוי בעולם שאני הייתי הולך ומחליף 3 פיוזים, מלבד זאת שאני פשוט לא מחזיק פיוזים בבית, בפעם האחרונה שהייתי צריך פיוז למגבר Profile 4 מצאתי את עצמי נוסע עד ליוסי על מנת לקחת אחד.

אני בטוח שיש לי איפה שהוא תמונה אפילו יותר מעודכנת של המגבר, אני אחפש בערב בבית, אם אמצא אדאג להעלות אותה.

דני.

פורסם

אני יודע מה ראיתי ואני עדיין מבדיל בין צבעים. אה, והיה איתי עוד חבר פורום שראה גם והיה מופתע :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שאלה פשוטה,

הפיוזים אצלך היו 25 אמפר בצבע ירוק?

או 25 אמפר בצבע שקוף?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גיא,

לא ברור לי מה כל ה"דיסקרטיות" סביב הנושא ? למה השרשור הזה לא נפתח בשאלה הזאת מלכתחילה ? למה כל הסחור סחור הזה ? ואם היה עוד חבר פורום שראה את הפיוזים מה הבעיה "לחשוף" את שמו ? גם אם היו שם פיוזים של 25 אמפר והם נשרפו סביב מה כל הסיפור הזה ועל מה התר'ד ? ד"א המגבר הזה הגביר אצלי האבוק תקופה ארוכה מאוד על 1 אוהם ושום פיוז לא נשרף.

25\30 מצידי גם שיהיה 40, אני לא החלפתי פיוזים במגבר.

דני.

לאחר שיטוטים קצרים אצלי במחשב מצאתי עוד תמונה מההתקנה הראשונית שביצע רוני (יגאל-בנץ), גם פה ניתן לראות את המגבר וערך הפיוזים בזמן לקיחת מידות עוד לפני שיצא מהשקית המקורית.

IMG_0574.jpg

פורסם

מה :shock:

הוא מרחף באוויר ונשאר שלם??? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי,

ברגע שהמברג של Genesis נוגע במגברים אחרים קסם קורה, אתה לא תאמין אבל השמועה אומרת שאם מכוונים מגברי Pulse Audio עם מברג Genesis הסאונד מעקיף אותך!

פורסם

מעניין מה יקרה למברג הזה אם הוא יגע במגבר קלאס D :-D

בעצם אני יודע מה יקרה - הערכים של הפיוזים שלו ישתנו!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...