Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי פג'ו 205 שנת 99.

אוטו סבבה לחלוטין, אני מאוד מרוצה ממנו,

בשבועיים האחרונים כול בוקר אני מגלה מעט מים ירוקים מתחת לרכב,

מכיוון שאני לא מזניח כלום ברכב הזה החלטתי להחליף משאבת מים (עשו טיימינג לפני 3 אלף קילומטר ולא החליפו, זה סיפור בפני עצמו)

בכול מקרה החלפתי במוסך יצאתי מבסוט וטוב לב, הותקנה משאבה חדשה לחלוטין! וידאתי שהוא מוציא אותה מהקופסא וראיתי שהיא חדשה,

להפתעתי היום בבוקר שוב קמתי וגיליתי נזילה משמעותית של מים ירוקים.

רק לשם ההסבר זה קורה רק כשהרכב עומד לילה שלם, אם אני ייסע נגיד לבילוי ואחרי 5 שעות יחזור לרכב אין כלום מתחת, רק כשהרכב חונה לילה שלם אני מוצא בבוקר נזילה מתחת.

מה עושים?!?! אני מיואש בטירוף כבר! אין נזילה משום מקום אחר הייתי שעה מתחת לאוטו כשהוא היה על הליפט,

פורסם

אתה יכול לתת כיון כללי מאיזה אזור המים נוזלים?

בגדול, הייתי ממליץ לגשת למכון רדיאטורים ולבצע בדיקת מערכת הקירור תחת לחץ.

אני לא רוצה להפחיד אותך אבל נפוץ מאוד במנועים הנ"ל שיש סדק בבלוק המנוע ונוזל קירור דולף משם.

מקווה בשבילך שלא תגלה שזו אכן הבעיה... :|

פורסם

בדרך כלל הצינור מהראדיאטור למנוע מתבלה ונוזל נקרא צינור חימום רב נקודתי.

גש למוסך שיבדקו מה הסיפור.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

בדיקה בלחץ תפתור את הבעיה לפנמי שבוע גם הבלנו סבלה מזה ניגשתי למוסך החליפו צינורת ופקק רדיאטור ועכשיו תודה לאל הכל טוב

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

פורסם

עשיתי כבר בדיקת לחץ, ניפחו וניפחו וכלום, יש נזילה אך ורק אם הרכב חונה לילה שלם, אם אני ייסע נסיעה יחנה לכמה שעות ויחזור לא יהיה שום נזילה, זה מה שמשגע אותי, כול בוקר יש נזילה, יש טעם לעזוב את זה? ולשכוח מזה או להמשיך לנסות לבדוק?

איזה עוד כיוונים יש לכם, כעיקרון הנזילה היא מאמצע המנוע.

פורסם
יכול להיות שזה פקק מיים חלוד שעשה את שלו ורק מתחיל לו סדק...

איפה הפקקי מים האלו נימצאים? בבלוק?

פורסם

השאר המכונית במוסך ללינת ליילה ושישימו עתונים או ניירות מתחת למנוע ויראו עליהם בבוקר את סימני הנזילות וכך יהיה כיוון למיקום הנזילה.

אח"כ שיבצעו בדיקה בלחץ לאיתור הדליפה כשהמנוע קר ואם צריך שנית, גם כשהמנוע חם.

בנוסף לזה גם בדיקה הסתכלותית, בעין, עשויה לפעמים לגלות סימני הנזילה.

בברכה - רפי לין

פורסם

קח פנס ותתחיל לחפש סימני ירקת במנוע ברגע שתמצא תחפש באותו אזור חיבור צינור למשל, אצלי היתה תופעה דומה בלילה הרכב עומד וקר בחוץ המתכת מתכווצת טיפה ויש בנד שלא סגור טוב ומשם מטפטף מים.

כמו כן ב 205 היתה לי נזילה בחיבור של הצינור חימום המפוצל לבלוק החיבור במקום מוסתר וקשה לראות. סגירה חזקה של הבנד וזה הסתדר. מקור נוסף לנזילה מסתורית שהיתה לי זה מהסעפת יניקה עוברים שם מים ובחיבור בין הסעפת לראש היו נוזלים מים הייתי רואה שלולית אבל לא סימנים במנוע עד שיום אחד פשוט עברתי עם היד על כל האזורים הנסתרים עד שמצאתי חומר כמו בוץ ירקרק מתחת לחיבור של הסעפת ומשם כבר הבנתי מאיפה הנזילה, וגם לי ביצעו בדיקות לחץ והכל היה תקין .כי אין בחיבור הזה אטם לכן שינוי טמ"פ כנראה משפיעים והנזילה היתה בדרך כלל בלילה גם .

ואם הבלוק שלך הוא ברזל אז אין ממש סכנה לסדק בבלוק (בדוק עם מגנט)

בהצלחה.

(ואתה גם יכול לצאת באמצע הלילה ולנסות עם פנס לראות מאיפה מטפטף)

• תוכן חדש...