Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

על הפרק Run-x שנת 2005, שמעתי כל מיני סיפורים על ייצור כושל בטורקיה וכשלונות חריפים במבחני ריסוק. האם יש אמת בדבר? האם יש הבדלים משמעותיים בהיבטי תחזוקה (מחירי חלפים ואמינות)?

ואם אנחנו כבר שם, מישהו יכול לפרט צריכת דלק כללית (אני יודע לחפש, אבל אם באותה נשימה אפשר גם תשובה לזה - מה טוב).

לא ידעתי אם זה המקום או ייעוץ קניה, אבל נראה לי שאני לא מבקש ייעוץ אלא שואל כללית על טויוטה, לא?

(מצטער אם אני לא במקום).

תודה וסליחה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בדרך כלל סיפורים של אנשים עם מכוניות מוזרות שחושבים שהם כל כך חכמים שהם הולכים "נגד העדר".

הייתה לי רנקס 2006 שיוצרה באנגליה לא היו בעיות מיוחדות. לא היו בעיות בכלל האמת.. אולי 2005 שונה.

פורסם
זה בדרך כלל סיפורים של אנשים עם מכוניות מוזרות שחושבים שהם כל כך חכמים שהם הולכים "נגד העדר".

הייתה לי רנקס 2006 שיוצרה באנגליה לא היו בעיות מיוחדות. לא היו בעיות בכלל האמת.. אולי 2005 שונה.

כמו שאתה רואה יש מספיק תלונות על תקלות אפילו בפורום על קורולה{runx זה קורולה}מכל השנים בין 03-07,כל זאת למרות שלך ואולי לאחרים לא היו.

פורסם

תראו לי בעיה אחת חוץ מהשנים 03-04. תפסיקו סתם ללכלך ולדבר באוויר, כאילו טויוטה נחותה במשהו ממאזדה,סובארו יונדאי,הונדה וכל הבינוניות האלה

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם אני הולך נגד העדר ונוסע במכונית מוזרה (עד לא מזמן 307 , מלפני חודשיים ליאון 1800TSI) , ואח שלי שחושב שאני חכם קונה רק יפניות. (ספציפית עכשיו הוא נוסע על RUNX )

אם אתה מעוניין תוך יום - יומיים אני מארגן ממנו בפקס את החשבונית ומעלה צילום שלה לאתר כדי שתיווכח שאלה לא שמועות, וכל מי שפתח פה שרשור על P0420 לא ממציא שום דבר.

לא צריך להיות חכם גדול כדי להבין שהסיבה לכך שהשרושרים האלה נסגרו בלי תגובה של פותח השרשור, היא בסבירות גבוהה רצון של היבואן להחליף את המכלול ללא עלות או להשתתף בסכום של כמעט 100% ולסתום פיות כדי לא לפגוע במוניטין. (כנראה אחרי שפותח השרשור הבין שנפל על תקלה אופיינית שהיבואן מנסה להתנער ממנה, למרות שהרכבים רובם ככולם טופלו במוסכי הרשת של טויוטה). ולמרות זאת, אח שלי שלא קורא פורומים ולא מתמצא כמוני וכמוך נפרד בערך מ 4000 ש"ח אחרי מו"מ מתיש, כי הוא לא מאלה שהופכים שולחן אצל נותני שירותים, או מאלה שמתייעצים בנושאים כגון אלו.

ואם אתה ממש רוצה, אני מוציא את כל הסטוריית הטיפולים מהמורשה באור יהודה ומעלה לאתר, כדי שלא יהיו לך ספקות שהרכב מהיום הראשון על הכביש טופל רק במוסך מורשה יבואן אחד.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תודה!

על הפרק אקזמפלר מטופל למופת (במורשה) ושמור (ייקים), שנת 2005 - האם אני מבין שאין ממש מה לדאוג?

מדובר על ייצור באנגליה?

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

פג'ו וסיאט זה לא מוזר, יותר בכיוון של סאנגיאנגים וטאטות :)

כן, כאמור הייתה בעיה בשנים מסוימות, לא אומר שאפשר להכליל על כל השאר.

פורסם
nepet על איזה שנה מדובר האוטו של אחיך?

2003 או 2004 לא זוכר במדויק.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...