Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דגמי 2010, רכבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הבורות..

אני מעוניין לקנות סוזוקי אלטו ידנית חדשה. כרגע מוכרים את דגם 2009.

האם החל מ 1 בינואר יתחילו למכור דגמי 2010?

פורסם

לא.

אין יותר את המושג שנת דגם. לכל רכב מופיע ברישיון סעיף שנקרא תאריך עלייה לכביש. החל מינואר 2010 התאריך יהיה של שנת 2010.

פורסם

נכון. אבל במחירון יש התייחסות לחודש עליה לכביש רק כמה שנים אחורה.

אם תחזיק את הרכב, נניח 8 שנים, ואז תרצה למכור, רכב שעלה על הכביש ב 31/12/2009 ימכר לפי מחירון 2009, ורכב,שעלה לכביש ב 1/1/2010 ימכר לפי מחירון 2010, הגבוה יותר.

פורסם

רציתי להבין יותר לעומק.

ברשותי פוקוס שנת 2007 שעלה על הכביש במאי 2006.

האם זה אומר שכשאני ארצה למכור את הרכב זה יהיה לפי מחירון 2006 ולא 2007???

פורסם

לא.

השיטה החדשה החלה במהלך שנת מודל 2008.

אצלך ברישיון רכב עדיין מופיע הסעיף "שנת ייצור", וכך זה ישאר בעתיד. השיטה החדשה לא חלה רטרואקטיבית על מכוניות, שעלו על הכביש לפני 2008.

אצלף רשום, ששנת הייצור היא 2007, ולכן הרכב שלך ימכר לפי המחירון של 2007, גם אם הוא עלה על הכביש ב 2006.

במכוניות חדשות יותר סעיף "שנת הייצור" בוטל, ומסתכלים רק על תאריך עליה לכביש, ומחירון נקבע על פי זה.

פורסם

תודה על המידע.

הייתי היום בסוכנות הרכב של סוזוקי ומסרו לי שנגמר המלאי של האלטו הידנית ויגיע רק במרץ 2010

כנראה שאצטרך למצוא רכב אחר.

• תוכן חדש...