Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

toyo t1r vs s-drive yokohama

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולי יש רביעיה SDRIVE ואני מאוד מרוצה. נו ו-? איזו אינדיקציה זה נתן לפותח השירשור? הוא רצה השוואה! (ולא בא בקטע של להעליב או לרדת עליך חלילה, פשוט זה לא כלכך קשור).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מבחינת פידבק ורגש בהגה לדעתי היוקו

מבחינת אחיזה וצפי לעל המגבלות ביחס למחיר טויו

היום אני נועל T1R טריים ומרוצה,אבל בכיף הייתי הולך על הS אם היה בנמצא במחיר סביר או אפילו הADVAN (מעל הS)

וד"א הטויו רועשים יותר

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לפי ביקורות שקראתי והמלצות של אנשים ה-S DRIVE יותר טובים מה-TOYO.

אם אני ימצא S DRIVE במחיר טוב אני אלך עליהם בלי לפזול לכיוון ה-T1R.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

toyo t1r

http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebrand=Toyo&tiremodel=Proxes+T1R

יוקוהמה S דרייב

http://www.1010tires.com/tire.asp?tirebrand=Yokohama&tiremodel=S%2EDrive

הציון הכללי זהה, לפי הציונים היוקו אוחז מעט טוב יותר ביבש, הטויו ברטוב.

אישית בגלל ההבדלים במחיר אני הייתי הולך על הטויו כי הוא הרבה יותר משתלם ומציג אחיזה לא פחות טובה.

פורסם

אתה סומך על אתר שרושם ביקורות על צמיגים, מדעות וניסיון של אנשים שאולי לא מבינים דבר וחצי דבר מהחיים שלהם.

אם יוקוהמה ישלמו לי אני אדרג שם את הצמיג שלהם 5 בכל סעיף. ויחזור על זה כמה פעמים.

אני חושב שצריך דעה של מקצוען אמיתי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מניסיון של רביעיית S Drive , אפשר לנהוג על רטוב כמעט בידיוק כמו על יבש.

האחיזה לא משתנה כמעט.

או שאתה נוהג כל כך לאט על כביש יבש שאתה לא קרוב למגבלות ובכך על כביש רטוב אתה יכול להכנס באותה המהירות, או שאתה עילוי בתחום הנהיגה ואני מתכוון למשהו שאפילו הליצן מיכאל שומאכר לא מתקרב אליו, הרי גם הוא נוהג לאט יותר על כביש רטוב ועם צמיגי גשם שטכנולוגית אמורים להיות טובים יותר מה S DRIVE, או שבאמת טכנולוגית ה S DRIVE מציגים מהפכה שלא נשמעה עד עכשיו שגורמים לצמיגים לאחוז בגשם כמו על כביש יבש, או ששינית את כיול הרכב למשהו מטורף ששום מהנדס עוד לא עלה עליו והצלחת לגרום לרכב לאחוז בצורה פסיכית על רטוב, או ששינית את כיול הרכב למשהו מטורף רק לכיוון השלילי שעל כביש יבש אתה אוחז גרוע כמו על כביש רטוב, או שהרכב שלך ספציפית זה אחד הרכבים האוחזים ביותר בעולם, או שהרכב שלך הוא אחד הרכבים הכי פחות אוחזים על רטוב, או שאתה חיי בסרט.

בכל מקרה, אין מצב בעולם שאתה יכול לאחוז על כביש רטוב כמעט כמו על כביש יבש בעוד אתה על סט-אפ נורמלי.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...