Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

הפיאסטה החדשה כבר כמה חודשים בארץ.

בפועל,על הכביש לא ראיתי אף אחת.

למישהו יש איזה מידע על הרכב?

באירופה הפיאסטה להיט.

מה קורה פה?הם יצאו בפירסומות,ונעלמו לגמרי..

תודה

פורסם

איזה מידע היית רוצה לקבל?

אני מסכים איתך שלא רואים אותה על הכביש, למרות שהנציג מכירות של פורד טען שנמכרו מאות מאז ההשקה.

קנינו אחת לפני מספר חודשים. בגדול אין שום טענות. אוטו נחמד שלא מרגיש כמו איזה מיני שהתקמצנו בייצור.

הדבר הרע היחיד שאני יכול להגיד עליו זה שהצריכת דלק לא מה שציפינו, אפילו שהנסועה לרוב עירונית. אבל כביכול זה ישתפר עם הזמן.

החסרון היחיד שלו לעומת רכבים אחרים בקטגוריה זה המנוע החלש, וכנראה שלישראלים זה הדבר הכי חשוב ברכב.

פורסם

הפיאסטה נמכרת רק בשוק הפרטי-ולא בליסינג או חברות השכרה

לכן אתה לא רואה הרבה ממנה "על הכביש"

קוראים לזה מיתוג...

פורסם
הפיאסטה נמכרת רק בשוק הפרטי-ולא בליסינג או חברות השכרה

לכן אתה לא רואה הרבה ממנה "על הכביש"

קוראים לזה מיתוג...

בעיה נוספת, זה שדלק מוטורס זה יבואן צר אופקים שמביא רק גירסה אחת של הרכב - 1.4 אוטומטית.

הוא לא יביא דגם חזק יותר או רחמנא ליצלן דגם ידני...

חבל שדווקא הם מייבאים את פורד לארץ, הם מסרסים לחלוטין את המותג הזה.

פורסם

אל תקשקש

היצרן לא מוכן לשדך אף מנוע לתיבה אוטומטית טהורה פרט ל1.4

אני רוצה לראות מי יקנה סופרמיני רובוטית? או חס וחלילה ידנית

כולם מדברים אם וכאשר-מבחן התוצאה מראה שמעט מאוד רכבים נמכרים כידניים ביחוד רכבים עירוניים

ובחברה כמו דלק למכור כמה עשרות רכבים ידניים כדי שיגידו שהביאו-לא ממש מעניין מבחינה עסקית.

נכון שיחידות הכח הן לא מהמבריקות בפיאסטה או הפוקוס-אבל במונדיאו/SMAX/GALAXY/EDGE הן מעולות.

פורסם

אני חושב שאם דלק מוטורס היו מביאים את הגירסה עם מנוע 1.6 120 כ"ס עם גיר ידני הם היו מוכרים לא מעט,והיו "מצעירים" את השם פיאסטה ו"כתוצר לוואי" היו מוכרים יותר אוטומטיות,אבל דלק זה בית חרושת ענקי שכנראה מסתפק במה שיש..

פורסם

למעשה אני ראיתי די הרבה כאלו,ולפי דעתי היא ממש יפיפיה.

איזה מידע אתה צריך על הרכב?

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

אכן הפיאסטה היא כנראה הסופר מיני הטובה ביותר (בחו"ל), אולם הגירסה הפלגמטית שמיובאת לארץ הקודש היא הפחות מוצלחת...

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...