Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש זה נראה טוב מאוד, למרות שאני במקומך הייתי שם את הכסף בצד וחוסך לGT אמיתית.

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שאלה:

האם בעקבות תוספת המשקל והתנגדות הרוח מורגשת ירידה בביצועים של הרכב?

רון.

אין פה ממש תוספת של משקל מכיוון שהכל עשוי מפיברגלאס.

ולגבי הביצועים של הרכב הכל נשאר אותו הדבר כמו שהיה לפני כן.

הייתה לי הזדמנות להביא מכסה מנוע מקורי של GT אבל ירדתי מהעסק הזה

בגלל שהפתחים של הכונסי אוויר יושבים לי בדיוק מתחת לכונס אוויר [פתוח]

פורסם
תתחדש זה נראה טוב מאוד, למרות שאני במקומך הייתי שם את הכסף בצד וחוסך לGT אמיתית.

נאור מה בדיוק היו עוזרים לי עוד 2700 ש"ח ל קניית GT ???

פורסם

תוצאה יפה.

תרדו מבנאדם, אנשים קונים מרצדס חדשה עם "חבילת AMG " אז מה?

אני בעד להגשים חלומות-אפילו בכאילו...

פורסם

לכל הצדקנים :

לא הגבתי לנושא עד עכשיו אבל זה פשוט מגעיל. לא אוהבים מה שהבן אדם עשה? אל תגיבו,

למה לבאס את הבן אדם? מצחיק אותי שאתם מפנים אותו לרכישה של GT אמיתית, מישהו מכם בדק את ההבדל

במחירי האחזקה לשנה? רק בטסט עוד כמעט 1000 שקל, לא מדבר על דלק, ובטח שלא על אחזקה שוטפת של

מכונית ביצועים מזדקנת.

סתם לידיעה, באנגליה יש אופנה מדהימה - השקעה במראה פנימי וחיצוני של BOY RACER על רכבים שיש להם

גירסאות ספורטיביות כמו 106 GTI ואימפרזה GT, אבל מנועים רגילים כמו 1400 ו1600

ולמה? מאוד פשוט, לנהג צעיר באנגליה ביטוח לרכב ספורטיבי עולה הרבה כסף, הפרש הזוי בשנה, אז הנהגים הצעירים

לוקחים רכב בעל מנוע רגיל ומשפרים אותו חיצונית שיראה כמו הרכב האמיתי. וזה מקובל ומייצר את הבודי קיטים הכי יפים כיוון שיש הרבה ביקוש.

מכוער? בעיניי המתבונן. אני לא מתלהב מהעניין אבל אני חושב שלשלול משהו על בסיס דיעה ותפיסת יופי אישית זה פסול!

Race Smart

פורסם

לכל האנשים החכמים שהגיבו למה שרשמתי,

יש סיבה שחטיבת STI הוציאה את האוטו שלי עם ספויילר וכונס גדול מהחברה, וזה ממש לא משנה אם הספויילר תורם או לא, אנחנו לא ניכנס לנישה הזו (יש מספיק דעות בעד ונגד).

לבוא ולשים ספויילר כזה גדול על אוטו שבכלל לא מגיע לרמות פיזיקליות שמצריכות ספויילר זה פשוט ליופי ותו לו.

בארץ זה לא חוקי לשים ספויילר שהוא לא מהחברה, לכן המהלך הזה מביא רק צרות (עיניים של אנשים ושל משטרה).

וכמו שאמרתי, בגלל אנשים כמו פותח השרשור, השוטרים חושבים שהספויילר שלי הוא תוספת שהתקנתי בחצר.

פורסם
תתחדש! נראה מעולה!

אגב, גם לי יש פרוייקט מצולם של דחיפת גרביים לתחתונים שלי לפני שאני הולך לים...

זה בערך מקביל לפרוייקט שלך. :wink:

תגובה ממש לא הולמת.

מרצון טוב בן אדם משתף אותך ואת שאר חברי הפורום וזה היחס שלך?

פותח השרשור:

הפרויקט שלך יפייפה, היא לא GT אבל גם עלויות האחזקה שלה לא דומה לGT :wink:

שבת שלום.

שלומי.

פורסם
לכל האנשים החכמים שהגיבו למה שרשמתי,

יש סיבה שחטיבת STI הוציאה את האוטו שלי עם ספויילר וכונס גדול מהחברה, וזה ממש לא משנה אם הספויילר תורם או לא, אנחנו לא ניכנס לנישה הזו (יש מספיק דעות בעד ונגד).

.

בשביל העוונטה, בשביל שגם השכן ממול ידע שיש לך 300 כ"ס.

וגם הבחורה שתעבור לידה ותראה את הספויילר.

אני מוכן להתערב אתך,שהאימפרזה שלך תסע זהה גם בלי הספוילר.

ולראיה? אפילו למדינת ישראל ולמכוני הרישוי שלה לא כל כך אכפת משינוי מבנה קיצוני שכזה כגון הורדת ספוילר :lol:

פורסם

אהבתי תתחדש תהנה , גם אני עשיתי פרוייקט דומה על רנו 5 לפני משהו כמו 3 שנים צבעתי אותה שמתי כונס וחצאיות , היה אוטו נחמד מאוד

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...