Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב מפנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו זוג עם תינוק בדרך, אני מחפש כבר זמן רכב שתהיה בו חווית נהיגה אחרת, וגאדגטים שיהיה אמין וחסכוני שיהיה מקום אבל שלא יהיה קופסא, קצת יחודי והרבה מפנק, וכל זה באיזור ה70,000 שח, התכוונתי על הסיטרואן C4 אבל ירידת הערך והשוק הקשה וצריכת הדלק והזיהום הגדולים די הזיזו אותי משם, אשמח לרעיונות, תודה רבה

פורסם

איזה סדר גודל של רכב אתה מחפש?

אם צריכת הדלק ב-C4 הדאיגה אותך אז אתה מחפש רכב סופר-מיני ושם המושג מפנק לא קיים.

אם אתה רוצה רכב מפנק וזול יחסית אז אישית הייתי הולך על אקורד 2003-2004, דגם קומפורט.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

ראשית כול מה כבר כול כך מפנק בC4? היא לחלוטין מאכזבת את הסמל שיש לה על ההגה ואת הציפיה לנוחות שנובאת כתוצאה מזה.

יצא לי לבלות ברכב הזה זמן מה והוא סביר+,ציפיתי להרבה יותר מסיטרואן.

אם כבר מדברים אז בפרמטר הזה מגאן תקח אותו בהליכה מבחינת נוחות(זאת דעתי הסובייקטיבית בלבד יצא ליל סוע בC4 ומגאן בערך אותו הזמן).

אם צריכת דלק מדאיגה אותכם ברכב משפחתי כנראה שאתם צריכים לעבור לרכב קומפקטי ששם פינוק זה בגדר המלצה(זה לא שלא נוח שם בעליל פשוט יש מכוניות הרבה יותר נוחות אבל אז צריך לשלם בצריכת דלק).

אם אתם מוכנים לשלם יותר את הוצאות הדלק אז ההמלצה היא חד וחלק פיג'ו 407, ממולץ מדגם ST. אחד הדברים היותר נוחים שישבתי בהם אי פעם.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...