Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מכיר כבר הרבה זן שקיימת אופציה לייבא רכבים מחו"ל, וכמו כן אני מכיר את היתרונות שבדבר:

-רכבים שמורים יותר ומטופלים ברמה אחרת לגמרי בדרך כלל

-המחיר הבסיסי של הרכב ללא הוצעות יבוא נמוך בהרבה

-מגוון רחב של דגמים צבעים תת דגמים והכי חשוב (!) רכבים ידניים!

השאלה שלי היא כזאת, מכיוון שבאתר המכס הרובליקה של יבוא רכבים בשיפוצים עד כמה שידוע לי, מה העלויות ומה הבירוקרטיה הכרוחה ביבוא רכב לארץ, ואילו שיטות יבוא מומלצות, אי ביי, קרובים מחו"ל או כל דבר כזה או אחר.

פורסם

מס על רכבים ביבוא אישי 121 עד 137 % לפי עדכון חדש. רכב עד שנתיים על הכביש כאשר עבור כל חודש מיום יצור מורידים 1%. רכב חייב להיות רשום על קונה בלבד וגם כל הניירת. מספר VIN חייב להיות תואם לזה נמיובא ארצה כדי לקבל אישור יבואן. אחרי זה מכס ואחרי זה משרד רישוי. רכב חייב להיות מתאים לתקנים ישראלים , ארופאי למשל.

במידע ואתה באמת רוצה רכב ביבוא אישי אני הוכל לעזור לך בהכל , תפנה אלי בפרטי.

• תוכן חדש...