Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Parts express + פרוייקט המרת סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שקלתי להכנס לפרוייקט המרת סאב רכב 12" לקולנוע ביתי

זה כולל תכנון + בניית תיבה (התכנון כבר בוצע באמצעות BassBox Pro, אשמח להעלות screen captures אם יש דרישה).

+ תוספת מגבר לתיבה בדמות plate amp:

http://www.parts-express.com/pe/pshowdetl.cfm?&Partnumber=300-804&scqty=1

שאלותיי לפרום הנכבד:

1. האם יש למישהו נסיון בהזמנת רכיבים מParts express לארץ? סדר גודל עלויות משלוח של דבר כזה? (בEBAY/DX אני ותיק)

2. האם יש אפשרות לקבל מהם מוצרים שעובדים ב-220V ולא ב-110V?

3. עובי MDF מומלץ לתיבה כזו (דרייבר 12" של רכב עובר לתיבת קולנוע ביתי).

4. מישהו רוצה להצטרף להזמנה בפריטים נוספים כדי לחסוך עלויות?

פורסם

ראשון: זה מגבר שעובד ב120V

שני: משלוח מהם מאוד יקר כי הם משתמשים בשירותי FEDEX ותוך 3 ימים זה אצלך. נה לא לשכוח מיסוי מלאה על המוצר+משלוח ובונוס לשליח.

שלישי: תבחר סאב שלא מרעיש כי בבית כל פיפס שומעים ותיבה מ19 זה דיי ויותר. כמובן רצוי יותר

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

יש מגוון אינסופי של כל סוג אלמנט, העניין הוא המחיר, וגם האתגר לבנות משהו איכותי לבד.

מדובר על דרייבר earthquake db12 prostreet שברשותי, כך שאין לי צורך בהמלצות לדרייבר אלא דווקא למגבר plate..

שמעתי אותו מוגבר עם מונו חזק (אצלי באוטו הוא לא מוגבר כראוי) והוא היה מוזיקלי להפליא

פורסם

אכשיו חידשתה לי - שמעתי מספר סאבים של החברה על מגברים שונים ודבר אחרון שאני יכול להגיד עליהם שהם מוזיקאלים .

דופקים , עושים רעש כן אבל מוזיקאלים ?

:-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

נשמע ממש מעניין, אם תוכל ממש לפרט עלויות (מכס, משלוח ועלות) אז ניתן יהיה לדעת כדאיות.

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם

הפעלתי כשנה את ה12W7 בבית.

על מגבר קראון מקצועי. היה מחובר לסטריאו בחדר.

הבעיה היחידה. שבית התפרק.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...