Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת:Pioneer DEH3050UB

סאב:GTO1202D JBL

מגבר:מגבר לרכב מונובלוק KICKER דגם: ZX300.1

מגבר:MAC AUDIO Z4200

רמקולים:Hertz ECX 690

עכשיו מקדימה יש לי רמקולים סתם פשוטים

אם אני יוסיף Dotech MKII 4" Morel (אפשר רק 4 אינץ מקדימה)

איך הקומפוננט הזה

האם יהיו הבדלים

והאם המגבר הMAC יחזיק גם תאחוריים וגם תקומפוננט?

פורסם

קודם כל אני חייב לציין שאני אוהב את המערכת שלך.

כואב הלב לראות שאתה מגביר רק 6X9[הם 6X9 כן?]

אתה חייב להוסיף את קומפוננט,הקומפוננט שרשמת מצוינים הם יוסיפו המון,ההבדלים בסאונד-עוצמה,איכות יהיו משמעותיים,ואתה תתן לעצמך "סטירה" ותגיד "איך רק עכשיו נזכרתי לקנות את זה?"

המגבר Z4200 הוא 4 ערוצים,מגבר מצוין ביחס למחיר,הוא נועד לעבוד עם 4 רמקולים,הוא אמור להגביר אותם בלי בעיה,לא סתם הוא 4 ערוצים-הוא נועד להגביר 4 ערוצים ולא 2,תלך על זה ואל תפחד,ואתה תהיה מאושר מהתוצאות.

עכשיו שאלה לי אליך,איך המונו[קיקר] פותח את הסאב? טוב? אני מתלבט אם לקנות אותו.

פורסם

קודם כל תודה רבה לך על התגובה :-o

המגבר מונו שלי אני מרוצה ממנו אחלה מגבר עושה את העבודה שלו כמו שצריך הוא כבר כמה פעמים מרוב העוצמה הפיל לי את המגבר הישן שלי וכל פעם הייתי צריך לחזק את הברגים וכמה פעמים אני יוצא מהרכב עם כאבי אוזניים :wink:

בהתחלה לפני שקניתי אותו חשבתי לקנות סתם מגבר רגיל ואז אמרו שעדיף מונו ואז הייתה לי התלבטות בין הקיקר לרוקפורד ואז אמרו לי תלך על הקיקר

מה ההתלבטות שלך?

פורסם

ברשותי כרגע מגבר GTO1004

במשכורת של חודש הבא אני עומד לרכוש את GTO1202D

יש לי כרגע במגש האחורי 6/9 450W/80RMS אם במקום זה אתקין קומפונננט מקדימה אני אבחין ממש ממש בהבדל בסאונד בכל המובנים הבאים: עוצמה,פיזור סאונד בחלל הרכב,איכות?

פורסם

אני הייתי הולך יותר על הקיקר כי הוא יותר חזק ויותר עוצמתי

זה בעיה לחבר את את הMOREL למגבר?

ואיך אני מכוון את המגבר?

ואיך אני מחבר את הרמקולים כי אין להם בפינות חורים לברגים?

פורסם

לא קשה לחבר רמקול למגבר,צריך רק לדעת לאיפה לחבר אותו.

אני מכוון את המגבר כך:

כל ההגדרות ברדיו דיסק על 0,שם 75% מהעוצמה של הרדיו דיסק[למשל בפיוניר שלי זה 62 אז אני שם 46],מוריד את הגיין ל-0 ומעלה לאט לאט עד ששומע שהאיכות יורדת[טחח כזה] ואז מוריד טיפה את הגיין[במגבר הוא רשום כLEVEL] וזהו.

שאתה עושה את זה תעביר את המוסיקה רק אל הרמקולים שאתה רוצה לכוון[דרך הרדיו דיסק],הרבה ממליצים לעשות את זה עם דיסק מקורי,אני חושב שלא-אם אתה הולך לשמוע רק צרובים תעשה את זה עם דיסק צרוב.

פורסם
לדעתי (ועד כמה שאני יודע) לדעת רובינו,

כן!

עדיף סט קומפוננט טוב מקדימה על כל רמקול טוב מאחורה.

רוני חשבתי שהגענו כבר למסקנה בנושא...

כשאתה אומר סט טוב תדגיש שמדובר בסט 3 חלקים מהסידרה הכי גבוהה של הרץ עם מגבר אודיסון ומעבד סאונד ורדיו דיסק

מהטובים בעולם של איקליפס. אז במקרה הזה אין צורך ברמקולים אחוריים אבל תאמין לי בתקציבים של פשוטי העם יש צורך.... :wink:

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...