Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יוגב,

אין שום דבר רע בללמוד משהו חדש,אני תמיד בעד.

לא כשזה כולל הרשמה לקורס שבגדול מלמד אותך להיות "לא אתה".

הרי בסופו של יום לכל סיר יש את המכסה שלו,בחור בעל אופי מסויים ימצא בחורה שהאופי הספציפי הזה התאים לה והאופי שלה התאים לאותו בחור.

יש בסוציולוגיה מושג שנקרא "חיברות", בגדול מדובר על כך שכל אדם באופן טבעי מתחבר עם אנשים שיש לו איתם מכנה משותף כלשהו בחינת תכונות אופי.

.

מאיפה אתה יודע שמלמדים אותך להיות לא מה שאתה? היית שמה?

מה אני גם עברתי תהליך מסויים אז פתאום ההורים שלי שמו לב שבמקום יוגב בא להם הביתה חיזר?

נשארתי אותו בן אדם ,פשוט נהייתי מוצלח עם בנות זה הכל. אני לומד, עובד, עדין מחזיק את האוטו האהוב עלי (הנה אתמול החלפנו לה ברקסים)רק פשוט יותר מוצלח בתחום הזה.

על כל השאר לא הגבתי כי זה לא נראה לי קשור.

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פותח השרשור, פשוט תהיה מי שאתה..

אני יכול לומר לך בוודאות שזה עובד

למשל הייתי במסיבת גיוס של ידידה בפארק הלאומי, היא הזמינה את כל החברות שלה(שנראות מצוין 8))

וזה פשוט הלך ככה, הייתי הכי אמיתי בעולם ולא דפקתי חשבון לאיש. עשיתי מה שבא לי, הסטלבטתי עליהן והצחקתי אותן בטירוף.

כל הערב כולן היו סביבי וזה היה קל ומהנה למדי! בקלות יכלתי להוציא כמה מספרי טלפון.

ככה זה תמיד עובד במיוחד בטיילת בים:-D

תמיר.

פורסם

אתם מכירים את המקרה שאתה יושבים עם מישהי ואז בא מישהו עם ורדים

ומציע לך לקנות לבחורה ורד.

אז מה אומרים?

אם לא עשיתם סקס אז:

תודה עוד לא שכבנו!

ואם כן אז:

תודה כבר שכבנו!

ואוו, :shock:

אני מוכן להמר על זה שעם תשובה כזאת, אין שום מצב לדייט נוסף עם אותה בחורה, שלא לדבר על חלק מהבחורות שפשוט יזכרו באותו רגע שהן שכחו בבית את הבוילר על האש והחתול לא אכל כבר יומיים והיא מוכרחה לתפור גרביים לאחיין של סבתא שלה שמחר חוזר לגולאג בקמצטקה :roll:

תמיר,

גם אתה בחתימה עם ציטוט שלי? אתה כבר הרביעי והאמת זה מתחיל קצת להלחיץ.:|

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עידן , אני הרבה עם יוגב , וקצת הרבה איתך :wink:

לא כולם עברו מסלול , הכולל יחסי אנוש עם אנשים , ובמיוחד עם בחורות .

כך שצריך קצת הדרכה , וחיזוקים , בדיוק כמו מסלול מתקדם , להבין איך לתפעל את הכישורים שלך ..

הבעיה - כאשר מקצינים את הלימודים , מאבדים את הקשר הפשוט , ובורחים מהכיוון .

הכיוון , להיות חופשי עם בחורות, ולא רב זיין , כי אז אתה באמת אוסף רגעים, אבל לא את הבחורה המתאימה :idea:

כדאי ללמוד ולחזק ביטחון , וחלק מהלימודים הוא להכיר במגבלות התרגילים לכאורה , ואובדן אחיזה , הן במציאות :lol: והן ברכב .

בגדול - עידן צודק , ויש בחורות נהדרות , אשר מתאימות לאופי ושגעון הבחור שלהן , וכדאי מאוד , למצוא את אותה אחת .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אחרי שעשית קורס נהיגה מתקדמת ההורים שלך הרגישו שחל בך שינוי ?

יצא לך שהלכת ברחוב ובא אלייך איזה חבר ואמר לך "משהו בך השתנה", בעקבות הקורס נהיגה שלך ?

כמובן שלא,הרי הקורס נהיגה מטרתו ללמד אותך ולשנות את ההרגלים שלך בפן של הנהיגה.

אותו דבר,קורס שמלמד אותך איך להתנהג עם נשים אמור ללמד אותך איך לשנות את ההרגלים שלך בתחום הנשים,זה לא אמור להשפיע על התנהגותך עם הורייך.

אני שוב אומר,אין שום דבר רע בללכת וללמוד.

קורס נהיגה מלמד אותך "אופי נהיגה חדש",הוא מלמד אותך איך להתנהג נכון יותר במצבי נהיגה שונים.

בין היתר הוא מבוסס על פיזיקה ושאר דברים אחרים.

רכב שייכנס לפניית 90 מעלות במהירות של 200 קמ"ש כמעט תמיד (ואני עוד עדין) יעוף לשוליים.

יש בנהיגה חוקים פיזיקלים,יש לרכב מסויים התנהגות מסויימת,קורס נהיגה מלמד אותך איך לחיות בשלום עם החוקים האלה ואיך אפילו להנות מה"משחק" בהם.

מה שמחזיר אותנו שוב לנשים,אין אצלהן חוקים,קח 10 בחורות שונות,כל אחת תגיב אחרת למצב נתון,אין פה חוקיות.

לכן אני כותב,קורס מהסוג שאתה מדבר עליו מנסה ללמד אותך צורת התנהגות חדשה,אופי חדש.

לטעמי זה לא מחובר למציאות מי יודע מה מתוך ההכרה שיש יותר מדי סוגי בחורות מכדי שיהיה אפשר לקיים איזשהו קורס אפקטיבי שכזה.

יכול להיות שהוא מלמד אותך להתנהג בצורה מסויימת שתתאים לסוג מסויים של בחורות,השאלה אם הסוג הזה של הבחורות מתאים לך.

אני גם יכול לתת לך טיפ שיכולים ללמד בקורס:

תיהיה סמרטוט!

מה שהאישה אומרת תגיד אמן.

יש בחורות שחולות על זה,הפנטזיה הכי גדולה שלהן בחיים זה להכיר גבר סמרטוט, YES MAN.

אם זה מתאים לך, לך על זה,תמצא בחורות כאלה והן יאהבו אותך עוד יותר ככל שתיהיה יותר מסמורטט.

החוכמה זה לא ללמוד איך למצוא בחורה,החוכמה האמיתי זה למצוא בחורה שאתה מתחבר אליה והיא מתחברת אלייך באמת בצורה הטבעית שלך,וזה לא משנה בכלל אם זה למטרת חתונה או למטרת סטוץ.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ושוב נצא מנקודת הנחה מסוימת שלא כולם כמוך. ואם מישהו לא שלם עם עצמו ואין לו בטחון אז למי הוא יפנה ? ?

בתחום הזה מלמדים אותך לא רק מוצלח עם בחורות אלא להיות גבר פשוטו כמשמעו ולשדר דברים בצורה נכונה, ולדעת מיומנות תקשורת לא רק עם נשים אלא בכלל , כל בן אדם שיודע לדבר עם בחורה לפני זה צריך שתיהיה לו מיומנות תקשורת בסיסית ( כמו סוכן מכירות לדוגמא ).

ואפילו יגידו לך בקורסים האלה תנסה לפתח מיומנות שיחה לא רק עם בחורות למשל אפילו סתם שאתה נוסע במונית אז לדבר עם הנהג , בקיצור שכל הקטע של התקשורת יבוא לך טיבעי.

ולמה את ההמשך של הקשר תיהיה לך בעיה? אתה חושב שבקורסים האלה לא עובדים עם אנשים על המשך הקשר והתחזוקה שלו?

ברור שעל ההתחלה לא תיהיה" שפיץ" אבל המהות של הדברים פה זה תירגול , כמו בכל תחום. ככל שתשתפף יותר ותלמד מכישלונות ככה תיהיה יותר חד.

יוגב

יוגב, אתה מדבר עלך סדנא להגברת ביטחון עצמי וזה בכלל לא קשור ללהתחיל עם בחורות (זו תופעת לואי אבל ממש לא המטרה). המטרה של הסדנאות האלה היא שלא תבטל את עצמך כדי לרצות את הצד השני ושלא תפחד להיות עצמך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אחרי שעשית קורס נהיגה מתקדמת ההורים שלך הרגישו שחל בך שינוי ?

יצא לך שהלכת ברחוב ובא אלייך איזה חבר ואמר לך "משהו בך השתנה", בעקבות הקורס נהיגה שלך ?

כמובן שלא,הרי הקורס נהיגה מטרתו ללמד אותך ולשנות את ההרגלים שלך בפן של הנהיגה.

אותו דבר,קורס שמלמד אותך איך להתנהג עם נשים אמור ללמד אותך איך לשנות את ההרגלים שלך בתחום הנשים,זה לא אמור להשפיע על התנהגותך עם הורייך.

אני שוב אומר,אין שום דבר רע בללכת וללמוד.

קורס נהיגה מלמד אותך "אופי נהיגה חדש",הוא מלמד אותך איך להתנהג נכון יותר במצבי נהיגה שונים.

בין היתר הוא מבוסס על פיזיקה ושאר דברים אחרים.

רכב שייכנס לפניית 90 מעלות במהירות של 200 קמ"ש כמעט תמיד (ואני עוד עדין) יעוף לשוליים.

יש בנהיגה חוקים פיזיקלים,יש לרכב מסויים התנהגות מסויימת,קורס נהיגה מלמד אותך איך לחיות בשלום עם החוקים האלה ואיך אפילו להנות מה"משחק" בהם.

מה שמחזיר אותנו שוב לנשים,אין אצלהן חוקים,קח 10 בחורות שונות,כל אחת תגיב אחרת למצב נתון,אין פה חוקיות.

לכן אני כותב,קורס מהסוג שאתה מדבר עליו מנסה ללמד אותך צורת התנהגות חדשה,אופי חדש.

לטעמי זה לא מחובר למציאות מי יודע מה מתוך ההכרה שיש יותר מדי סוגי בחורות מכדי שיהיה אפשר לקיים איזשהו קורס אפקטיבי שכזה.

יכול להיות שהוא מלמד אותך להתנהג בצורה מסויימת שתתאים לסוג מסויים של בחורות,השאלה אם הסוג הזה של הבחורות מתאים לך.

אני גם יכול לתת לך טיפ שיכולים ללמד בקורס:

תיהיה סמרטוט!

מה שהאישה אומרת תגיד אמן.

יש בחורות שחולות על זה,הפנטזיה הכי גדולה שלהן בחיים זה להכיר גבר סמרטוט, YES MAN.

אם זה מתאים לך, לך על זה,תמצא בחורות כאלה והן יאהבו אותך עוד יותר ככל שתיהיה יותר מסמורטט.

החוכמה זה לא ללמוד איך למצוא בחורה,החוכמה האמיתי זה למצוא בחורה שאתה מתחבר אליה והיא מתחברת אלייך באמת בצורה הטבעית שלך,וזה לא משנה בכלל אם זה למטרת חתונה או למטרת סטוץ.

בחורה לא נמשכת לגבר בגלל מה שהוא אלא בגלל איך שהוא גורם להרגיש..

מה שמשנה בשיחה שלך עם בחורה זה איזה רגש אתה תיצור במהלך השיחה שלך איתה.

הסיבה לכך שכל בחורה מתנהגת אחרת כי היא נמצאת במצב ריגשי מסוים . גבר הרבה ניסיון בתחום ידע לזהות איזה רגש צריך לתת לבחורה.זה לא אומר שהוא יצליח מאה אחוז אבל הסיכוי להצלחה גבוה.

זה הכל מכאן אני לא ירחיב , רוצה ללמוד עוד לך לקורס..

פורסם

השאלה היא אם כדי ליצור את הרגש הנכון אתה נשאר כפי שאתה (וב90% מהמקרים התשובה היא לא).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קראתי את הוויכוח על הקורס. יש לי חבר שעבר את הקורס עליו מדובר (כנראה), הקורס אכן משנה את הגישה שלך כלפי נושא ההיכרויות. אתה נשאר אותו בן אדם, הוא לא הופך אותך לנוכל ולא הופך אותך לצדיק. אתה פשוט משתנה באופן שבו אתה חושב על נושא מסוים.

לדעתי ההשוואה לקורס נהיגה מתקדמת היתה טובה מכיוון שקורס נהיגה טוב קודם כל ישנה את דרך המחשבה שלך לגבי נושא הנהיגה. כך בדיוק היה עם חבר שלי, הוא לא הפך להיות "מגה סופר סטאר" עם בחורות, הוא פשוט שינה גישה (מי אמר שלשנות גישה זה לא להיות עצמך ? בכל שלב בחיים אנו משנים גישות, דעות, דרכי מחשבה ודרכי פעולה) ולאט לאט בעקבות שינוי הגישה הוא אכן התחיל להכיר בחורות יותר בקלות ותאמינו או לא, גם הרבה יותר בכיף.

גם בקורס נהיגה אתה לא תהפוך למיכאל שומאכר אם לא תמשיך להתמיד, ללמוד ולהתקדם. כך גם בדיוק בקורס הזה.

אף אחד לא מנסה להפוך את הנושא למדע מדויק, כי זה באמת לא (הרבה פחות מדויק מנהיגה למשל). שינוי גישה הוא לא מדע ולא מדוייק, אבל בהחלט אפשר ללמוד ולשפר אותו, בכל כיוון בחיים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

תמיר,

גם אתה בחתימה עם ציטוט שלי? אתה כבר הרביעי והאמת זה מתחיל קצת להלחיץ.:|

טעות, אני הראשון:-D

בכל מקרה עד הצבא שאני אוכל לרשום "עד מתי?":wink:

תמיר.

פורסם

תשמע יוגב, יש לי תחושה שאני לא מדבר לקיר, אלא שאתה מבין סך הכל מה אמרתי ומה שאחרים כמו עידן אמרו לך (ח"ח על ההסבר)

אומנם הסגנון התנסחות שלי הוא "טיפה" עוקצני אבל בוא ואני אסביר לך את ההשקפה מזווית אחרת, ואיך היא יכולה להוביל אותך למקומות שאתה לא רוצה להגיע אליהם.

תפיסת הבסיס במשפט הפלילי מבוססת על עיקרון של מנס ראה- שזו המחשבה הרעה ואקטוס ראוס- המעשה הרע

כלומר אין מעשה רע בלי מחשבה רעה,

אם מדובר רק במחשבה רעה, קיים העיקרון של אין עונשין על דברים שבלב

לא שכן, אם מדובר רק במעשה ללא כוונה :

אז מדובר ברשלנות, שרשלנות היא בעצם חריגה מהתנהגות של אדם סביר או בעצם נאמר שבן אדם סביר היה צופה את הדבר הרע שיכול לקרות. (ויש חריגים לזה, קפידה וכו')

ולכן כל עבירה פלילית מורכבת מיסוד עובדתי שכולל מעשה ונסיבות ומיסוד נפשי שכולל כוונה (לא תמיד צריך נסיבות, כמו עבירות אלימות מסויימות ושוב יש חריגים להכל)

עכשיו אתה יכול להגיד שאתה לא מתכוון אבל בשביל זה במשפט הפלילי קיים תחליף כוונה.

מהו תחליף כוונה?

תחליף כוונה יכול להיות מוגדר כפזיזות או עצימת עיניים

אני ברשותך אתמקד בנושא של עצימת עיניים, מה שזה אומר זה שאומנם לא התכוונת לתוצאה או למעשה או קיום הנסיבה, אך עצמת את עיינך ולכן בכל זאת ביצעת מעשה רע במחשבה רעה.

כלומר, אני מוכיח את הכוונה שלך על ידי זה שאני מוכיח שעצמת את העיניים שלך לגבי התוצאה הטבעית של המעשים שלך.

עכשיו בוא נדבר על הקורסים האלו, זה משהו שמצאתי ברשת תחת המדריך "איך תהיה מלך עם נשים", ואני מצטט, כל מה שעם קו תחתון זו הדגשה שלי:

השלב החמישי: תקיפה

זה השלב שבו הדברים קורים. זה השלב שבו אתה מתחיל להבעיר מנועים ולשלוט במצב. זה השלב שבו אתה כבר חם, ואתה רוצה לסגור "עסקה".

הרבה גברים מפחדים מהשלב הזה ודוחים אותו ככל שניתן. הם חוששים לעשות את הצעד הראשון הקריטי. אבל זה מאוד פשוט אם עברת את כל חמשת השלבים. בשלב הזה – אתה פשוט אומר לה את זה ישיר, אתה עושה לה את זה כפי שזה בא לך מבפנים, אתה פשוט שוכח מהכל וניגש איתה לעניין.

זאת אומרת, שאתה פשוט מנשק אותה. זאת אומרת שאתה פשוט מושך לה ביד ומצמיד אותה אליך. זאת אומרת שאתה פשוט אומר לה "אני רוצה אותך, ואת תהיי שלי" או "אני יאכל אותך בלי מלח, ואני אבלע אותך עד הסוף כולל החרצנים".

בקיצור,

תקיפה זה ה-Money Time. כדי לא לפשל תעשה את זה רק כשאתה באמת מרגיש שהיא שלך. אם היא לא שלך עדיין אל תקדים את המאוחר, אלא תן לה להתבשל עוד קצת עם עצמה. אם תמתין בסבלנות לבחורות תגלה שככל שמבשלים אותן בעדינות ובאיטיות כך הבשר שלהן יוצא רך יותר.

אז בא נתחיל מהתחלה...

לדעתי האישית מדובר פה ב" עזוב אותך לשאול או לברר, עזוב אותך לראות מה היא רוצה, תשלוט, תכניע". שים לב שב"שלב" הזה אין אפילו התייחסות למה שהאשה רוצה, למרות ההסבר הלקוני של מרגיש שהיא שלך

בנוסף אני אכניס לכאן עוד ציטוט מאתר אחר שמרכז עוד מידע בנוגע לLMR (קיצור ל LAST MINUTE RESISTANCE):

הפעם הדגשות שלי באדום, לא נגעתי בתוכן, מטרת ההסבר היא "לפתור" את ההתנגדות בדקה האחרונה

להלן 5 דרכים כדי לפתור את בעיית LMR:

1. 7 שעות – מומלץ לבלות עם הבחורה מינימום 7-10 שעות, בכדי שהיא תוכל לבטוח בך שלא תזרוק אותה אחרי הסקס, בזה שנשארת איתה עד עכשיו (אפקט הזמן = נוחות). (7-10 שעות - בדרך כלל לוקח בין 3 ל-4 פגישות).

2. "אנחנו צריכים להפסיק" – עברו להן 7 שעות מרגע שהכרתם, ועדיין אתה מקבל LMR. אתם ממשיכים להתחרמן,ופתאום הבחורה אומרת לכם "אנחנו צריכים להפסיק, ההורים שלי ישנים למעלה... תבין את הבחורה ותפסיק ("את צודקת, אנחנו צריכים להפסיק") ותמשיך, תשימו לב שהיא לא אמרה תפסיק, היא אמרנו אנחנו צריכים להפסיק.

אתה עונה: "נכון, אנחנו צריכים להפסיק" ואז אתה מוסיף "את יודעת מה עוד אסור לנו לעשות?"

תוציא את הלשון שלך החוצה (ונותן לה נשיקה).

ואז אתה שואל אותה: "את יודעת מה עוד אסור לנו לעשות?" (מרטיב כמה אצבעות עם הלשון ומכניס לה אותם למכנסיים). ותוך כדי אתה אומר לה (בקול סקסי) "אסור לנו לעשות גם את זה" תוך כדי שאתה עושה לה ביד.

אישה לא יכולה להגיד לך אחרי 7 שעות שאני לא מכירה אותך מספיק ושהיא אומרת לך "אנחנו צריכים להפסיק", אתה מנטרל פחדים ע"י דיבור תוך כדי מעשה,

בדרך כלל היא תגיד לך "אנחנו צריכים להפסיק, אני לא עושה דברים כאלה". אתה אומר: "אני

יודע. גם אני לא עושה את זה, אבל מה שאנחנו עושים עכשיו זה כל כך נכון".

-----------

עד כאן הציטוט, ועכשיו בוא נלך הלכה למעשה

קל לראות ולהבין כי מה שהבחור מתאר זה מאוד פשוט, אתה יודע שהיא לא רוצה ובכל זאת אתה ממשיך במעשה שלך תוך עצימת עיניים, היא מתנגדת אתה ממשיך.

ובוא נלך ללשון החוק, תוספות שלי באדום:

חוק העונשין, תשל"ז-1977 [תיקון אחרון: 06/08/08]. .

========================================

345. אינוס [תיקון: תשמ"ח, תש"ן, תש"ס(5), תשס"א(5)]

(א) הבועל אשה - רכיב המעשה

(1) שלא בהסכמתה החופשית; נסיבה

(2) בהסכמת האשה, שהושגה במרמה לגבי מיהות העושה או מהות המעשה; נסיבה

(3) כשהאשה היא קטינה שטרם מלאו לה ארבע עשרה שנים, אף בהסכמתה; או נסיבה

(4) תוך ניצול מצב של חוסר הכרה בו שרויה האשה, או מצב אחר המונע ממנה לתת הסכמה חופשית; נסיבה

(5) תוך ניצול היותה חולת נפש או לקויה בשכלה, אם בשל מחלתה או בשל הליקוי בשכלה לא היתה הסכמתה לבעילה הסכמה חופשית; נסיבה

הרי הוא אונס ודינו - מאסר שש עשרה שנים. עונש

------------------------

מה היא הסכמה חופשית?

במקרה של האונס בשומרת בעצם מה שנקבע הוא כזה:

כדי להוכיח אי הסכמה לא נדרש להוכיח כי התקיימה התנגדות פיזית סבירה אלא הבעת שלילה מילולית.

נוסף על כך אין הכרח שההתנגדות תובע בצעקות ואלימות מצידה, אף הוכרה הגישה לפיה כי יש נשים אשר יביעו את הסירוב באמצעות ניסיונות שיכנוע ודברים רוגעים.

חוץ מזה שגם הוכרה התנגדות כשתיקה אם וכאשר הנסיבות החיצוניות גרמו לכך.

ככה שאתה יכול להבין שמדובר בתחום אפור, ואם אתה מרגיש שאתה קורא את מה שאני כותב כאן ומרגיש התגוננות והזדהות עם מצבי הסירוב ודרך הפעולה זו בעיה, תחום שאתה לא רוצה להגיע אליו.

ב"תורה" הזאת שמלמדים כיבוש נשים לטענתך, יש רמיזה ויותר מקריצה לכיוון "אל תקבלו לא כתשובה" ובגלל זה קיימת בעייתיות, לא רק ברמה מוסרית של ראוי, אלא ברמה של עבירה פלילית, או במקרה של מרצה בקורס, שידול לעשות.

ומה הרכיב הנפשי הנדרש?

אני אצטט קצת מפסק דין ישן:

"השאלה אינה אם המתלוננת נבעלה נגד רצונה אלא גם אם המערער בעל אותה בהיותו מודע לכך או בלי שהיה אכפת לו שעשה זאת נגד רצונה"

ונמשיך, מודעות מתוך חוק העונשין:

20. מחשבה פלילית [תיקון: תשנ"ד]

(א) מחשבה פלילית- מודעות לטיב המעשה, לקיום הנסיבות ולאפשרות הגרימה לתוצאות המעשה, הנמנים עם פרטי העבירה, ולענין התוצאות גם אחת מאלה:

(1) כוונה - במטרה לגרום לאותן תוצאות;

(2) פזיזות שבאחת מאלה:

(א) אדישות - בשוויון נפש לאפשרות גרימת התוצאות האמורות;

(ב) קלות דעת - בנטילת סיכון בלתי סביר לאפשרות גרימת התוצאות האמורות, מתוך תקווה להצליח למנען.

(ב) לענין כוונה, ראייה מראש את התרחשות התוצאות, כאפשרות קרובה לוודאי, כמוה כמטרה לגרמן.

(ג) לענין סעיף זה -

(1) רואים אדם שחשד בדבר טיב ההתנהגות או בדבר אפשרות קיום הנסיבות כמי שהיה מודע להם, אם נמנע מלבררם;

כלומר צריך להוכיח אדישות, קלות דעת, פזיזות בעברת האונס

מה שזה אומר זה שאם אתה מודע לזה שאתה בועל (למעשה הבעילה) ומודע לזה שזה בלי הסכמה (שזה אומר שאתה מודע לנסיבה שהיא אי הסכמה)- אתה אונס

שוב, הרבה גבולות אפורים, אבל אם אתה מוצא את עצמך אפילו חושב על התחום האפור הזה של אי הסכמה ופשוט מתעלם מזה, אתה במצב רע מאוד ואני לא מדבר עלייך ספציפית אלא על מי שעובר את הקורסים האלו ,שיוצא ומרגיש שאף אחת לא תגיד לו לא ושהכל משחק, ובסוף נקלע לסיטואציה שהיא מאוד חמורה.

עכשיו בוא ואני אצטט לך שני דברים כדי שתבין מה האחריות שלך:

לענין עבירה לפי סימן זה (סימן זה של עבירות המין,) אחת היא אם העושה עשה את המעשה או גרם שהמעשה ייעשה בו או באדם אחר.

בנוסף:

30. משדל [תיקון: תשנ"ד]

המביא אחר לידי עשיית עבירה בשכנוע, בעידוד, בדרישה, בהפצרה או בכל דרך שיש בה משום הפעלת לחץ, הוא משדל לדבר עבירה.

כמו שבטח הבנת ובטח אתה מרגיש, הקורסים האלו הם לדעתי הליכה על חבל דק, מן כניסה לתחום אפור של בין מוסר לאיסור פלילי.

שתבין, אני לא בא ומאשים אותך שאתה אנס או משדל לאונס, אני בא להראות לך באיזה גבול אתה משחק, וזה לא משחק.

מילא, אם הקורס היה הדרכה לביטחון עצמי לבדו, או דרכים לפתוח בשיחה, אבל שראיתי את הקורסים האלו בפירסומות כאן בפורום ובפייסבוק נדלקה לי נורה אדומה וקראתי פה ושם על הנושא, ובמיוחד בעקבות מה שדיברנו אתמול כאן, שבגלל זה גם לא הגבתי קודם לכן, עשיתי חיפוש בגוגל והגעתי להרבה מידע על התכנים בקורסים האלו ו"שיטות מתקדמות".

ואת מה שראיתי לא אהבתי בלשון המעטה, אז ראיתי לנכון להסביר לך את "סיכוני המקצוע"

עכשיו בטח תגיד לי שמעולם לא התכוונת ללמד תלמיד שמותר לכפות את עצמו על מישהי, נכון, אבל יכול להיות שפשוט עצמת את העיניים שלך ביחס לתוצאה הזאת

אבל, כמו שאמרתי קודם והחוק קובע במפורש, עצימת עיניים היא תחליף כוונה.

פורסם

לא הפסדת שום דבר.

אני לא יודע באיזה אתר מצאת את הדברים הגועליים האלה, אבל כל קשר בינם לבין קורס שמדבר על גישה לחיים בנושא היכרויות ובטחון עצמי באופן כללי, הוא פשוט מופרך לחלוטין.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

ההודעה הקודמת נכתבה בטעות-טעות שלי

שמע שרגא , אני לא מתכונן לקרוא את מה כל מה שרשמת כי זה ארוך מידי.

המדריך הזה שציטטת הוא משהו שאני לא מכיר ואני לא מסכים עם מה שרשום שמה.

חוץ מיזה, אני חושב שקצת נסחפת ולקחת את כל העסק "קצת" קשה מידי.

כל המטרה שלי בזה שרשמתי כאן היתה להראות שלא כל האנשים בעולם נולדו שווים, ויש כאלה שיש להם האפשרות היום להשתפר בתחום ההצלחה עם בחורות.

לא ציפיתי שכולם יסכימו איתי (באיחוד פה בפורום) כי תמיד יש וויכוחים בין הטבעיים לבין החבר'ה שצמחו מהקורסים האלה .

אם אתה חושב שאלה התכנים שמלמדים מהרקע שאני בא ממנו אז באמת שאין לי מה להגיד... והאמת זה די מעליב אותי.

ואני גם לא יתייחס ברצינות למה שכתבת.

אני סיימתי להגיד את דעתי בשירשור -מי שמה שרשמתי פה נראה לו שיתחיל להתענין.

מי שלא שישאר בשלו.

ברגע שמתחילים להגיד כאלה שטויות אני פשוט מעדיף לא להגיב.

• תוכן חדש...