Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפותח השרשור,

לא יודע אם אתה מודע לראשי תיבות תו"ל מפאת גילך,בכל אופן תו"ל=תורת לחימה.

בשפה הצבאית כשאומרים תו"ל מתכוונים לצורת עבודה מסויימת.

דוגמא לשימוש במושג הזה:

"אתם תפרצו אל החדר על פי התו"ל המוכר מאימוני לוחמת שטח בנוי".

ראשית תיבות נוספים,גם הם מוכרים בדרך כלל מהצבא הם סד"פ=סדר פעולה.

דוגמא לשימוש במושג זה:

"את הנשק מפרקים ומנקים על פי הסד"פ הבא:.....".

למה אני מז**ן לך את המוח על סד"פ ותו"ל ?

כי זה משהו שאין לנשים.

תמיד יהיו אלה שיגידו שצריך לעשות משהו בדרך כזו או אחרת (בהקשר לנשים,כן?),האמת היא שלנשים אין חוברת הוראות הפעלה או הוראות התנהגות מסודרות.

הסיבה לכך פשוטה,אגב:

עוד לא נולד הגאון שיוכל להגיע לעמק השווה ביחס ל"איך צריך להתנהג עם אישה".

אנשים המציאו מכונית,חשמל,רדיו,טסו לירח,הצניחו רובוטים על מאדים,שיכפלו כבשים,המציאו רעל שהורג אותך ב-5 שניות ונוגדן לאותו רעל שמציל אותך בשניה,בנו מטוסי קרב,בהמשך ביטלו את הצורך בטייס באותם מטוסים,יצרו מאיץ חלקיקים,מנסים ברגעים אלה לשחזר את המפץ הגדול,ועדיין,לאף אחד אין שמץ של מושג איך פועל הראש הנשי.

כשחושבים על זה לעומק זה אפילו די מפחיד...

השורה התחתונה היא,כמו שחלק מהמגיבים פה אמרו לך,לך עם הלב (או הזין שלך,תלוי מאיפה אתה חושב כרגע) ותעשה מה שנראה לך לנכון.

בא לך לפנק אותה במשהו קטן (כולה שוקולד,ראבק!!) לך תקנה 5 קוביות,4 תאכל ביחד איתה ואת החתיכה החמישית תשמור ליום שתוכל להמיס אותה על הגוף שלה....:wink:

יש כל כך הרבה טיפוסים שונים של אנשים בכלל ונשים בפרט שכל עיצה שתקבל פה עלולה לעשות לך עוול כי היא עלולה לעשות בדיוק את ההיפך מהתוצאה הרצויה.

יצא לי להכיר בחורות שכשאמרתי להן שאני מחפש קטע רציני הן התבאסו עלי,יצא לי להכיר בחורות שכשאמרתי להן שאני לא מחפש משהו רציני אלא רק קשר כייפי על בסיס "אני חרמן אש,בא לך לבוא?" הן עוד יותר נדלקו (למרות שידעו שכמוהן יש לי עוד 5 בחורות כאלה במקביל),יצא לי להכיר בחורות שאם הייתי אומר להן בדיוק את המשפט האחרון הייתי כנראה זוכה לסטירה מצלצלת,יצא לי להיות עם בחורות שרק היה חסר שבמהלך סקס יכנס קונדסון ויתחיל לדקלם "מזמור לדוד...." מרוב שהבחורה היתה "מתה" ויצא לי להיות עם בחורות שאני כמעט צעקתי "אונס!" מרוב שהבחורה לקחה את השליטה.

כל בחורה שונה,כל בחורה אוהבת דברים אחרים,כל בחורה עם דרך חשיבה ואופי שונים.

זרום עם מה שאתה רואה לנכון,אם הבחורה לא זורמת איתך זה לא בגלל שטעית,זה בגלל שכנראה צורת החשיבה שלכם לא זהה וזה בסדר גמור, תמשיך לנסות,תשתדל,תפנק ואל תשכח להנות ולהתפנק על הדרך.

תזכור דבר אחד חשוב:

"רק המעז מנצח".

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, להצדיע?

רק היה חסר להגיד לו "לחתור למגע" :oops:

ההצעה של זה לקחת אותה למקום הזה, אולי כחלק מדייט, וככה אתה גם לא קונה-מלחיץ אותה, וגם מראה שאתה קשוב ומפנק.

רק לא לשכוח להציע לשלם בסוף, כן?

מתחדשת*

פורסם

עידן תודה רבה לך על התגובות! עזרת לי לא מעט!

אכן המושגים שציינת עוד לא מוכרים לי מאחר והרומן שלי עם הצבא מתחיל במרץ 2010.

אך הבנתי את מה שהסברת לי ולקחתי את זה לתשומת ליבי.:-D

יאללה אני עושה דוש מתגלח ויוצא שיהיה מה שיהיה8)

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם
אין צורך להצדיע,יכול לעמוד נוח.

לא לא, על הסבר כזה אני מתעקש להצדיע! :mm_yeah:

כל הכבוד שלקחת את הזמן להסביר את עמדתך, עידן.

שקלתי לכתוב דברים דומים, אבל התייאשתי מול עדרי הגברברים המסוקסים שתרמו מנסיונם הענף.

ואם הם אפילו הלכו ועשו קורס... ובכן, קטונתי. מסתבר שהצורה הבסיסית ביותר של תקשורת בין בני אדם הפכה בימינו למדע מדוייק.

פורסם

תודה על הפירגון,שום מדע ובטח לא מדוייק,כשזה נוגע לנשים צריך לזרום עם התחושות ולא לרדת לניתוחי מיקרו\מקרו,זה סתם עלול לייאש את הבחור ולייבש את הבחורה.

פורסם
שקלתי לכתוב דברים דומים, אבל התייאשתי מול עדרי הגברברים המסוקסים שתרמו מנסיונם הענף.

ואם הם אפילו הלכו ועשו קורס... ובכן, קטונתי. מסתבר שהצורה הבסיסית ביותר של תקשורת בין בני אדם הפכה בימינו למדע מדוייק.

רגע ,מה הבעיה עם זה שחבר'ה רוצים להשתפר ולהתקדם בתחום מסוים אז הם הולכים ללמוד משהו?

על אותו משקל תמיד אתם תמיד ממליצים פה בפורום על קורס נהיגה מתקדמת.לא? ?

אין בעיה ללמוד משהו, יש בעיה עם זה שבן אדם לא מודה שיש לו בעיה ויש לו מה ללמוד.:idea:

הצורה הבסיסית של תקשורת בין בני אדם לא נהפכה למדע מדוייק , אבל אם תשים לב שבמהלך כל החיים שלך אף אחד לא לימד אותך באמת לכבוש בחורה.

כל הידע של הרבה חבר'ה התבסס על תוכניות טלוויזיה ועל יריות באפלה.

נכון ,יש כאלה שזה בא להם בטיבעי אבל זה באמת מעטים, וחלק עם הזמן השתפרו אבל הרוב לא באמת יודעים מה קורה במשחק הזה מתחת לפני השטח וסתם נפגעים.

אז למה לא לזרוק כמה אלפים בשביל ללמוד משהו שהוא מוכח כהצלחה מסחררת וחוסך הרבה כאבי ראש , כאבי לב וגם מחזיר את ההשקעה שלו מבחינה כספית (לאורך זמן..)?

הכי משגע אותי שבארץ לא חסר חבר'ה שצריכים ללמוד הרבה דברים בתחום (גם אנכי ,תמיד אני שמח ללמוד דברים חדשים) אבל יש כזה אנטי. למשל בוא ניקח דוגמא קטנה .אני מתאר לעצמי שיש פה חבר'ה שיש להם מקושרים.

אתם בטח מכירים את התופעה שבחורה ניראית בינוני מינוס שמה תמונה עם בגד ים וישר 700 תגובות שרק מחמיאות ומלקקות.

זאת צורה ככה מנסים למשוך בחורה בהתחנפיות ובמשהו שכולם עושים? לא מובן לי הענין הזה...

אז בחיים לא נדע מה קורה במוח של אף אחד (גם גבר וגם אישה) אבל תמיד כמה טיפים משמעותיים יכולים להשחיז אותך ולגרום לך להצליח יותר.

יוגב

פורסם

יוגב, בחורה זה לא אוטו ולכן אין ספר תפעול לבחורות.

אם אתה רוצה לכבוש את הבחורה שיהיה לך טוב איתה אז פשוט תהיה אתה. בכל מצב אחר אחד מכם יסבול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה לא ללכת על טבעי? על יצר סקרנות, שיתוף, לזרום עם הצד השני, להכיר, לאהוב, לחוות רגשות משותפים?

אין לזה חוברת הפעלה, לפחות עד כמה שבדקתי. יש ויש קשרים, יש ויש נסיונות, יש סטוצים ויש קשרים רציניים. הכל יקרה בעיתוי הנכון אל תדאג.:wink:

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
יוגב, בחורה זה לא אוטו ולכן אין ספר תפעול לבחורות.

אם אתה רוצה לכבוש את הבחורה שיהיה לך טוב איתה אז פשוט תהיה אתה. בכל מצב אחר אחד מכם יסבול.

מה הקשר לא להיות אתה? נראה לך בקורס של 3 ימים יהפכו מישהו למשהו שהוא לא?(איפה ההיגיון שלך?:roll:)

ואם גבר איך שהוא לא הולך לו עם בחורות אז הוא צריך להשאר איך שהוא כדי שאולי במקרה יום אחד הוא יפול על מישהי שתסכים להיות איתו?

בתחום הזה אף אחד לא אמר לך שלא תיהיה אתה, ואף אחד לא יגיד לך שלבחורה יש ספר הפעלה , אבל יתנו לך טיפים על צורת התנהגות מסויימת והסבר על צורת החשיבה של בחורה שיכולים לעזור לך להצליח, ואין בזה דבר פסול.

מה אני שעברתי תהליך מסוים בתחום הזה (אני לא מפרט על עצמי) נהיתי בן אדם שונה פתאום?ההורים שלי,החברים שלי שמו לב שהשתנתי במשהו?

לא נשארתי אותו בן אדם סבבה (שאוהב להתווכח בפורום 8)) אבל מעכשיו אני יותר מוצלח בהרבה בתחום הזה, זה כל השינוי.

למה לא ללכת על טבעי? על יצר סקרנות, שיתוף, לזרום עם הצד השני, להכיר, לאהוב, לחוות רגשות משותפים?

אין לזה חוברת הפעלה, לפחות עד כמה שבדקתי. יש ויש קשרים, יש ויש נסיונות, יש סטוצים ויש קשרים רציניים. הכל יקרה בעיתוי הנכון אל תדאג.:wink:

ואם למישהו אין את זה טיבעי והוא גם בישן ,מה הוא יעשה? ישאר לבד כל החיים?

בשיראל שהחל מגיל 21 אחרי הצבא אתה נכנס ללחץ של לימודים, עבודה, לימודים, עבודה

ויש כאלה שלא מסתדר להם הענינים ולא מוצאים או מצליחים להכיר בחורות , מהם יעשו?

יצא לי להכיר מלא גברים בגיל 23 -26 שבחיים לא היו עם בחורה או התנשקו, אל תחשוב שזה שאתה סבבה והולך לך אז לכולם הולך.:?

פורסם
מה הקשר לא להיות אתה? נראה לך בקורס של 3 ימים יהפכו מישהו למשהו שהוא לא?(איפה ההיגיון שלך?:roll:)

ואם גבר איך שהוא לא הולך לו עם בחורות אז הוא צריך להשאר איך שהוא כדי שאולי במקרה יום אחד הוא יפול על מישהי שתסכים להיות איתו?

בתחום הזה אף אחד לא אמר לך שלא תיהיה אתה, ואף אחד לא יגיד לך שלבחורה יש ספר הפעלה , אבל יתנו לך טיפים על צורת התנהגות מסויימת והסבר על צורת החשיבה של בחורה שיכולים לעזור לך להצליח, ואין בזה דבר פסול.

מה אני שעברתי תהליך מסוים בתחום הזה (אני לא מפרט על עצמי) נהיתי בן אדם שונה פתאום?ההורים שלי,החברים שלי שמו לב שהשתנתי במשהו?

לא נשארתי אותו בן אדם סבבה (שאוהב להתווכח בפורום 8)) אבל מעכשיו אני יותר מוצלח בהרבה בתחום הזה, זה כל השינוי.

ואם למישהו אין את זה טיבעי והוא גם בישן ,מה הוא יעשה? ישאר לבד כל החיים?

בשיראל שהחל מגיל 21 אחרי הצבא אתה נכנס ללחץ של לימודים, עבודה, לימודים, עבודה

ויש כאלה שלא מסתדר להם הענינים ולא מוצאים או מצליחים להכיר בחורות , מהם יעשו?

יצא לי להכיר מלא גברים בגיל 23 -26 שבחיים לא היו עם בחורה או התנשקו, אל תחשוב שזה שאתה סבבה והולך לך אז לכולם הולך.:?

סתם דוגמא: יש איתי משהו בלימדים שאין לו מושג בתחום הזה והוא בן 25... סיפר לי על עצמו. קצת הסברתי דברים קטנים, כמה טיפים, השאלתי לו סר והופ.. פתאום מספרי טלפון דייטים ועם בחורות שהן סבבה לגמרי.

פורסם

יוגב, אני מבין כיצד הקורס יעזור לגברים רבים, אבל לעניות דעתי, אם אתה שלם עם עצמך, בטוח בעצמך ומאמין במה שאתה עושה, הבטחון העצמי שלך משודר גם כלפי חוץ. מנסיוני הדל אני יכול לומר שאנשים נמשכים לזה. לא רק נשים, אלא אנשים באופן כללי. יש שיקראו לזה כישורי מנהיגות, כריזמה או קסם אישי, אבל בשורה התחתונה, אם כבר להשקיע במשהו, הייתי משקיע בלפתח את עצמי כבן אדם, לא כמגנט לבחורות. ברגע שיש לך את זה, אתה תצליח בכל התחומים ולא רק בזוגיות מזדמנת.

אם אתה משווה לקורס נהיגה מתקדמת, מבחינתי הקורס שאתה מדבר עליו הוא כזה שמלמד אותך רק איך לעשות j-turn או רק איך לעשות דריפט. בן אדם בטוח בעצמו שקול לנהג טוב, כזה שצופה את כל הסיכונים, ער לסביבה וגם שולט בטכניקה לשעת חירום. זה ההבדל בין נהג טוב לנהג פעלולים. אני מתקשה להאמין שהקורס שלך נותן את זה. מבחינתי, אם את ה"כישורים" האלה היית צריך ללמוד בקורס, אזי מדובר בצ'ק ללא כיסוי. להתחיל עם בחורה אולי תצליח, אבל להמשיך כבר תהיה לך בעיה.

פורסם

יוגב,

אין שום דבר רע בללמוד משהו חדש,אני תמיד בעד.

לא כשזה כולל הרשמה לקורס שבגדול מלמד אותך להיות "לא אתה".

הרי בסופו של יום לכל סיר יש את המכסה שלו,בחור בעל אופי מסויים ימצא בחורה שהאופי הספציפי הזה התאים לה והאופי שלה התאים לאותו בחור.

יש בסוציולוגיה מושג שנקרא "חיברות", בגדול מדובר על כך שכל אדם באופן טבעי מתחבר עם אנשים שיש לו איתם מכנה משותף כלשהו בחינת תכונות אופי.

אדם שהוא עבריין בחלק רב מהמכרים ירכוש לעצמו חברים דומים.

אדם בליין ירכוש לעצמו חברים "באותו ראש".

אדם עם שמחת חיים לרוב יהיה מוקף באנשים די דומים.

בקיצור,כל אחד מוצא את הפינה שלו מבחינת מעגל חברים,אותו כנ"ל מבחינת זוגיות.

ללכת ולהרשם לקורס שאמור לשנות את צורת ההתנהגות שלך והיחס שלך לנשים (לפחות בצורה של "איך להתחיל איתן") נראה לי מיותר,ואני עוד עדין,בייחוד לאור זה שיצא לי לשמוע פעם חלק מהשטויות שרצות בקורסים כאלה ויש שם דברים שגובלים בהטרדה מינית....

במקום לשלם כסף בשביל לעבור "השתלת אישיות" עדיף להיות טבעי,להתנהג כמו שאתה אוהב ולמצוא מישהי שהאופי שלך קוסם לה.

בוא נאמר את זה אחרת:

אני בן 27,חולה על צעצועים,מת על צעצועים,אני מת שיהיו לי בנים רק כדי שאוכל לשחק עם המכוניות שלהם בלי להראות מטומטם, כשאני רואה מכונית על שלט אני ישר נדלק,יכול לשבת שעות על פלייסטיישן,יכול להוציא 1000 שקל על שלט לטלויזיה כי הוא גדג'טי ומגניב לאללה,יכול קנות "צי" של מכוניות על שלט בשווי 27K שקלים (כן,גם זה היה לי...),הביצים שלי רוטטות כשאני שומע רכב ספורטיבי מעניין עובר,כשפרארי עוברת לידי כל העולם עוצר מלכת (וזה לא מעניין אותי אם זו אישתי\הבוס שלי\לקוח שלי\אחי שאני משתיק כדי להאזין לרעש המנוע בלי הפרעה), פעם בחודש אני גורר את אישתי למגרש מכוניות יד שנייה כדי להזיל ריר על מכוניות על ולתת בגז של סקודריה.

90% מהנשים (ואני עוד מפרגן לעצמי) היו קוראות לי חולה נפש ועושות סיבוב פרסה כשהיו מגלות את כל הסטיות האלה.

מצאתי לעצמי אישה שהיא בדיוק מה-10% שזורמות עם כל הסטיות שלי,מקבלת אותן באהבה וזורמת איתן:

*היא קנתה לי פלייסטיישן.

*כשעוברת פרארי (היא כבר מזהה בעצמה לפי הרעש) היא שותקת לרגע עד שהיא חולפת.

*היא דואגת לקחת אותי למקומות עם רכבים מעניינים כדי שלא ישעמם לי.

*כשאני משחק עם מכונית על שלט היא שולפת מצלמה ומצלמת.

עכשיו בוא ותגיד לי אתה,באמת נראה לך הגיוני שהייתי משנה דברים באופי שלי כדי "שיהיה לי יותר הצלחה עם נשים" ?

אין סיכוי.

אבל זה חייב ללכת גם לכיוון השני,אתה לא יכול להיות פרזיט ולצפות שחברה שלך או אישתך תזרום איתך בהכל ואתה תיהיה שייח' סעודי,עושה מה שבא לך,גם אתה צריך לתת מעצמך.

אישתי באופי שלה חרוצה בטירוף,אישה מאוד "בייתית" בלי שגעונות בראש,לא בזבזנית (לא בקטע הקמצני של העניין) וכו' ותמיד חושבת עליי לפני שחושבת על עצמה,ופה אני "משלים" אותה.

כשלפני חודש ראתה שמלה שנדלקה עליה כמו שבחיים לא נדלקה על שמלה אבל סירבה לקנות אותה מפאת מחירה (2300 שקלים..) אני הפתעתי אותה וקניתי לה אותה במתנה.

כשהיא סירבה לקנות תיק חדש לאחר שהתיק הקודם נקרע לה אני הלכתי איתה והכרחתי אותה לקנות אחד שהיא אוהבת בלי להסתכל על המחיר (גם זה עלה לי 2000 שקלים...).

כל יום שישי היא מקבלת פרחים.

מתי שניתן אני מפנק אותה וגורם לה להרגיש "הכי הכי" בעולם (והיא באמת כזאת).

שורה תחתונה, תיהיה טבעי,תעשה מה שטוב לך בחיים ותמצא מישהי מתאימה לחלוק איתה מבלי לוותר על דברים שמרגשים אותך ועושים לך טוב.

אל תשנה את האופי שלך,זה מתכון לפיצוצים לאורך זמן.

לפותח השרשור,

אם זה מעניין אותך,אישתי קראה את השרשור ואמרה שזה דווקא חמוד לאללה מצדך וזה מראה על כוונות טובות מצדך ויתן לך נקודות זכות.

סע ברכה.

פורסם
יוגב, אני מבין כיצד הקורס יעזור לגברים רבים, אבל לעניות דעתי, אם אתה שלם עם עצמך, בטוח בעצמך ומאמין במה שאתה עושה, הבטחון העצמי שלך משודר גם כלפי חוץ. מנסיוני הדל אני יכול לומר שאנשים נמשכים לזה. לא רק נשים, אלא אנשים באופן כללי. יש שיקראו לזה כישורי מנהיגות, כריזמה או קסם אישי, אבל בשורה התחתונה, אם כבר להשקיע במשהו, הייתי משקיע בלפתח את עצמי כבן אדם, לא כמגנט לבחורות. ברגע שיש לך את זה, אתה תצליח בכל התחומים ולא רק בזוגיות מזדמנת.

אם אתה משווה לקורס נהיגה מתקדמת, מבחינתי הקורס שאתה מדבר עליו הוא כזה שמלמד אותך רק איך לעשות j-turn או רק איך לעשות דריפט. בן אדם בטוח בעצמו שקול לנהג טוב, כזה שצופה את כל הסיכונים, ער לסביבה וגם שולט בטכניקה לשעת חירום. זה ההבדל בין נהג טוב לנהג פעלולים. אני מתקשה להאמין שהקורס שלך נותן את זה. מבחינתי, אם את ה"כישורים" האלה היית צריך ללמוד בקורס, אזי מדובר בצ'ק ללא כיסוי. להתחיל עם בחורה אולי תצליח, אבל להמשיך כבר תהיה לך בעיה.

ושוב נצא מנקודת הנחה מסוימת שלא כולם כמוך. ואם מישהו לא שלם עם עצמו ואין לו בטחון אז למי הוא יפנה ? ?

בתחום הזה מלמדים אותך לא רק מוצלח עם בחורות אלא להיות גבר פשוטו כמשמעו ולשדר דברים בצורה נכונה, ולדעת מיומנות תקשורת לא רק עם נשים אלא בכלל , כל בן אדם שיודע לדבר עם בחורה לפני זה צריך שתיהיה לו מיומנות תקשורת בסיסית ( כמו סוכן מכירות לדוגמא ).

ואפילו יגידו לך בקורסים האלה תנסה לפתח מיומנות שיחה לא רק עם בחורות למשל אפילו סתם שאתה נוסע במונית אז לדבר עם הנהג , בקיצור שכל הקטע של התקשורת יבוא לך טיבעי.

ולמה את ההמשך של הקשר תיהיה לך בעיה? אתה חושב שבקורסים האלה לא עובדים עם אנשים על המשך הקשר והתחזוקה שלו?

ברור שעל ההתחלה לא תיהיה" שפיץ" אבל המהות של הדברים פה זה תירגול , כמו בכל תחום. ככל שתשתפף יותר ותלמד מכישלונות ככה תיהיה יותר חד.

יוגב

• תוכן חדש...