Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצד אחד כבר קבענו להפגש אצלי\אצלה(צריך לגרש את ההורים ויפה שעה אחת קודם).

מצד שני לא הייתה ממש אינטינימיות,או שאני מצפה ליותר מדי בשביל דייט שני?

פעם הבאה, נסה להתקין איתה Windows, אבל לא את גרסה 7. לך על אחת הגרסאות הישנות יותר, אלה שלוקחות שעתיים ובזמן שהקבצים נטענים אין מה לעשות חוץ מ... :twisted:

זאת כבר אינטימיות מסוג אחר לגמרי.

וברצינות, פעילות משותפת יכולה להיות לא פחות אינטימית מלשבת ולהתמזמז על הספה לצלילי בארי ווייט (או ברי סחרוף, תלוי בהעדפה). תחשוב איך אתה יכול למלא את הזמן שלכם ביחד ולהעשיר את החווייה לשני הצדדים. ברגע שהשיחה והקשר ביניכם יזרמו, האינטימיות תבוא באופן טבעי. ככל שתקדיש לזה פחות מחשבה ותתן לתהליך להתגלגל מעצמו, כך סביר להניח שתהנה יותר.

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהגיע הזמן לקצר תהליכים ולהפגש ישר ברבנות. חבל על הזמן, יש עוד כל כך הרבה בנות וכידוע מהקורס, כולן אותו הדבר, אז מה זה משנה...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אפתח בזה שדעתי על הקורסים הללו היא שזו אחלה שיטה לפתות אנשים חסרי ביטחון עצמי מספק לשלשל כסף לכיסם של ממציאי ה"שיטה". אף אחד, כולל הנשים עצמן לא יודעות איך ומה תחשוב אישה אחרת בסיטואציות שונות.

כל השיטות "להשכיב" בחורות, לדעתי זולות ומגעילות. מה גם שאני משוכנע שהן לא "יעבדו" בכזאת קלות על בחורה אינטלגנטית.

בחורה סתומה אפשר "להשכיב" גם עם משפט מורכב ומסובך כמו "הפלצת?". שוב, זה אומר משהו על הבחורה, זה עוד יותר אומר משהו על מי ש"השכיב" אותן.

אני מאמין שמי שיודע זאת הכי טוב הן נשות הפורום שאני די בטוח שנתקלו בשרשור והן עסוקות בלצחוק עלינו מנסים להבין אותן :)

ההודעה הבאה מופנית לפותח השרשור בלבד:

אף אחד פה (למיטב הבנתי) לא מכיר את הבחורה המדוברת. נתחיל מזה שאם אתה מכיר אותה 5 שעות, זה כבר 5 שעות יותר מכול מי שינסה לתת לך פה עצה. תסמוך על תחושת הבטן ועל האינטואיציה שלך. אתה יכול לקלוט דברים שאף אחד פה לא קולט מכיוון שאתה היחיד שבאמת נפגש עם הבחורה.

אם נראה לך ש"קחי שוקולדה שהבאתי לך" יבוא לה (ולך) טוב, לך על זה. למה לא?

מה כבר יקרה? היא תכנס ללחצים ופחדים כי הבאת לה שוקולד? היא תאכל סרטים שאתה מנסה להביא בה \להציע לה נישואין?

אם היא לא תקבל את זה בהבנה, אולי טוב שכך. אני לא חושב שאתה רוצה קשר עם בחורה מתוסבכת שחושבת שלכל דבר יש מניע נסתר.

לעומת זאת, אם היא תקבל את זה בסבבה, זה יכול להיות סימן שהיא מעוניינת להמשיך איתך בקשר. במיטה או מתחת לחופה :D

חביבי, החיים קלים. אל תהייה כבד.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

וכן כל המסכנים ההלו גם כותבים מכתבי תודה ומביאים את חברים שלהם, ברור לי שתגיד שזה מזוייף אבל אני מכיר את אנשים מאחורי הכתבים ההלו.

אין לי כונה להגיב יותר בפוסט הזה פשוט חבל לי שכמה אנשים שסתם ראו כמה שיטות באינטרנט

אבל לא ממש בדקו לעומק הורסים לאנשים שצריכים את העזרה הזאת.

מחקתי את השמות כדי לא לעשות פרסומת לאף חברה שימו לבלמה שמודגש

שלום!

אני לא ממש יודע מאיפה להתחיל להודות לכם. הקורס הזה הוא המתנה הגדולה ביותר שיכולתי לתת לעצמי. הקורס נתן לי תובנות רבות מאוד בקשר ליחסים שבינו לבינה, המון הבנות כיצד לגרום לברוחות להמשך אליינו, ובכלל על צרכי האישה.

מאז הקורס (אני מדבר על שלב א', כי את שלב ב' סיימתי רק אתמול) אני שם לב איך הסביבה מתייחסת אלי שונה. ניגשתי לאינספור בחורות, דבר שבעבר לא חשבתי שאעשה. בחורות נהנות לדבר איתי, מתייחסות באמת למה שאני אומר. למדתי גם להתעלם מעוינות וחוסר יחס של בחורות כלפי, הרי יש כ"כ הרבה בחורות (גישת השפע).

בנוסף גם הקשר שלי עם החברים שלי ועם עצמי בכלל הפך לטוב יותר. הפכתי לכריזמטי יותר, נועז יותר, ל"מבין העניין" כביכול. הידידות המועטות שיש לי מעריכות אותי יותר ורואות את השינוי שחל בי.

את כל זה אני חייב לכםתודה רבה רבה לכם. זה לא מובן מאליו שאנשים מתעסקים נטו באיך לעזור לאחרים ולשפר אותם. מה שאתם עושים הוא דבר אדיר גם לאוכלוסיית הגברים אך בעיקר לעצמם.

למי שאי פעם יקרא את המשוב הזה: אם חשוב לך להצליח עם נשים ולהיות יותר מאושר - תירשם לקורס, זאת המתנה הגדולה ביותר שתוכל לתת לעצמך...

בתודה ענקית

אריאל, בן 21

(נובמבר 2009)

כל אחד מכם רשום, מהסיבה שבגללכם אני קיבלתי את האמת. את האמת על ה-ש-א-ל-ה הכי קשה! איך להצליח עם בחורות.

אין מילים בפי כדי לתאר את ההרגשה, לאו דווקא החיובית, שהרגשתי. אני רואה את העולם אחרת, ומודה לכם על כך.

המצב שלי לפני הקורס היה כשהייתי ניגש לבחורה כדי להכיר אותה, הייתי רואה את זה כמשימה חשובה. היום אני ניגש לבחורות בשביל להנות, פשוט להנות.

אני נהנה לדבר איתן, אני נהנה לצאת איתן, וכמובן נהנה להביא אותן הביתה בזכות החומר שהקניתם לי :)

אם שלב א' היה כפה לפנים, שלב ב' היה בשבילי בעיטה. בעיטה לצאת החוצה לעולם ולהכיר את האחת שלי.

אין ספק שהדרך תהיה קשה ומפרכת, אבל זה שווה את זה - כי אני עושה את זה לשם ההנאה.

לכל המתלבטים בניכם, זהו קורס שישנה לכם את החיים לטובה מסיבה אחת פשוטה, יש בו אמת.

יחזקאל, בן 21

(נובמבר 2009)

אז ככה אני אספר קצת על עצמי, לפני שהתגייסתי הייתה לי חברה 3 שנים, ולאחר מכן כנראה בגלל העובדה שהייתי בקרבי וכמעט ולא התראינו זה לא התאים לה ונפרדנו.

בגלל שכל ה3 שנים לא התחלתי עם בחורות שונות ואז 3 שנים בצבא שכמעט ולא הייתי בבית ולא היה לי את האפשרות להתחיל עם בנות ולצאת עם בנות, לאחר שהשתחררתי הרגשתי שאין לי מספיק ניסיון. אין לי את האומץ לגשת לכל בחורה ברחוב ולמשוך אותה אלי, וגם שיוצא לי להיות עם מישהי בקשר אנחנו מהר מאוד נפרדים ולא הייתי מבין בעצמי למה זה קורה.

חבר שלי סיפר לי על הקרוס אומנות הפיתוי, התלבטתי חצי שנה ובסוף החלטתי לצאת אליו, אמרתי לעצמי יותר חשוב להשקיע בעצמי את הכסף הזה מאשר שהוא ילך על מערכת באוטו או משהו כזה, כי ההשקעה בעצמי אחרי זה יסדר לי את החיים, אם זה להנות עם בחורות שונות ולשכב עם כל מי שאני רוצה ואם זה קשר רציני ואפילו להתחתן בהמשך החיים.

שלב א של הקורס שינה את כל הדעות שלי לגבי עולם הנשי ולגבי הזוגיות, למדתי הרבה דברים חדשים והתחלתי ישר לתרגל את זה בשטח.

אחרי כמה תרגילים לא זיהיתי את עצמי, גיליתי שיש לי הרבה יותר ביטחון עצמי וזה לא כזה קשה להתחיל עם בחורה ברחוב ולקחת לה מספר טלפון. כמו כן מאוד נהנתי משלב א המדריכים היו מעולים העבירו את החומר בצורה ממש כיפית ובמשחק כך שהחניכים יוכלו לקלוט את היטב את החומר.

למרות הכל שלב א השאיר לי הרבה שאלות פתוחות במיוחד מה לעשות אחרי לקיחת מס טלפון, יותר נכון איך לעשות את כל השלבים הבאים נכון ככה שיהיו תוצאות. לכן הלכתי לשלב ב.

שלב ב ענה לי על כל השאלות שהיו לי, אם זה על פגישות, יחסים, סקס וכל דבר אחר. המרצים היו מעולים העבירו את חומר בצורה מאוד מעניינת והביאו הרבה דוגמאות. בדיוק כמה ימים לפני הקורס התחלתי לצאת עם מישהי וזה עזר לי מאוד איך לקדם את העניינים הלאה ולשפר את הקשר.

ולדימיר, בן 23

(אוגוסט 2009)

לפני כשנה וחצי אמרתי לבחורה שאני אוהב אותה, והייתי בהלם מוחלט כשהיא התחילה לצעוק עליי שאני אתרחק ממנה ואצא לה מהחיים.

היום כשאני מסתכל על זה, באותו הערב עשיתי את כל הטעויות האפשריות.

אז ידעתי שאני מפספס משהו בחיים... משהו שלימדו אותי היה פשוט לא נכון. התחלתי לחפש באינטרנט ונתקלתי בסרטונים של דויד דיאנג'לו, והתחלתי לאכול אותם.

הייתי בטוח שזה מספיק, אבל את הפחד הבסיסי לגשת לבחורות זה לא העביר.

אחרי כשנה נתקלתי בספר שלכם והחלטתי מיד לקנות אותו. מה רע? כל המידע של דויד - בעברית, מסודר בצורה נוחה לקריאה ומדויקת. נשמע לי כמו משהו שאני חייב לעבור.

אבל אחרי שסיימתי את הספר, אחרי שכבר ידעתי את החומר, ידעתי שאני לא אתגבר על זה לעולם בלי קורס שמלווה התנסות בשטח.

באותו הרגע החלטתי שאני נרשם לקורס, ואכן נרשמתי ועברתי אותו.

שלב א' של הקורס היה מעולה. לפגוש חבורה של גברים במצב שלי היה מאוד מרגש ומעודד, ולראות איך כולם בכיתה מתמודדים עם האמת המרה היה פשוט מצחיק. היו כאלה שעד שלב ב' לא האמינו לרוב הדברים. למזלי הרב אני קיבלתי את החומר בידיים פתוחות... היו כאלה שהמשיכו להתנגד לו עד הסוף. במהלך כל שלב א', דרך שבירת הפחדים הבסיסית והחיווט מחדש של המוח שלנו, אני פשוט נהניתי. למרות שלדעתי 10 שעות בכיתה זה המון זמן, ואולי עדיף לחלק את זה ל-4 מפגשים של 5 שעות, עדיין היה ממש כיף. והמזגן שלכם לא כזה נוראי כמו שאתם אומרים... מעבר לזה, הייתה ביקורת אחרת שחזרה על עצמה מצד כולם - הזמנים של הקורס. לסיים בשעה שבה רוב האוטובוסים מפסיקים לעבוד זה ממש חוסר אחריות. אי אפשר לבקש מאנשים לישון שם... אני יודע שאתם רגילים לקורסים בשבת, אז במילא אין תחבורה ציבורית, אבל קורסים בימי חול בשעות הבוקר (מתחיל מ-10:00) יהיה הרבה יותר נגיש לאנשים שכבר לוקחים חופש ליומיים שלמים. לפחות שיוכלו לחזור הביתה בשעה סבירה לשנת היופי שלהם.

אבל אני שמח שזה נגמר מהר כל כך. זה היה חודש קשה ומתיש, אבל היה שווה כל רגע.

היו ממש כיפיים. מצחיקים במהלך הקורס ומעמידים את האמת המרה בפנים כשצריך. אולי קצת היה תוקפני וחסר רגישות וראיתי כאלה שהולכים לבכות כשהוא כועס עליהם, אבל הוא תמיד חייך בסוף וזה היה מצחיק. מישהו צריך לעשות את העבודה הקשה של הצבת האמת והמראה מול הפנים בשלב א', ידע לעשות את זה ממש טוב. בנוגע להרצאות המסובכות והפסיכולוגיות יותר, אמיר ידע להתמודד איתן בצורה מעולה ולהסביר אותן בצורה בהירה ביותר.

אין ספק שהמרתונים היו החלק החזק של הקורס לדעתי. ניגשתי למשהו כמו 300 בחורות ב-3 ימים, ועשיתי להן את הדברים המביכים ביותר שניתן לדמיין. בחיים לא הייתי מאמין שאני אעשה דברים כאלה. והאמת? זה ממש שבר את הפחדים. רק אתמול בדרך הביתה התחלתי עם מישהי באוטובוס והכול זרם בצורה מושלמת - עד שהיא שלפה סיגריה, ומבחינתי זה נגמר.

אני מאוד אוהב את הגישה של "לעמוד על העקרונות שלך" ולדאוג לעצמי קודם כל. הבחורה יכולה להיות מקסימה, אבל אם היא עושה משהו שלא מתאים לי, זה נגמר מבחינתי עוד לפני שהתחיל. זו הייתה גישה שתמיד רציתי לאמץ, ולא העזתי עד ששילמתי סכום כסף עצום ופגשתי את המורים המדהימים שדחפו אותי בכוח לעשות את זה. אולי כל מה שהייתי צריך זה מישהו בעל סמכות שיגיד לי שזה בסדר... כי כל החברים והמשפחה שלי תמיד אמרו לי ההפך.

תמיד רציתי להקשיב לעצמי, וכנראה שזה היה מאוד קשה כשכולם עמדו מהצד שנגדי. אני שמח שפגשתי את כל האנשים האלה שעומדים לצידי!

היה אחד המורים הטובים ביותר שהיו לי איי פעם! הבנאדם פשוט מקסים מכל הבחינות. הוא תמיד הקשיב והבין, הסביר את התרגילים וליווה אותנו במהלך הרגעים הקשים. אני תמיד מחבב את מי שמקשיב ל"סיפור העצוב שלי" ותומך בי, ודודי היה פשוט כזה. אין ספק שהמרתונים היו אחת החוויות המהנות ביותר שעברתי.

שלב ב' היה החלק המסובך באמת. כמות מאסיבית של חומר, שכמעט כולה התנגשה עם שלב א'. מצד אחד יש את המחשבה שהעלמתם את החומר הזה מאיתנו בכוונה, ומצד שני אני מבין שהחומר הזה סתם היה מכביד ומבלבל בזמן שאנחנו צריכים להתמודד עם שבירת הפחדים הבסיסית מעל להכול. יגאל ורומן היו מצחיקים, ורואים שהם התנסו בהעברת הקורס כבר יותר מדי פעמים. אבל איכשהו קיבלתי מהם את תחושת העייפות הזאת... "מה, אני צריך להעביר עוד קורס? אני צריך להסביר את כל זה לעוד 40 גברים פתטיים?" משהו בזה לא נראה מספיק כיף בשבילם. אני יודע שהיינו כיתה בעייתית ושאלנו שאלות בלי סוף (רובן היו ממש טיפשיות), אבל ככה זה בלימודים... המורים סובלים בשביל התלמידים, והתלמידים סובלים בשביל עצמם. אני שוב אזכיר את החלוקה ל-4 ימים של 5 שעות. זה גם ייגמר בשעות יותר סבירות (אחר הצהריים), וגם ישאיר את המורים עירניים יותר. זה יקל מאוד גם על צד המורים וגם על צד התלמידים.

ואגב, אתם יכולים להעלות את הסכום ל-6000 שקל. זה ממש יקר, וממש שווה את זה. יש משהו פסיכולוגי בראש שלנו שאומר שככל ששילמנו יותר, ככה אנחנו נקבל את החומר יותר בקלות.

מה גם שזה מאוד יעודד אתכם להיות קצת יותר רעננים במהלך הקורס.

בגדול, החומר של שלב ב' היה פשוט מדהים. כל כך הרבה דברים קטנים שידעתי איפשהו בפנים אבל מעולם לא העזתי להיכנס ולפתוח אותם. המון תובנות שהייתי זקוק ל-20 שנים כדי להגיע אליהן לבד, והמון דברים פשוט נכונים והגיוניים שלא הייתי מגיע אליהם בחיים לבד.

כסטודנט לפסיכולוגיה, התחברתי לחומר מאוד והבנתי כל דבר בצורה עמוקה. לא היה שום דבר שאמרתי שהוא "לא הגיוני" או "לא יעבוד". הכול פשוט היה נכון. בשלב מסוים כעסתי על מערכת החינוך שלנו, שלא לימדה אותי את הדברים האלה בבית הספר היסודי.

ומעבר לזה, כמובן שלא עזבנו סתם ככה. שלחתם אותנו הביתה עם המון כלים לחיים - כמו המשוב החיובי - וחוברת המטלות מלאת שיעורי הבית שיעזרו לנו להמשיך. ומעבר להכול, ציינתם את הדבר הכי חשוב - אנחנו לא הולכים להגיע עכשיו כל החיים לקניון פעם בשבוע ולהתחיל עם כל דבר שזז. הכלים נועדו כדי להיטמע בנו ולשחרר אותנו לחיים חדשים כשהכול אינסטינקטיבי. זה באמת היה המשהו הקטן הזה שאמרתי לעצמי שאני אעשה מההתחלה - "אני לא הולך להיות אחד מאלה שבאים לקניון כל יום כדי להתחיל עם בחורות". יש בזה משהו מגעיל ולא נכון, ומאוד אהבתי את הגישה שלכם לבסוף והשימוש האמיתי בכלים. למרות שהיה מרגיז שלא ידענו על זה לפני שלמדנו אותם... אולי אם היינו יודעים, לא היינו מקבלים אותם.

לסיכום,

הקורס היה פשוט מדהים. זה הפך אותי לבנאדם אחר לגמרי. הרבה יותר פתוח ומבין סודות אדירים שרבים מהאנשים לא מודעים אליהם בכלל.

אני באמת שמח על החוויה שעברתי ומודה לכל צוות . הפכתם אותי למי שתמיד רציתי להיות!

תודה!

עכשיו תעשו סרט,

על גבר פתטי שלומד את כל זה. אם זה יגיע לקולנוע זה יהיה שובר קופות.

בהצלחה לכולנו בהמשך הדרך,

מיכאל, בן 23

(אוגוסט 2009)

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם
אני בעד תחבורה ציבורית או הסעות מאורגנות. המגרשי חניה באולמות זה מוקד לפריצוץ לרכב, וגם ככה אם שותים לא נוהגים.

אפשרי להוציא אוטובוסים מכמה מקומות מרכזיים בארץ, ככה לא מסתבכים בהגעה, גם הרכב נשאר בבית וגם לא נוהגים שיכורים.

זה ששותה בברית ממילא אין לו עדיין רשיון. אפילו בעגלה הוא לא נוסע בלי מלווה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הילדים של היום זה לא הילדים של פעם, היום הילד נולד עם זיפים הגה ביד ואיזה תואר ראשון לפחות (או סיגריה ושרשרים אם הוא נהג מונית), הילדים של היום כבר בגן מתחתנים.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני עוקב אחרי השרשור כמה ימים.

פותח השרשור, תמשיך להיות אתה עצמך ותסמוך על האינסטינקטים שלך. מקסימום תעשה טעות ופעם הבאה תתקן ותשתפר. כמו שאמרו לך אף אחד לא יודע ומכיר את הבחורה ולא יודע מה היא חושבת או תחשוב.

לגבי הנושא של הקורסים "לשיפור ביטחון עצמי".

בן דוד שלי שהוא בן 23 מעביר סדנאות ומדריך קורסים כאלה בארה"ב. הוא הגיע לביקור בארץ בקיץ האחרון וככה נחשפתי לעולם הזה.

מדובר בדרך כלל על קורס שנמשך סוף שבוע שלם (כ 3 ימים) במהלכם מתקיימים שיעורים בכיתה ולאחר מכן יוצאים עם הכיתה למקום בילוי ושם התלמידים מופעלים על ידי המדריך. מלמדים שם הרבה על שפת גוף ועל דיבור. לדוגמה מלמדים שכאשר מדברים עם בחורה אז לא להחזיק כוס משקה לפני הגוף מכיוון שזה גורם לחיץ - מחסום. מדברים גם הרבה מאוד על "טכניקות". רוב הטכניקות הם הורדת ביטחון בצד השני תוך כדי זלזול ולפעמים גם העלבה. מלמדים גם כל מיני טריקים כמו כשאוספים את הבחורה לדייט ראשון מהבית שלה אז להגיד לה ששכחתם את הארנק בבית. לחזור איתה הביתה ולהזמין אותה לראות איפה אתם גרים. לקחת את הארנק ולצאת לאיפה שתכננתם. לפי התאוריה שמאחורי הטריק, בגלל שהיא כבר היתה אצלכם בבית בתחילת הערב היא לא תהיה לחוצה מלחזור בשנית. יש עוד המון שטויות כאלה מלמדים אבל אני לא זוכר כי זה לא היה מעניין שבן דוד שלי התחיל לספר לי על הכל. אחרי הסופשבוע התלמידים ממשיכים להיות איתו בקשר טלפוני והוא מייעץ להם במשך תקופה של כמה חודשים. אני לא זוכר סכומים מדוייקים, אבל היה מדובר על כמה אלפי דולרים שהוא מרוויח בכל מחזור כזה של תלמידים (ויש כמה מחזורים כאלה תמיד במקביל).

כשראיתי את כל העניין בפעולה זה היה די מביך, כמו סוכן מכירות אגרסיבי במגרש מכוניות משומשות בנתניה שמנסה לדחוף יונדאי גטס מהשכרה אחרי שהורידו ק"מ ,עם פגיעה חמורה בשאסי, מנוע עם חור בבלוק תוך כדי הצגת האוטו כ"בובה". סוג של רמייה או עבודה בעיניים שמשולבת בחוסר טאקט, אגרסיביות, חוסר כבוד לפעמים זה גבל בהטרדה של ממש. אני מכיר את בן דוד שלי וההתנהגות שלו השתנתה לגמרי בשנייה שיצאנו למקום בילוי או למקום שהיתה בחורה בסביבה. זה לא היה "הוא האמיתי". אלא מעין דמות שהוא גילם.

ברור שסטטיסטית זה עבד, כי כ"שתוקפים" שיטתית ובאגרסיביות כל בחורה ראויה בסביבה, אז די ברור שאחת לכמה תשתף פעולה. הוא היה כאן שבוע שלם והשיג כמות די מכובדת של מספרי טלפון. אני בכל מקרה לא חושב שמדובר על קורס לשיפור ביטחון עצמי אלא על קורס של "לז**ן כמה שיותר" ולא משנה איך תנסו להציג את זה.

אסף.

פורסם

נדמה לי שמיצינו את הדיון על השוקולדים, אבל אינני רואה מניעה להמשיך את הדיון העקרוני לגבי הקורסים.

אני לא מבין מדוע כל המדברים בשבחם של הקורסים האלה נמנעים מלתת דוגמאות ספציפיות לתוכן הנלמד. אולי באמת נשתכנע שאנו טועים? אולי ניפתר מהדעות הקדומות שלנו? אבל בחייאת, תנו סיבה!

בינתיים כל ה"עדויות" שאנחנו רואים פה נשמעות כמו דברים של "אחד שמבין, אחד שיודע". אני באמת ובתמים מחכה להשתכנע, לראות שאני טועה ולאמץ גישה אוהדת יותר כלפי הקורסים והאנשים שעוברים אותם. אז הנה, חפרנו באינטרנט והבאנו דוגמאות, ועדיין, מליצי היושר טוענים שאין אלו הדוגמאות הנכונות. אז אולי הם יואילו בטובם להאיר את עינינו ולספק חומר נאמן יותר למציאות?

זה נראה כמו דיון חד-צדדי, וחבל, כי הנושא די מעניין.

פורסם

בבקשה סליחה על אורך מדובר על חומר מסובך

רוב הגברים קיבלו חינוך שאומר להם, שתמיד צריך להעמיד את הבחורה במקום הראשון, לתת לה קדימות בכל, לדאוג שהיא כל הזמן תהיה מרוצה ובשום פנים ואופן לא ללכת נגד רצון האישה. התפיסה הזו, גורמת להרבה מאוד בחורים טובים, להיות "טובים מדי". הם מתחילים להתנהג כמו "כלבלבים" ולבצע את כל מה שבחורה מבקשת, גם אם זה לא כל כך מוצא חן בעיניהם, רק כי הם חושבים שזו הדרך הנכונה להתנהג עם נשים ואם לא יתנהגו כך, נשים לא יאהבו אותם. ברגע שבחורה מראה קצת אי שביעות רצון או עושה פרצוף, הם מייד מתנצלים, מנסים לתקן את המצב ולעשות הכל, כך שהיא תהיה מרוצה.

את החינוך הזה מקבל הגבר מהאמא והסבתא עוד בילדותו. הן מלמדות את הבן הצעיר לציית להן ולבצע כל דבר שהן אומרות ללא עוררין, גם אם הוא לא כל כך אוהב את זה. אף ילד לא רוצה שאמו תכעס עליו. כשהבחור גדל, הוא משליך את ההתנהגות הזו על שאר הנשים ומתנהג איתן באותה הצורה כמו שלמד לעשות זאת עם אמו. מציית להן ומשתדל לגרום להן להיות מרוצות.

רק אישה יכולה לחנך את הבן שלה להתנהג בצורה כזו קיצונית עם נשים ולהעמיד את הרצונות שלהן במקום הראשון. האבות מחנכים אותנו למשהו שונה. הם מעודדים בנו גבריות, מלמדים אותנו לדעת מה אנחנו רוצים מעצמנו ומאחרים, לעמוד על שלנו ולא לתת לאף אחד לערער אותנו. אבל מכיוון שמי שעוסק בחינוך של הילדים הן לרוב האמהות, אתה בעצמך מבין, איזו סוג של חינוך מהווה את החלק הארי בעניין.

מה שקורה, הוא שנשים תופסות טרמפ על התנהגות כזו של גברים ומתחילות לנצל אותם, להפוך אותם ל"חברה הכי טובה" שלהן, שתמיד מוכנה להנעים את זמנן, לבוא לעזרתן, להיות כתף לבכי, ההסעה לבילויים וצייתנית מושלמת. הן לאו דווקא עושות את זה ממניעים רעים או בגלל שהן חושבות שאפשר "להשתמש" בגבר כזה. ממש לא. לרוב אפילו לא עולה בדעתן, שהגבר הולך נגד רצונו האישי, רק כדי לרצות אותן, כי ככה חינכו אותו שנכון להתנהג עם נשים. הן בטוחות שהוא עושה את מה שהוא עושה, על דעת עצמו וזה רצונו האמיתי והכנה. הן לא מתארות לעצמן, שהמילה שלהן, היא חוק עבורו.

אישה תשמח להחזיק אותך לידה, כאשר אתה מתנהג ומתייחס אליה ככה. זה אפילו ייתן לך את התחושה שיש לך סיכוי איתה, כי היא פונה אליך לעזרה ושומרת איתך על קשר שמאפשר לה להפיק ממנו המון תועלות. גברים רבים ממשיכים להתנהג בצורה כזו, כי זה מאפשר להם להישאר קרוב לבחורה ולהרגיש שהיא זקוקה לו. זה נותן להם אשליה, שהם פועלים נכון ואוטוטו הבחורה סוף סוף תבין שהוא זה, שהיא תמיד חיכתה לו. רק שזה אף פעם לא קורה, אבל תקוות השווא, מקבעות את התנהגות הגבר והוא לא מעיז לנסות להתנהג בצורה שונה, כי היא נראית לו מוטעית. הוא כל הזמן רואה איך הבחורה ממשיכה לצאת עם הגברים שלא שמים עליה (ולא איתו), הוא לא מבין איך זה קורה ומה היא מוצאת בגברים האלה, אבל עדיין מסרב להוריד את המשקפיים הוורודות, להסתכל למציאות בעיניים ולהבין שאולי נשים רוצות משהו שונה ממה שהוא כל הזמן מציע.

איפה טמונה הבעיה בכל הסיפור הזה?

הבעיה היא, שנשים לא רואות בגבר כזה, גבר אמיתי. נשים לא נמשכות לגבר כזה. הן בסה"כ רואות בו ידיד נחמד שטוב להיות איתו בקשר, אבל לחלוטין לא מתאים להיכנס איתו למיטה או לבנות יחסים. אישה לא רוצה משרת בתור בן זוג, היא רוצה גבר. כאשר אישה מחפשת גבר, היא מחפשת מישהו שמביא איתו עולם חדש ומופלא. גבר שיודע מה הוא רוצה קודם כל, שיודע מה הוא מוכן לעשות ומה לא, גבר שיש לו עקרונות, גבר שיודע להציב גבולות ושיש לו עמוד שדרה, גבר שיש לו עולם ערכים משלו וראיית עולם משלו.

אתה חושב שבחורה תרצה אותך, אם היא מרגישה שאתה פחות גבר ממנה והיא זאת שקובעת הכל? שאתה וויתרת על עולם משלך, כי אתה מוכן להיכנס לעולם שלה ולשרת אותה שם? נשים רוצות גבר, שיכניס אותן לעולם חדש, ולא ילד שיצטרף לעולם שלה בעצמו ויתחיל "לשרת" אותה שם עם חיוך מתנצל.

אולי עכשיו אתה מתחיל להבין טוב יותר, מדוע נשים מעדיפות את אותם הגברים המניאקים, שעושים להן את המוות. הן לא באמת רוצות מניאקים, פשוט אלו בין הגברים היחידים שבאמת מתנהגים בצורה גברית אמיתית, שלא מוותרים לעצמם, שלא מתנהגים כמו משרתים ולא מסתכלים לה לתוך הפה, כדי לתפוס כל מילה שלה ולרוץ לבצע אותה. כאשר לגבר רגיל ואינטליגנטי יש התנהגות גברית ונכונה עם נשים (שיש אותה גם להרבה מהמניאקים), אישה תעדיף גבר כזה על פני כל אחד אחר.

אני אקצין את המצב עוד יותר ואגיד שהבעיה של רוב הגברים, היא שמרוב נואשות הם מוכנים להתפשר על כל מה שיבוא. הם מוכנים לוותר לעצמם, כי לא מאמינים שיכולים להציב דרישות ולקבל את מה שמגיע להם. הם הופכים לסמרטוטים, בתקווה שמישהו ישתמש בהם.

נשים שונאות נואשות ומריחות אותה מרחוק. אם אתה רוצה להצליח עם נשים, תציב לעצמך רף. תן לאשה כבוד, אבל גם תציב גבולות. והכי חשוב - תחייה את החיים שלך, קודם כל.

וזכור עוד משהו:

אישה בעלת שליטה, הופכת את הגבר שלה לסמרטוט והוא מפסיק לעניין אותה.

גבר בעל שליטה, הופך את האישה שלו למלכה. כל אחד כבודו במקומו מונח.

עכשיו אתה בוודאי רוצה לדעת, כיצד כל מה שרשמתי צריך לבוא לידי ביטוי בחיים ואיך נכון להתנהג בצורה נכונה עם נשים, כדי לא להפוך ל"חברה הכי טובה" שלהן. אני אתן לך שני קווים מנחים:

א. לעולם אל תעשה משהו שאתה לא רוצה.

כאשר בחורה מציעה לך לעשות משהו ביחד, לצאת לאנשהו או מבקשת ממך להסיע אותה או לעזור לה בצורה אחרת כלשהי, אתה לא חייב לעשות זאת אם אתה לא רוצה. תניח לרגע בצד את התפיסה שצריך לעזור לבחורה בכל דבר שהיא מבקשת. אם לא בא לך, תגיד לה את זה. תגיד לה שהיא כבר לא ילדה קטנה ואתה בטוח שהיא יכולה להסתדר בכוחות עצמה עם דברים פשוטים. תגיד לה שעכשיו אתה לא רוצה לשמוע הסיפורים שלה, כי זה לא מעניין אותך.

אני לא אומר לך לא להסכים לשום דבר שהיא מציעה או מבקשת. ממש לא. אם בא לך לעשות את מה שהיא מבקשת, אם גם אתה רוצה לעשות את מה שהיא מציעה, לך על זה. אבל אם זה גורם לך לבטל דברים שתכננת ומאוד רצית לעשות, אם אתה עושה את זה רק כי לא נעים לך לסרב לה, אז אתה חייב לסרב. תאמין לי, זה רק יגרום לה להעריך אותך יותר. ברגע שאתה מסרב, ברגע שאתה מפסיק להיות הכלבלב שלה, היא מתחילה להעריך אותך. היא מרגישה אתגר להשיג ו"לאלף" אותך. זה מייד גורם לה להפסיק להסתכל עליך רק בתור ידיד.

ב. כאשר בחורה עושה לידך או כלפיך משהו שלא מוצא חן בעיניך, תגיד לה את זה.

אם יצאתם לפגישה והיא מתחילה לדבר דקות ארוכות בטלפון עם מישהו שהתקשר אליה, מבחינתי זה חוסר כבוד. במקרה כזה אני אגיד לה את זה בצורה מנומסת, שתעשה את כל השיחות האישיות שלה אח"כ. הרי אני עכשיו לא עושה שיחות אישיות, כאשר אני איתה.

אם היא פונה אליך בצורה שנראית לך מזלזלת, תעמיד אותה במקום. אל תפחד להגיד לה דברים כמו "אני לא אוהב כשאת מתנהגת ככה", "אל תעשי את זה יותר. זה לא מחמיא לבחורה כמוך".

אף פעם אל תעשה שום דבר בצורה של "דווקא". זה ילדותי. זה מראה שמה שהיא עשתה, נגע לך בנקודה רגישה ונפגעת. אתה הרי לא בחורה, למה שתיפגע?

בתגובה שלך אתה צריך להראות:

א. שאתה מגיב בצורה רגועה ולא מאבד שליטה או משתגע, כאשר היא מתנהגת בצורה שלא מקובלת עליך.

ב. שאתה לא מתחיל להתבכיין בעניין הזה ולעשות סיפור ממשהו שלא מוצא חן בעיניך.

ג. שזה לא נגע בך רגשית ולא ערער אותך. בסה"כ יש דברים שלא מקובלים עליך או שאינך רוצה לעשות אותם עכשיו.

ד. שאתה לא מתכוון להתנהג כמו ילד קטן ולנקום בה או לעשות לה "דווקא" בגלל שהיא עשתה משהו שלא היה נעים לך.

ה. שמה שהיא עשתה או דרשה ממך, זה חוסר כבוד או חוסר טאקט ושהתנהגות כזו לא מקובלת עליך.

נתתי לך כאן הבנה של היבט חשוב מאוד וכמה קווים מנחים להתנהגות נכונה. אנחנו פיתחנו שיטות שונות, שמאפשרות לך להגיב נכון בכל סיטואציה, שבה בחורה מנסה להכניס אותך לתפקיד הידיד. נשים לא תמיד עושות את זה בכוונה, אבל הרבה פעמים התגובות שלך לבקשות שלה, להתנהגות שלה ולהצעות שלה, קובעות איך היא תתייחס אליך. השיטות שלנו נותנות לך אפשרות להוות אתגר עבור הבחורה ולהיות מישהו מיוחד ואטרקטיבי עבורה, כך שהיא תידלק עליך, גם אם בעבר תמיד ראתה בך את "הבחור טוב".

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

Uno תתעורר, הם כבר נשואים ומצפים לילד, בקרוב ההזמנה לברית בה"פ.

למעלה מ130 הודעות על 4 פרלינים, הקונדיטור הזה נראה לי קיבל את הפרסום של החיים שלו :lol::lol::lol:.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
וכן כל המסכנים ההלו גם כותבים מכתבי תודה ומביאים את חברים שלהם, ברור לי שתגיד שזה מזוייף אבל אני מכיר את אנשים מאחורי הכתבים ההלו.

אין לי כונה להגיב יותר בפוסט הזה פשוט חבל לי שכמה אנשים שסתם ראו כמה שיטות באינטרנט

אבל לא ממש בדקו לעומק הורסים לאנשים שצריכים את העזרה הזאת.

מחקתי את השמות כדי לא לעשות פרסומת לאף חברה שימו לבלמה שמודגש

הרשה לי לפקפק באמיתות ה"ממליצים". זה בטח אותם אנשים ש"ממליצים" על אורן זריף.

אני לא מאמין לשום "ממליץ" פיקטיבי דוגמת "איציק, 21, צפון" או "שגליהו, 24, מזרח" שניגש ל 300 בחורות ב-3 ימים. (בהנחה שהוא הייה ער ו"פעיל" 16 שעות כל יום, הוא התחיל עם בחורה כל 9.6 דקות.

עזוב אותי. אתה מאמין לזה?

בבקשה סליחה על אורך מדובר על חומר מסובך

כל מה שכתוב שם (וקראתי זאת בעיון ובראש פתוח) מתחלק ל-2 דברים:

1. דברים שלא צריך שום קורס בשביל לדעת אותם. מספיק נסיון שנצבר בד"כ עד גיל 19-20.

(לדוג'-לא להפוך להיות סמרטוט, לא להגיב לדברים שהיא עושה כ"ילד" אלא כבוגר ועוד.)

2. דברים שמקורם בחשיבה פרמיטיבית. (האמא והסבתא מחנכות אותך לציית לכל מה שאשה אומרת)

ע"פ מה שאמור פה, לאב אין משקל של ממש בחינוך ולכן כולנו לא "תוכנתנו" להקשיב לבנים אלא רק לבנות.

"נשים אוהבות גברים מניאקים". למה לא? אם כבר אז כבר: "כל הנשים אוהבות גברים מניאקים שאוהבים כדורגל ולגרבץ, בנייה עצומה ועבה בציפורניים ומועדוני מזרחית. כמו כן כל הנשים אוהבות שזורקים עליהן זין, שלא מקשיבים להן ושלא מתחשבים בהן"

קח עוד טיפ ברוח הדברים:

צריך להביא מדי פעם סטירה מקצועית לאישה, שלא תרים את האף ושלא תקנה יותר מדי באשראי שלך.

אני בטוח שרוב הגברים התפוסים (נישואין\ קשר ארוך) יעידו שוויתור מצדם ללכת עם בת הזוג לאיזה סרט בנות מייבש גרר תגובה חיובית וטובה של בת הזוג והיא לא מסתכלת עליהם כסמרטוטים. יתרה מזאת- שאל כל מבוגר\ת מה הטיפ הכי טוב שיש להם לגבי זוגיות, הם יאמרו לך "לוותר". (כמובן שהוויתורים צריכים להיות הדדים. אתה תלך איתה לסופר פארם ליריד לק וקרמים, היא תבוא ל'על האש ובירה' עם החברה במשחק של הפועל\מכבי\מ.ס\בית"ר [מחק את המיותר])

אם כל המדובר הוא "לתפוס ז**ן ללילה", תהייה בטוח שאם תגיד לבחורה "חמודה, אני לא רוצה לשמוע את הסיפורים שלך עכשיו כי זה לא מעניין אותי" אתה בדיוק בדרך הנכונה להרחיק אותה משם.

צר לי. מה שמשתפר בקורסים האלו הוא (אולי, אני לא ערב לזה) הדימוי העצמי והבטחון העצמי(לא בטוח שבצדק). גם מצב חשבון הבנק של בעל החברה.

ולסיום:

אף פעם אל תעשה שום דבר בצורה של "דווקא". זה ילדותי. זה מראה שמה שהיא עשתה, נגע לך בנקודה רגישה ונפגעת. אתה הרי לא בחורה, למה שתיפגע?

זה, אחד הדברים הכי מטומטמים שנכתב בפורום. (יש עוד כמה על זה שניתוק ABS וכריות אוויר מעלים את רמת הבטיחות, שצרפתיות אמינות וכו' :))

לגברים אין רגשות, אין נק' רגישות והם לעולם, אבל לעולם לא נפגעים.

מעתה, ע"פ מה שאתה אומר, אין שום סיכוי בעולם שתפגע. גם אם (ואני ממש לא מאחל לך דבר כזה) תכנס לחדר ותמצא את חברה שלך עם החבר הכי טוב שלך (לא, לא משחקים פוגים). אתה לא תפגע, אתה לא בחורה. אתה בטח תשב שם ותצעק לו "יאללה חביבי, אודרוב אודרוב. שיחקת אותה, תפסת אחלה ז**ן, הא?". לא, אתה לא תפגע.אתה הרי לא בחורה, למה שתיפגע?

אגב, בזה הרגע פתרת את כל הבעיות של הלומי הקרב בארץ. אני מציע לך ללכת לעבוד במשרד הבטחון עם פגועי נפש.

תספר להם שהם גברים!! זה שהייתה מלחמה וכל הפלוגה הלכה ובלה בלה בלה לא צריך להזיז להם. הם גברים!!!

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

ללא ספק , מכתב תודה ממישהו בשם יחזקאל בן 21 נשמע מאוד אמין ויגרום לאנשים לרוץ להרשם לקורס.

תמיד בזתי לכל השרלטנים האלה שמפעילים סדנאות וקורסים להעצמה עצמית בכל מיני תחומים ,שבעיקר מעצימים את חשבון הבנק של היזמים הללו.

הקורס הכי טוב הוא החיים עצמם, צריך ללמוד מטעויות שלך ושל אחרים ולהתסכל על כל נסיון כזה כעל שיעור.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם קוראים לו יחזקאל והוא בן 21 הוא לא צריך את קורס אומנות הפיתוי,הוא צריך את משרד הפנים וטופס שינוי שם,זה יעזור לו יותר מהקורס...

:wink:

כמו שמישהו כאן כתב,ועל זה בעצם נסוב כל הדיון לגבי הקורסים האלה,אותו בחור "בוגר" הקורס יוצא לפאב והוא בעצם מגלם דמות שהיא לא עצמו,הוא לא טבעי.

ברור שמבחינה סטטיסטית ככל שאתה מתחיל עם יותר בחורות יש יותר סיכוי שאחת גם תלך איתך,בטח ובטח כשאתה משתמש ב"תחבולות",אבל מה החוכמה פה ? בשביל לגלות את הסטטיסטיקה הזאת צריך קורס ?

הנה טיפ שהוא תחליף לקורס אומנות הפיתוי:

תקנה רכב מעניין ואל תעשה כלום,רק תנהג בו,בחורות יתחילו איתך לבד.

אני לא אשכח בשבוע וחצי שהייתי עם SLK כמה בחורות\נשים\סבתות רדפו אחרי (צחוק צחוק,בחורה אחת שנהגה בכוסמוביל לקחה את זה רחוק ורדפה אחרי בכל בת ים כולל מעבר ב-2 רמזורים אדומים),ואני בכלל הייתי יומיים לפני החתונה...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...