Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם אשכרה מדברים כאילו אנחנו מנהלים פה דיון על תת-היגוי, לחצי ניפוח נכונים ותפעול אופטימלי של תיבת ההילוכים. באמאשכ'ם, לא הכל בחיים זה טכניקה. בנושאים כאלה, המצב מאד תלוי באנשים, גם בבחור וגם בחברתו. מדוע אתם מתעקשים לעגן הכל במערכת חוקים? למה לא לתת לדברים לזרום ולראות לאן יובילו? האין זה כל היופי במערכות יחסים, חוסר היכולת לצפות את הבאות והפוטנציאל להיות מופתע לטובה?

לפעמים יש לי הרגשה שהמייעצים פה נחלקים לשתי קטגוריות - צעירים שעדיין צוברים נסיון (וחושבים שהם יודעים הכל) ומבוגרים שכבר למדו ממנו (והבינו טוב מאד שבתחום הזה, אי אפשר לדעת באמת כלום). אני, בגיל 24, דווקא נוטה להסכים מאד עם שי. האם זה אומר שאני "old fashioned"? שאני לא פועל בהתאם לתכנית? לא, זה רק מעיד על כך שיש לי טעם שונה. ככה זה עם בני אדם, ולמה שנרצה לשנות את זה?

טייק איט איזי. 8)

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:mm_yeah: בדיוק מה שאני חושב.

שי ז. - בלי להעליב, אתה קצת OLD FASHION , לא היית אומר?

להעליב ממש לא.

סביר להניח שאהיה קצת OLD FASHION כי בכל זאת יש ביני לבינו הפרש של כ 23 שנים אבל בני אדם הם בניאדם וזה לא משתנה. מה שמשתנה זה ניסיון החיים ולמה בני אדם רוצים להגיע.

אם המטרה היא סטוץ זה משהו אחד ואם המטרה היא קשר בין בני אדם מעבק לסקס זה משהו שונה. אישית תמיד היה לי יותר חשוב הקשר האנושי כשהסקס בא ממנו ולא להיפך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

חלקכם פה, בעלי רעיונות כ"כ מעוותים לגבי יחסים עם בנות המין היפה, שאם הייתם מתקרבים לבת שלי, הייתם רואים באמת מה זה " להכנס למצב תקיפה".

מכירים בחורה, מתנהגים כמו שאתה באמת וזורמים איתה.

מצאה חן בעניך ומצאת חן בעיניה, סבבה, יש קשר, מערכת יחסים ואולי אפילו חתונה ונכדים.

לא מצאה חן בעניך, לא מצאת חן בעיני, תמשיכו הלא וסגרו עניין.

כניסה למצב תקיפה אעלק, כל אחד פתאום מינימום טייס בדרך לכור האירני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תשמעו - אני עוקב אחרי השרשור הזה מיום הפתיחה שלו, משרשור רציני בין 1-2 עמודים זה הפך להיות סטאנדאפ והיו מקרים שמצאתי את עצמי נקרע מצחוק מול המחשב מחלק מהתגובות כאן.

עקב אותה תגובה שאמרה שאם יש לך רכב פתוח וספורטיבי = יש בחורות (אמנם לא מהסוג שאתה באמת רוצה , אלא רק לז&^ן (לא שזה רע), אני מציע נשדרג את השרשור הזה ל:

איזה רכב ימשוך הכי הרבה ז&^&ים בלילה אחד, חייב לציין שנה, דגם, צבע ואם זה גג נפתח או סתם סאנרוף (או שגם זה לא) ועד כמה המקום מאחורה גדול ו - איזה סוג של בחורות יימשכו? (לדוגמא - צ'חצ'וחות, נרקומניות , בנות דודתינו, ז&נ&ת וכדומה)

אני אתחיל בשלי:

קולט כחולה, 94', לא נפתח ולא סאנרוף, יש מקום מאחורה בקושי, צריך להזיז את המושבים קדימה עד הסוף ואז אפשר 3some גם עם החברה שלה.

לדעתכם: ימשוך או לא ימשוך ואיזה סוג?

פורסם

עזבו שטויות, אם הוא לא מטגן אותה בסוף הוא פראייר.

bagira: לכולנו יש אחות\אישה\ילדה, צריך לקחת את הדברים בפרופורציות, קצת

צחוק בין גברים אף פעם לא מזיק.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

העצות שנתנו פה בקשר ל"מצב תקיפה" הן לא בצחוק, הן בשיא הרצינות וזה מה שמעצבן בהן ביותר!

פורסם

איףףף איך סבכתם הכל...

אם הבחורה דלוקה עליך גם אם תביא לה ציאניד ולא שוקולד היא תקבל את זה, אם לא אז סביר להניח שזה יחתך מוקדם..

אין טעם להפוך הכל למחקר מדעי..

פורסם
העצות שנתנו פה בקשר ל"מצב תקיפה" הן לא בצחוק, הן בשיא הרצינות וזה מה שמעצבן בהן ביותר!

מצב תקיפה = לבדוק מה הכוונות של הצד השני בדרך עדינה ולא תוקפת.

אתה לוקח את זה לכיון אחר בכלל, עשית פה מ 90% מהמגיבים מינימום אנסים.

פורסם
מצב תקיפה = ......בדרך עדינה ולא תוקפת.

זה משהוא חדש לי, תקיפה ללא תקיפה, זה משהוא סטייל קפה נטול קפאין? :shock:

בכל מקרה, לא דיברתי על 90% אלא על כמה שעשו את "אומנות הפיתוי" למשהוא שאם הוא היה מפעיל אותו על הבת שלי (שדרך אגב, בכלל אין לי)הוא היה מסיים את הקריירה בבית לוינשטיין.

פורסם
אתם אשכרה מדברים כאילו אנחנו מנהלים פה דיון על תת-היגוי, לחצי ניפוח נכונים ותפעול אופטימלי של תיבת ההילוכים. באמאשכ'ם, לא הכל בחיים זה טכניקה. בנושאים כאלה, המצב מאד תלוי באנשים, גם בבחור וגם בחברתו. מדוע אתם מתעקשים לעגן הכל במערכת חוקים? למה לא לתת לדברים לזרום ולראות לאן יובילו? האין זה כל היופי במערכות יחסים, חוסר היכולת לצפות את הבאות והפוטנציאל להיות מופתע לטובה?

טייק איט איזי. 8)

מסכים.

גם אם תפעל לפי שיטתיות מסויימת ותצליח, מה הטעם? אתה תדע שזה כי הצלחת לעשות משהו שעובד על בחורות. לא בזכות עצמך.

אם תצליח להשכיב בחורה, על ידי שימוש בכל מיני טכניקות(כמו למשל שקרים, בזבוזים מאוד גדולים ומה שניקרה 'התלהבות') ותצליח, מה הטעם? הבחורה רוצה לשכב עם מה שאתה מייצג, לא איתך.

נניח ותפעל לפי חוקים מסויימים, אתה תדע תמיד שאולי זה היה יוצא אחרת אם היית פועל בדרך שהיא לא 'בטוחה'(או כמעט בטוחה).

לכן, לדעתי, בכל מה שנוגע לבחורות, תהיה עצמך. הבחורה שמתאימה לך, תאהב אותך כמו שאתה.

ולכן, אם אתה מרגיש צורך, תקנה לה את השוקולדים ואם לא, אז אל תקנה.

(כמובן גם יש גבולות מסויימים ל-'להיות עצמך'. אם תתנהג בדרך טפשית ומוגזמת שום דבר לא ייילך)

פורסם
עזבו שטויות, אם הוא לא מטגן אותה בסוף הוא פראייר.

אם הוא ימשיך לטגן אותה, היא עוד עלולה בסוף להשרף.

ולעניין, כל הבחורות שמושכות את הזמן יותר מדיי, משחקות אותה קשות להשגה וכ'..וכ'.. פשוט יש את המומנט

הזה שאתה מגיע לזה והיא נשברת ופשוט אוכלת אותך איך שאתה. :wink:

זה כמו שאתה רץ ריצה ארוכה, אתה צריך להגיע לנק' מסויימת שהנשימה שלך נהיית קלה ואז זה פשוט זורם לך.

פורסם
מסכים.

גם אם תפעל לפי שיטתיות מסויימת ותצליח, מה הטעם? אתה תדע שזה כי הצלחת לעשות משהו שעובד על בחורות. לא בזכות עצמך.

אם תצליח להשכיב בחורה, על ידי שימוש בכל מיני טכניקות(כמו למשל שקרים, בזבוזים מאוד גדולים ומה שניקרה 'התלהבות') ותצליח, מה הטעם? הבחורה רוצה לשכב עם מה שאתה מייצג, לא איתך.

נניח ותפעל לפי חוקים מסויימים, אתה תדע תמיד שאולי זה היה יוצא אחרת אם היית פועל בדרך שהיא לא 'בטוחה'(או כמעט בטוחה).

לכן, לדעתי, בכל מה שנוגע לבחורות, תהיה עצמך. הבחורה שמתאימה לך, תאהב אותך כמו שאתה.

ולכן, אם אתה מרגיש צורך, תקנה לה את השוקולדים ואם לא, אז אל תקנה.

(כמובן גם יש גבולות מסויימים ל-'להיות עצמך'. אם תתנהג בדרך טפשית ומוגזמת שום דבר לא ייילך)

אני קורא את השרשור הזה באדיקות ולא מגיב בו מכיוון שאני חושב יצא לגמרי מפרופורציה ולא לעניין (אני דוגל בגרסאת התהיה טבעי) ושכבר צריך לפצל אותו לאיזה 3 נפרדים, אבל כל פעם אני קורא דעות "מעניינות" שמצליחות להצחיק אותי מחדש.

SMIRO! הבחור כבר קנה לה את השוקולדים המזורגגים האלה! חלאס!

(הכל נכתב ברוח טובה :lol::lol::lol:)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...