Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבוד, דף 10, זה רק מראה מה ב-א-מ-ת מעניין את החברים ב CF :)

צריך לפתוח תת פורום לאוף טופיק, "אוף טופיק - יעוץ זוגי" הפורום יתן פתרונות לכל השאולת החל מהדייט הראשון ועד לגירושים, היתי לוחץ עכשיו על המקש ח ללא אבחנה אבל נדמה לי שהמנהלים פה לא אוהבים שמקשים נתקעים במקלדת.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה חושב שמה שעושה את זה לבחורה בוגרת זה המכונית שלך , אז באמת אין לי מה להגיד לך ..

יוגב

ברור שלא. זה לא המכונית שיש לו. זה הכסף שיש לו כדי לקנות ולהחזיק מכונית כזאת.

חלקן הגדול אפילו לא יודעות באיזו מכונית מדובר וכמה היא עולה.

אבל זאת מכונית ספורט ויש לזה גג נפתח - אז יש לו כסף.

והכסף מאוד מעניין, במיוחד נשים מסויימות באיזורים הללו של הארץ.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תמשיל להיות מי שאתה אבל בסוף הדייט השלישי פשוט שאל אותה לאן לדעתה הקשר הולך.

לשאול אותה? :shock:

תגיד לי השתגעת?

צריך לנסות "לתקוף" כמו שקראו לזה פה. אם היא זורמת אז היא בעניין!

דרך אגב, כבר הייתה נשיקה? ( ולא, לא במצח ), ( או בלחי ).

פורסם

לא לא היה הלוואי,ואם כן לא הייתי מעלה את שיריו של עופר לוי וג'רג' מייקל.:cry::cry::cry::-(

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

בקיצור, ידידי, הגיע הזמן לסיים עם התייעצות על כל צעד. אתה לא רוצה להגיע למצב שעוד חודשים תשאל אותנו "היא רוצה לשכב איתי אך מתעקשת ללא קונדום ורק בחצר של סבתה החירשת, מה לעשות?" ובכלל, יום אחד בלי אינטרנט ואתה לא תדע מה לומר לה?

כמו שהצעתי מוקדם יותר בשרשור, תעשה מה שאתה חושב ומרגיש ותסמוך על האינטואיציה ועל תחושות הבטן שלך.

בהצלחה.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

יש לי הרגשה שהסיפור הזה יגמר מאד טוב או מאד רע, ואיכשהו בכל מקרה הפורום יהיה אשם...

בכל אופן, תודה לפותח השרשור על כל הרגעים המשעשעים שהדיון הזה סיפק לי במהלך עוד שבוע משעמם במשרד. :-)

פורסם
לשאול אותה? :shock:

תגיד לי השתגעת?

צריך לנסות "לתקוף" כמו שקראו לזה פה. אם היא זורמת אז היא בעניין!

דרך אגב, כבר הייתה נשיקה? ( ולא, לא במצח ), ( או בלחי ).

לא לשאול אותה אם בא לה זיון אלא לשאול אותה לאן זה הולך ואז לפעול בדייט הבא לפי התשובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא הייתי הולך בדרך הזו, לדעתי זה הורס את כל המתח והצפייה שיש בדייטים הראשונים.

פשוט זרום, תהיה אתה והכל יסתדר מעצמו.

פורסם

אבל צריך לדעת לאן לזרום.

דייט שלישי זה לא מוקדם כדי לשאול אם זה הולך לקשר רציני או סתם.

כשהייתי פחות או יותר בגילו היתה לי ידידה טובה שהכרתי באילת וזרמתי איתה כפי שאתה אומר. 4 שנים היינו ידידים ממש טובים אבל קשר אפלטוני שבמהלכו החלפתי כמה חברות עד שידידה משותפת גילתה לי שהיא מעוניינת ביותר מידידות כל השנים הכלה אבל מפחדת להגיד (היא אמרה לי את זה ללא ידיעתה). הגילוי הזה הפך את הידיות לקשר שנמשך עוד 3 שנים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ובדיוק בגלל הסיבה הזו בדייט השלישי הוא יכנס למצב "תקיפה", ויראה איך היא מגיבה.

שוב, לדעתי לשאול דבר כמו "לאיפה את חושבת שזה מוביל?" בדייטים הראשונים יכול להוות Turn off רציני לבחורה, ברגע שהיא יודעת מפורשות שיש עניין בה הוא לא יאתגר אותה יותר.

פורסם

אולי זה ישמע מגעיל אבל אני כלכך נהנה מהשרשור שכדאי להמשיך להפגש איתה ולהתייעץ עם אנשים D:

לפעמים ים רגוע יכול להפוך גם לסוער. אולי עכשיו לא היה ביניכם כלום וזה אולי אפילו טוב בשבילך כי היא אולי תחשוב שאתה לא סתם אחד שבא לדפוק ולזרוק.

פורסם
ובדיוק בגלל הסיבה הזו בדייט השלישי הוא יכנס למצב "תקיפה", ויראה איך היא מגיבה.

שוב, לדעתי לשאול דבר כמו "לאיפה את חושבת שזה מוביל?" בדייטים הראשונים יכול להוות Turn off רציני לבחורה, ברגע שהיא יודעת מפורשות שיש עניין בה הוא לא יאתגר אותה יותר.

:mm_yeah: בדיוק מה שאני חושב.

שי ז. - בלי להעליב, אתה קצת OLD FASHION , לא היית אומר?

• תוכן חדש...