Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בלה בלה בלה.. בחורה אחת שנהגה בכוסמוביל

הרגת אותי! זה ההגדרה הכי חזקה ששמעתי לרכב מאז "ערסמוביל". אגב, פה בקנדה כל הזקנים נוהגים על "אולדס-מוביל". אם אני אקרא לרכב שלי "ריצ'מוביל", אני אהייה עשיר?

ורגע של רצינות: אני בטוח שהבחורה הזאת בכלל מדענית גרעין, היא אינטלגנטית מאוד (793 בפסיכומטרי) והיא אשת שיחה מדהימה. היא רצתה לשאול אותך, אגב, משהו בנושא מכניקת הקוונטים. או שלא?

כנראה שזה סוג הבחורות שעליהן ה"אומנות" הזו עובדת.

לפותח השרשור:

מה נסגר, הבאת לה שוקולד?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
Uno תתעורר, הם כבר נשואים ומצפים לילד, בקרוב ההזמנה לברית בה"פ.

למעלה מ130 הודעות על 4 פרלינים, הקונדיטור הזה נראה לי קיבל את הפרסום של החיים שלו :lol::lol::lol:.

file_0_big.jpg

נראה מאושר! :-D

מה קורה? יש חדש?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כן קניתי שוקולדים והיא הייתה מבסוטית אבל הכרחתי אותה לקחת את החמישי הביתה8).זה מורכב מצד אחד ראיתי שכיף לה איתי והוכל ודברנו איזה 6שעות.

היא גם הציעה להפגש אצלי או אצלה שבוע הבא:-).אבל לא ידוע היא מין סגורה כזאת..

ואתמול שלחתי לה 2 סמסים על אחד מהם היא ענתה באופן קר על השני היא בכלל לא ענתה:(

בהתחלה חשבתי לרדת לתחתית לאיזה יום יומיים ואז שוב לצוף אבל אז אמרתי יאללה אני לא אשחק את המשחקים האלה ואהיה מי שאני.ועשיתי זאת, עכשיו בדיעבד אולי אני מתחרט על זה.

האם לשלוח לה היום או טיפה להתקרר ולתת לזמן לעשות את שלו?

אוף זה פשוט לא יכול להמשך ככה,אתמול בערב בגלל אותם סמסמים ומחבות עליה זה שיתק לי חצי מהיום עבודה,הייתי מבואס רצח וכאב לי הראש.

צריך לעשות משהו עם זה ויפה שעה אחת קודם. הכאב ראש וכאב לב האלה פשוט לא יכולים להמשך:-(

http://www.youtube.com/watch?v=Z4LUSUv8AXc דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

:cry::-(:puppydoge

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

דבר ראשון, אין לך מה להיות במתח לגבי נשים, יהיה מה שיהיה והלחץ שלך לא יעזור.

אני מגיל 16 עד גיל 19 הייתי משתגע בגלל בנות ומאבד את עצמי לימים בגלל שטויות כאלה, היום אני מבין שהכל לטובה וגם אם טעית אז לא נורא ותלמד מזה.

דבר שני, אולי האסמסים ששלחת לה היו לא מתאימים למצב, אפשר לשאול מה שלחת לה?

נ.ב תזכור שלרוב הבנות בגיל הזה יש "חוקים" כמו שאסור לענות לאסמס תוך שעה שעתיים ואסור להראות התלהבות, כל זה כדי לא להיראות קלות להשגה או משהו.

אם נפלת על אחת כזאת תתרחק ומהר כי היא רק תשגע אותך.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

סתם סמס חולי של "מה קורה ובלה בה בלה"

פורסם

ברוך הבא לעולם הבנות - מצבי רוח משתנים :-P

אם דיברתם 6 שעות והכול זרם יפה יחסית - היא מעוניינת בך!

אולי מישהי מהבנות שגולשות כאן תוכל לתת משהו מנקודת מבט אחרת :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

נקווה שאתה צודק,כבר נמאס לי מכאב ראש הזה. אתמול בעבודה סבלתי כמו מניאק בגלל הסמסים האלה:cry:

http://www.youtube.com/watch?v=McCRGyQbHCI דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

בנאדם, אם תמשיך להתייעץ איתנו על כל צעד ושעל במערכת היחסים שלך, תצטרך לחלק דיווידנטים כשתגיעו לחלק המעניין...

לעניות דעתי, כדאי שתתן לעניינים לזרום ולא תישען על הפורום בתחום הזה. יש סיבה לכך שיש פה רק גברים, ו-72 אחוז מהם בתולים (לפי הספירה האחרונה). :rolleyes:

פורסם

אובססיביות זה לא דבר מושך. אם שלחת SMS והיא לא עונה אז תניח לה לבינתיים. אתה והיא נמצאים בשלב של גישושים שזה השלב הכי קשה בגלל החוסר וודאות של מה יקרה.

תתאזר בסבלנות ותנסה להבין שהיא כנראה לא הכי סגורה על עצמה אז תן לה זמן ומרחב שתחליט עם עצמה. בינתיים תצא עם חברים ותמשיך הלאה בחיים. לחץ לא יעזור פה.

אסף.

פורסם

תן לה להתבשל כמה ימים. אל תיצור קשר.

(אני יודע כמה זה קשה)

אחרי כמה ימים היא כבר תתחיל לחשוב עליך, איפה אתה, מה אתה עושה , למה אתה לא יוצר איתה קשר, האגו שלה יתחיל להישחק וכו' וכו' וזה הרגע לחזור לתמונה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אם קוראים לו יחזקאל והוא בן 21 הוא לא צריך את קורס אומנות הפיתוי,הוא צריך את משרד הפנים וטופס שינוי שם,זה יעזור לו יותר מהקורס...

:wink:

כמו שמישהו כאן כתב,ועל זה בעצם נסוב כל הדיון לגבי הקורסים האלה,אותו בחור "בוגר" הקורס יוצא לפאב והוא בעצם מגלם דמות שהיא לא עצמו,הוא לא טבעי.

ברור שמבחינה סטטיסטית ככל שאתה מתחיל עם יותר בחורות יש יותר סיכוי שאחת גם תלך איתך,בטח ובטח כשאתה משתמש ב"תחבולות",אבל מה החוכמה פה ? בשביל לגלות את הסטטיסטיקה הזאת צריך קורס ?

הנה טיפ שהוא תחליף לקורס אומנות הפיתוי:

תקנה רכב מעניין ואל תעשה כלום,רק תנהג בו,בחורות יתחילו איתך לבד.

אני לא אשכח בשבוע וחצי שהייתי עם SLK כמה בחורות\נשים\סבתות רדפו אחרי (צחוק צחוק,בחורה אחת שנהגה בכוסמוביל לקחה את זה רחוק ורדפה אחרי בכל בת ים כולל מעבר ב-2 רמזורים אדומים),ואני בכלל הייתי יומיים לפני החתונה...

אם אתה חושב שמה שעושה את זה לבחורה בוגרת זה המכונית שלך , אז באמת אין לי מה להגיד לך ..

אני חוזר בי ..וחוזר לדיון פה בגלל שאני רואה שיש כאן הרבה אי הבנות בתחום .

מצטער שזה קצת ארוך..

אני לא יודע מה איתך ,אבל יצא לי לישאול את עצמי הרבה פעמים בחיי את השאלה :למה גבר מסוים מוצלח עם בחורות ואחר לא.

בעצם כל החיים שלנו אנחנו שמים לב שמסתובבים סביבנו גברים שהם ממש תותחים עם בחורות, יש להם מלא חברות , הטלפון שלהם לא מפסיק לצלצל , והם בכלל לא ישנים בבית אלא כל פעם אצל מישהי אחרת.

נתקלתי בהם בכל מקום בתיכון, בצבא, בעבודה, באוניברסיטה...

ותמיד הם לא היו נראים הכי טוב ולא היו הכי מוצלחים בתחומם אבל היה להם איזה משהו...

ומפה התחילו להתבשל לי כל הענינים למה הוא כן ואני לא , או בעצם למה לו בעצם מגיע לצאת עם כל הפצצות האלה.

ואז שנכנסתי לתחום הזה התחלתי להבין את כל הענין. הבנתי שהמשהו הזה זה פשוט גישה אחרת לתחום.

כל הטריק פה זה להבין מה בעצם יוצר משיכה אצל בחורה .

אז פשוט צריך לפתח אצלך את המשהו הזה שיוצר משיכה , שזה בגדול: בטחון עצמי, מיומנות תקשורת גבוהה, הבעות גוף והבנה איך ליצור רגש אצל הבחורה.מי שיפתח את הדברים האלה עם קורס או בלי קורס המצב שלו ממש ישתפר פלאים.(הבעיה שהרוב עצלנים או לא מודעים)

עכשיו אני לא חושב שבן אדם שפיתח את הבטחון עצמי שלו ואת מיומנות התקשורת שלו זה דבר פסול , הרי זה גם יכול לעזור לו בהרבה תחומים אחרים בחיים.

וזה לא אומר שהבן אדם יהיה פתאום בן אדם אחר . למשל סתם דוגמא: יש לך גברים שיש להם בטחון עצמי בעבודה שלהם ויכולים לנהל מלא אנשים אבל אין להם בטחון לנהל דקה שיחה רגועה וכיפית עם בחורה.

אז מה עם אותו בן אדם פתאום מתגבר על הבעיה הזאת הוא יהפוך פתאום לאיזה חרא מניאק אפס?לא הוא פשוט תירגל את מיומנות התקשורת והבטחון העצמי שלו שזה והכל זורם לו הכל יותר בקלות.

מה לשפר את יכולת התקשורת שלך ,הבטחון העצמי ולהבין יותר טוב את המין השני זה רע? זה אומר שאתה תיהיה מישהו אחר?:roll: זה וואחד ברכה!!

שאני נכנסתי לתחום השתנתי במשהו? נהייתי איזה מפלצת? לא נשארתי אותו בן אדם סבבה ונחמד שאוהב תשקט שלו אבל מעכשיו שאני יוצא או מבלה ורואה בחורה אני יודע שאני לא יתבייש\יהפוך לדג\ יזכור אותה וילך הביתה לעשות ב*ד (הקף את מה שנראה לך) , אני יוכל לגשת בבטחון ולדעת שהסבירות שאני יכיר אותה יותר גבוהה מפעם כי פתחתי לעצמי כלים שיעזרו לי ,בדיוק כמו הגברים האלה שדברתי עליהם בהתחלה כי אני לא חושב שהם יותר טובים ממני במשהו .

נ.ב

אני יודע שאומרים שבקורסים האלה מלמדים אותך להתנהג חרא לבחורות , וזה לא באמת ככה .בתור אחד שבאמת היה שמה אז.. כל הקטע פה הוא להבין שבחורה צריכה גם רגשות חיובים וגם רגשות שלילים.הבעיה שיש היום היא שרוב הגברים מעניקים לה רק רגשות חיובים כי פוחדים לאבד אותה.אז לפעמים נותנים לה קצת רגשות שלילים עקיצה או שתיים , זה לא מזיק.:wink:

יוגב

פורסם
,אתמול בערב בגלל אותם סמסמים ומחבות עליה זה שיתק לי חצי מהיום עבודה,הייתי מבואס רצח וכאב לי הראש.הכאב ראש וכאב לב האלה פשוט לא יכולים להמשך:-(

כאב ראש? איך הזמנים משתנים, כשאני הייתי בגילך, הייתי מקבל מבחורות כאלה כאב ביצים! :roll:

(מותר להגיד ביצים? במחשבה שניה, אם מישהוא כתב פה כוסמוביל וזה עבר בשקט אז ביצים זה בטח בסדר).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

עצה קטנה ממני ופרשנות קטנה משלי לכל הסיפור הזה.

חברינו מהפורום הכיר בחורה נחמדה. היה דייט ראשון,ולקראת השני,חברינו נכנס לכאן לקבל עצותינו. הוא רצה לדעת אם להביא מתנה לדייט השני זה יותר מדי. אז ככה,ברוב המקרים,זה דבר אסור- שגיאה ראשונה. הבחורה יצאה עם חברינו לדייט שני- מה שאומר שיש משיכה מסויימת ויש עניין. חברינו דיווח שהיה דייט טוב אך לא אינטימי. כאן מתחילה הטעות הגדולה.

בלי לבלבל בביצים יותר מדי- יש כאן מקרה של חוסר "תוקפנות". תוקפנות במובן של "לתקוף" אם אתם מבינים על מה אני מדבר(ומי שלא,שיעשה טובה וילחץ על ה-X בצד ימין למעלה של החלון [ואם הוא בצד שמאל אז בכלל רחמים כי זה אומר ווינדוס בעברית]). דייט שני חובה "לתקוף". נקודה.

עכשיו הבחורה,שמה לב שידידינו אינו "תוקף",מאבדת ממנו קצת עניין,כי גם היא בסך הכל רוצה "אינטימיות".

העצה שלי אליך חברינו- נסה להשיג דייט שלישי (היעזר בחברי הפורום). בדייט הזה תחשוב על איך להגיע למצב שאינטימי הזה ותראה לבחורה שיש לך ביצים. תיזום. אחרת תאבד אותה ומהר.

172

פורסם

תמשיל להיות מי שאתה אבל בסוף הדייט השלישי פשוט שאל אותה לאן לדעתה הקשר הולך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...