Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קרה?, פתאום ראית עוד זווית על הקורסים האלו אז נבהלת?

עדיף ככה

שבוע טוב

ואתה יודע מה יוגב? יאללה רוצה להיתמם בוא ואני אראה לך משהו יפה

זאת ההודעה שלך באדיבות הארכיון, מדיון אחר בכלל, שים לב לתאריך ולהמלצה בסוף:

יוגב R

05/09/09, 8:38

טיפ קטן למי שמאמין במשפטי פתיחה...

אין כזה דבר משפטי פתיחה כשרוצים להתחיל עם בחורה.:idea:

מה שמשנה בסיטיואציה שלך עם בחורה זה איזה רגש אתה גורם לה.

תראה לה שאתה גבר שונה מאחרים שבטוח בעצמו שלא דופק לה חשבון שיודע גם לעקוץ שצריך ,עם ההבעות גוף הנכונות וזה הכי יקנה אותה.

הטעות הכי גדולה של גברים היא שהם מנסים להרשים בחורה עם איזה משפט פתיחה שנון ומנסים להתחבב עליה.

גבר שמחבבים אותו זה לא גבר שנמשכים אליו.

יוגב

נ.ב: ציינו פה את כל הקורסים של אומנות הפיתוי,אז חברים שלי הלכו לקורסים וההצלחות לא איחרו להגיע.מומלץ!!(אני לא עשיתי)

עכשיו, אתמול כתבת שאתה עוסק בתחום, וקודם המלצת על אומנות הפיתוי (1+1)

אז הלכתי לגוגל ורשמתי את הצירוף "אומנות הפיתוי Mystery Method",

וואלה איזה קטע, זו אותה שיטה ,אותה שיטה שמדברת על התנגדות של הרגע האחרון, רק המתורגמת

אותי אתה מנסה לערבב?

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יוגב, אני עד עכשיו לא הבנתי מה מלמדים שם לפי הטענות שלך.

תסביר לי מה מלמדים, כי להתחיל עם בחורה או גישה לחיים זה לא רציני להגיד.

בא היום בחור שואל אותך, תכלס מה אני לומד בקורס באופן מעשי, מה אתה אומר לו? אתה לומד להתחיל עם בחורות? אתה לומד לקחת את החיים באיזי? אם אתה לא משנה את האדם עצמו אז איך זה יעבוד לו? הרי הוא נכנס לקורס עם תבנית התנהגותית מסויימת שלטענתך גורמת לו לא להתחיל עם בחורות או לא להצליח בניסיונות שלו.

הרי אם אדם ממורמר ינסה להתחיל עם מישהי, סביר להניח שהוא לא יצליח כי הוא מראש לא משדר משהו טוב (ולא משנה מה הוא יגיד, ההתנהגות שלו פשוט לא תהיה נעימה), אז מה אתה מלמד אותו להיות אדם נחמד יותר? נעים יותר לשיחה? מלמד אותו מה להגיד בכל סוג של סיטואציה עם הבחורה?

בגלל שגם נשים וגם גברים זה לא מדע מדוייק, אני מתקשה להבין לפי איזו תבנית מלמדים את החומר בקורסים האלה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי הדרך הנכונה היא מודעות עצמית (שלך) עם הרבה אפטיות (כלפיה)

ברגע שאתה מבין אותה לעומק ורואה את הדברים כמו שהיא רוצה להסביר זה קשר הרבה יותר בריא וחזק ומובן לשני הצדדים מאשר משחקי זכר אלפא ואומנות הפיתוי שלדעתי לפעמים גורמים לאדם שלא סגור על עצמו לא להראות את היופי הפנימי האמיתי שלו,אם וכאשר תקשר אליה הרגש והלב כבר ינגנו חזק יותר בשלבים הבאים ויובילו אתכם לבד לרצות להיות כל רגע ביחד :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
יוגב,

תסביר לי מה מלמדים, כי להתחיל עם בחורה או גישה לחיים זה לא רציני להגיד..

מלמדים שם להתחיל עם ליידי בוי בפטפונג ולחשוב שהוא בחורה :lol:

(סליחה יוגב, אני כבר כמה ימים עוקב אחרי השרשור ומנסה להחזיק את עצמי אבל אני כולה בשר ועצמות,בלי עמוד שידרה, בלי רצונות ובלי בקרה, רק מאוויים)

ושוב, סליחה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שיגעתם אותו. מי שלא רוצה ללכת לקורס יכול לקנות את הספר שמביא+- אחלה הקדמה לדבר האמיתי.

אומנם לא עשיתי את הקורס אבל קראתי את הספר ויש בזה משהו...ללא ספק.

חבר טוב ניסה למשוך אותי מאוד לקורס כי "אלוהים" יודע כמה אני זקוק לו :lol: אבל פשוט לא בא לי להוציא כזה סכום על זה כרגע.

בכל מקרה זה הכריכה שלו.

de7no8.jpg

פורסם
יוגב, אני עד עכשיו לא הבנתי מה מלמדים שם לפי הטענות שלך.

תסביר לי מה מלמדים, כי להתחיל עם בחורה או גישה לחיים זה לא רציני להגיד.

בא היום בחור שואל אותך, תכלס מה אני לומד בקורס באופן מעשי, מה אתה אומר לו? אתה לומד להתחיל עם בחורות? אתה לומד לקחת את החיים באיזי? אם אתה לא משנה את האדם עצמו אז איך זה יעבוד לו? הרי הוא נכנס לקורס עם תבנית התנהגותית מסויימת שלטענתך גורמת לו לא להתחיל עם בחורות או לא להצליח בניסיונות שלו.

הרי אם אדם ממורמר ינסה להתחיל עם מישהי, סביר להניח שהוא לא יצליח כי הוא מראש לא משדר משהו טוב (ולא משנה מה הוא יגיד, ההתנהגות שלו פשוט לא תהיה נעימה), אז מה אתה מלמד אותו להיות אדם נחמד יותר? נעים יותר לשיחה? מלמד אותו מה להגיד בכל סוג של סיטואציה עם הבחורה?

בגלל שגם נשים וגם גברים זה לא מדע מדוייק, אני מתקשה להבין לפי איזו תבנית מלמדים את החומר בקורסים האלה.

עם הגישה פה של אנשים והזילזול הפסקתי הלגיב.(ההודעה הזאת לא קשורה אליך tomer)

מצטער אבל באמת שאין מה לדבר.

הכי חשוב שקצת חבר'ה למדו או ראו איזה משהו פה וזה יגרום להם להתענין. ואולי יהיה להם יותר קל.

פורסם

מההתרשמות שלי, המרכז לאמנות הפיתוי מתמחה בעיקר בלפתות גברים לתת להם כסף.

יש בשוק חומרים טובים יותר (באנגלית אמנם) ומדריכים טובים יותר. החברה של מאפ"י פשוט מתמחים בשיווק אגרסיבי ותביעת המתחרים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אפשר לקבל שם של מדריך יותר טוב באנגלית?

אישית מצאתי את הספר למספק בההחלט. העיניין פה לא ליקרוא את החומר 100 פעם אלא לצאת ולתרגל ופה הבעיה אצלי...ביישנות. בקורס זה כמה חברה ביחד ומתגברים על זה. לבד זה קשה.

פורסם
עם הגישה פה של אנשים והזילזול הפסקתי הלגיב.

מצטער אבל באמת שאין מה לדבר.

הכי חשוב שקצת חבר'ה למדו או ראו איזה משהו פה וזה יגרום להם להתענין. ואולי יהיה להם יותר קל.

אני לא מזלזל, אני באמת לא מבין תכלס מה מלמדים בקורס.

אם אתה רואה את זה כזילזול, אז המצב שלך לא טוב.

מבחינתי עד עכשיו מה שעשית זה שיווק של הקורס הזה בלי להגיד מה מוכרים שם. זה מזכיר לי מאוד את האנשים שאומרים לך "אני אלמד אותך לשווק את עצמך, אני בעצמי עושה מזה ים כסף ממה שאני מוכר". רק שהם לא אומרים לך מה הם מוכרים ובסוף אתה מגלה שהם מוכרים את הקורס שיווק הזה שלהם שאתה בעצמך עברת אצלם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בחורה לא נמשכת לגבר בגלל מה שהוא אלא בגלל איך שהוא גורם להרגיש..

..

השאלה היא אם כדי ליצור את הרגש הנכון אתה נשאר כפי שאתה (וב90% מהמקרים התשובה היא לא).

יוגב,

לא יכולתי להסביר לך את מה שאני חושב יותר טוב ממה ששי כתב.

תבין,זה לא עניין של אנטי נגד קורס כזה,פשוט נראה לי לא אפקטיבי במיוחד שאתה צריך לגרום לבחורה להרגיש משהו מיוחד שהוא שונה ממי שאתה כאדם.

זה כמו איצקו (רמזור) שניסה לעשות פוזות של עבריין...

לתת לבחורה להרגיש משהו מכוון-אחלה,כל עוד אתה בונה עלייה לסטוץ,אם זה המקרה,"שדר" לה מה שבא לך,גם אם זה מנותק מהמציאות ועוד יותר מנותק מהאופי שלך.

בקטע רציני ? זה לא ישרוד את מבחן הזמן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל מי שיש לו בעיה של ביישנות/התרגשות/קפאון ב"להתחיל" עם נשים צריך לגשת לטיפול נפשי בכדי להתגבר על הבעיה ולא ללכת לאיזה קורס קקיוני שמעביר איזה שרלטן שההכשרה המקסימלית שלו בנושא היא שהוא ישב פעם בטיסה לחו"ל ליד מישהוא שקרא את הספר של השרלטן השני שכתוב באנגלית ושהוא יודע לספור את הכסף שנותנים לו האומללים שהוא מפתה להגיע לקורס (וזאת כנראה אומנות הפיתוי האמיתית שקשורה איך שהוא לקורס).

אם למישהוא יש פחד בילתי נשלט מנחשים, אתה לא הולך ללוכד נחשים בכדי להתגבר על הפחד.

אתה הולך לטיפול אשר מלווה באנשי מקצוע בתחום הנפש אשר עוזרים לך (דרך אגב, דוגמאת הנחשים היא בגלל שיש מולי כרגע נחש ולא בגלל חו"ח איזה סוג של הקבלה בין נשים לנחשים).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כל מי שיש לו בעיה של ביישנות/התרגשות/קפאון ב"להתחיל" עם נשים צריך לגשת לטיפול נפשי בכדי להתגבר על הבעיה ולא ללכת לאיזה קורס קקיוני שמעביר איזה שרלטן שההכשרה המקסימלית שלו בנושא היא שהוא ישב פעם בטיסה לחו"ל ליד מישהוא שקרא את הספר של השרלטן השני שכתוב באנגלית ושהוא יודע לספור את הכסף שנותנים לו האומללים שהוא מפתה להגיע לקורס (וזאת כנראה אומנות הפיתוי האמיתית שקשורה איך שהוא לקורס).

טיפול נפשי ? אני חושב שקצת הגזמת. בטוח שיש דרכים אחרות לגרום לאנשים להתגבר על ביישנות, למשל חברים שדוחפים אותך וכדומה.. אף אחד לא אמר שהקורס הזה הוא חובה או הדרך היחידה להתגבר על ביישנות. בנושא השרלטנים, יכול להיות שכן ויכול להיות שלא, כל מה שאני יודע הוא שחבר טוב שלי היה בקורס, נהנה וגם השכיל.

אם למישהוא יש פחד בילתי נשלט מנחשים, אתה לא הולך ללוכד נחשים בכדי להתגבר על הפחד.

אתה הולך לטיפול אשר מלווה באנשי מקצוע בתחום הנפש אשר עוזרים לך (דרך אגב, דוגמאת הנחשים היא בגלל שיש מולי כרגע נחש ולא בגלל חו"ח איזה סוג של הקבלה בין נשים לנחשים).

סיכום מנקודת מבט שלי:

תראו, יש פה הרבה התנגדות לקורס שאף אחד ממתנגדיו לא היה בו באופן מעשי.

גם אני לא הייתי בו באופן מעשי אבל כפי שאמרתי, שמעתי אליו דברים טובים ממקור אמין. כל אחד עושה את החישובים שלו של עלות-תועלת ומחליט מה נראה לו ומה לא, בטח יש אנשים שהיו מרוצים מהקורס וכאלה שלא, כמו בכל דבר.

מעבר לזאת, הגלישה למחוזות של אונס לא קשורה כאן.

מכיוון שהוויכוח הוא סוג של וויכוח על טעם ועל ריח, לא נותר אלה לאחל לכולם ערב טוב, ולשאול מה נסגר עם השוקולדים ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לי, אישית, שיוצא לנהוג ברכבים מפוארים, הבטחון עולה לשמיים. ככה שאני עוקף את כל הפקק בלי למצמץ:wink:

סתם..סתם..אבל המכוניות בהחלט תורמות לבטחון.

וזה לא קשור לשום ז*ן:lol:

תמיר.

פורסם

ואם גבר איך שהוא לא הולך לו עם בחורות אז הוא צריך להשאר איך שהוא כדי שאולי במקרה יום אחד הוא יפול על מישהי שתסכים להיות איתו?

לא, הוא לא צריך להישאר לבד, הוא צריך ללכת לייעוץ פסיכולוגי, לא לקורסים לחרמנים מתחילים.

כאן המקום להמליץ על

במגנוליה בתפקיד המנחה לפיתוי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...