Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואדים למרבה הצער אין לי תמונה שלה:( אבל היא נראת מצויין סמוך עלי:D

אני פשוט חושב שהיא הרגה לי כמה וכמה תאים במוח מרוב שאני חושב עליה וכואב לי הראש מכול האי וודעות הזאת.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 186
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנות הן המין הקשה... אני נוכחתי לדעת שכאשר אתה לא משקיע בהתחלה (פגישות ראשונות) זה הולך הכי טוב.

אל תבנה על הקשר הזה ותתעסק בדברים שלך כרגיל. אם יוצאים לדייט, לא לתכנן אותו שבועיים מראש.

תהיה ספונטני, קליל ומרשים.:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם
+1 :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

בדיוק מה שעשיתי.

רק שבמקום שוקולד, עם אלפחורס של ארומה.

המלצה: עדיף שתאכלו את זה אצלה בבית.

עדיף שתקנה מספר אי זוגי.

היא תדאג לא לאכול יותר ממך, אתה תדאג לא לאכול את האחרון.

האחרון (או יותר) נכנס למקרר.

מחר בבוקר היא פותחת את המקרר, רואה את השוקולד, נזכרת בך, חיוך על הפרצוף, סמס בפלאפון. בום דייט שלישי :)

יותר מדי פרטים.

אתה גבר, אתה לא אמור לרדת לפרטים כאלה. :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
+1 :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

בדיוק מה שעשיתי.

רק שבמקום שוקולד, עם אלפחורס של ארומה.

וכאן נשאלת השאלה החשובה ביותר - איזה אלפחורס. יש להם שני סוגים. אחד בינוני במקרה הטוב, השני מעולה :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עכשיו רק ראיתי את ההודעה הזאת:

בחורות לא אוהבות שוקולדים פרחים הן רק רוצות גבר ששלם עם עצמו.

ברוב המקרים השוקולד לא יתקבל בברכה בשלב כזה גם אם לא תראה את זה מיידית.

עדיף שתשמור הפתעות כאלה ליותר מאוחר.

לפני חמש שנים עשיתי קורס באחת החברות שמלמדות דברים כאלה

החיים שלי נראים לגמרי אחרת - זה כמו קורס נהיגה מתקדמת רק בנושא של בנות.

זה מזכיר לי משהו:

אתם מכירים את המקרה שאתה יושבים עם מישהי ואז בא מישהו עם ורדים

ומציע לך לקנות לבחורה ורד.

אז מה אומרים?

אם לא עשיתם סקס אז:

תודה עוד לא שכבנו!

ואם כן אז:

תודה כבר שכבנו!

אני חייב להגיד לך שיצא לי לראות איזה פרסומת על הקורסים האלו וזה פשוט נראה לי כמו קורס לשידול על סף האונס.

בנוסף, קורס שמלמד אותך שבנות לא אוהבות שוקולד ופרחים זה קורס דבילי על סף הטמטום

וזו אחת התשובות הכי מפגרות ששמעתי בנוגע למוכר פרחים, יותר מפגר מלשבת עם מישהי ושהמוכר בא לקנות ורד, לתת למישהי חמודה שהיא לא זאת שבאת איתה כבדיחה שאתה חושב שתלך טוב.

אולי תיקח איזה קורס מתקדם כמו איך להתנהג לבן אדם , כי אז אולי תמצא מישהי שבאמת מתאימה לך במקום לכפות את עצמך או להציג משהו שהוא לא אתה. ולא תצטרך להתפלא למה ברגע שנגמר שלב ההצגות אתה נשאר עם ה*** ביד

לא ככה?

פורסם

קודם כל אני שמח בשבילך,שהיה בהצלחה ובקלות ובכיף! :-D

בקשר לשוקולד,דווקא נשמע מצויין - זה לא שקנית לה את כל המפעל כמו ילד (עשיר) מתלהב

היא אוהבת את זה וזה ממש לא מוגזם,להראות חיבה והשקעה זה מה שבחורה מחפשת בעיקר בגבר

זרום עם זה ובעז"ה תצליח :wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אפשר רק לשאול בני כמה אתם ומה ההפרש גילאים?

רק מהתגובה הזו שלה שהיא "נעלמה" לשבועיים מהדייט הראשון ועושה "אני כאן\אני לא כאן" או "בוא ניפגש\בוא לא" יש לי הרגשה שהיא לא יותר מבת 18.

אם היא מעל, סלח לי על הכנות - היא צריכה להתבגר.

אני הייתי ככל הנראה מעיף אותה קיבינימאט (אלא אם כן היא ממש שווה ויש לה אופי טוב), מה זה המשחקים האלה אתה כלב שלה?

לא שולח אסאמאסים ולא נעליים, ניסית ליצור קשר אחרי הפגישה? ניסית להיפגש שוב? לא רוצה? שלום ולהתראות.

- לדעתי- להביא שוקולדים אחרי כזה "קשר" של שבועיים שאתה מנסה ליזום משהו והיא לא יוצאת לך מהראש והיא מצידה: "מתעסקת בכמה דברים במקביל וקצת נשמעת עסוקה בטלפון" (שאתה מנסה לקבוע שוב כפי שאמרת) זה יהיה מעשה נואש ולא בוגר ומזה בטח שלא ייצא כלום.

אתה צריך לבוא בגישה (במידה ואתה עדיין מעוניין להיפגש אחרי מה שכתבתי) שרוצה - רוצה, לא רוצה- לא רוצה , יש עוד 1000 כמוה ואתה לא הפסדת כלום!

במידה ותיפגשו שוב - תשקיע ותרשים יותר מהפגישה הראשונה (שככל הנראה לא הצליחה אם היא במשך שבועיים לא יזמה פגישה שניה אפילו אם נזכרה אחרי שבועיים - שוב מה אתה כלב שלה?) ובטח אל תביא שוקולדים.

-----

מצד שני, יש מצב שתקנה שוקולדים, תיפגשו ותסיימו אצלה\אצלך בבית ואני טעיתי לגמרי - מחכה לעדכון.

אוהד. :-D

נ.ב , רק מלקרוא את התגובה שרשמת של איך שהיא מתנהגת זה מעצבן ועוד יותר מוריד מהערך שלה כאדם בוגר ויוצר רושם שלילי של ילדים בני 17. (כל זה ואני יוצא מנ' הנחה שאתם 20+).

פורסם
אפשר רק לשאול בני כמה אתם ומה ההפרש גילאים?

רק מהתגובה הזו שלה שהיא "נעלמה" לשבועיים מהדייט הראשון ועושה "אני כאן\אני לא כאן" או "בוא ניפגש\בוא לא" יש לי הרגשה שהיא לא יותר מבת 18.

יש אנשים שיגידו שהיא משחקת קשה להשגה.

אתה יודע, הרבה גברים מתנהגים ככה גם בגילאי 30+ כי הם חושבים שזה יגרה את הבחורה לרצות אותם יותר. מה רע בבחורה שעושה את זה לגבר? זה משעשע לראות בחורה משחקת ככה, ותאמין לי זה הרבה יותר טוב מאחת שכל הזמן רוצה אותך בתחת שלה (תרתי משמע או שלא).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

שנינו בני 18 למען האמת,ואני לא יודע מה הולך איתה,משום מה יש משהו שמטריף אותי אצלה ולא רק ביופי בעיקר באופי לא יודע איך להסביר את זה אבל פשוט יש לה איזה שהו קסם כזה.אין לי ממש דרך להסביר את זה במילים.=\

אבל לגבי הקטע של כלב לא כלב אני מסכים איתך ידידי אם לא ילך אחרי מחר אני שוקע לתחתית לעולם ועד.

היא טיפוס ביישן ולא היה לה חבר מעולם אז אולי זה נותן הסבר כול שהוא להתנהגות שלה?

הבאסה היא שעד שלגמרי מחקתי אותה מהראש שלי היא נזכרה לחדש קשר וכול המשיכה שלי אליה חזרה:idea:.

רבים שואלים אותי אם זה בגלל היופי או הז**נים אבל האמת אם זה היה ככה היה לי הרבה יותר קל=\.

אבל נראה מה יהיה מחר נקווה לטוב:D

עריכה:

תומר-זה שהיא משחקת אותה קשה להשגה היה לי ברור מהרגע הראשון,שאלה היא איך מתמודדים עם זה ואיפה עובר הגבול בין "קשה להשגה" לבין לא מעוניינת בקשר כלל.

פורסם

אוקיי, אז צדקתי בכל מה שאמרתי שהיא בת 18 והיא צריכה להתבגר (והיא ממש לא משחקת אותה קשה להשגה!).

דבר ראשון - אל תביא לה שום שוקולדים, לבחורה לא היה חבר אף פעם (לטענתך) ולזרוק אותה למים העמוקים בפגישה השניה ועוד עם שוקולדים היא לא תדע איך להתייחס וסביר להניח שלא תסתכל על זה בעין יפה.

דבר שני - אתה נשמע לי יותר בוגר ממנה, אם זאת , גם חסר לך כמה שנים של נסיון עם דייטים בשביל להבין שעם הבחורה הזו - ככל הנראה, לא ייצא כלום.

דבר שלישי - היא לא מבינה כלום מהחיים שלה, היא לא יודעת מה היא מחפשת ואין לה מושג אם אתה מתאים לה או לא.

משהו בפגישה הראשונה שלכם שאתה עשית , כניראה לא מצא חן בעיניה וגרם לה להסתכל עלייך לא ברצינות.

*בפגישה השניה שתהיה, כמו שאמרתי קודם, תהיה יותר רציני ותגרום לה להתעניין בך, תגרום לה לשאול שאלות ותגרום לה לרצות לשמוע עוד.

במידה והיא לא שואלת כלום, לא מתעניינת ולא מראה יותר מידי עניין, צא מנקודת הנחה שבגלל החוסר נסיון שלה היא לא יודעת איך להתנהג ומפה כבר לא ייצא כלום, הכי הרבה ידידים, זה גם יכול להכין אותך מראש : בפגישה הראשונה היא הראתה עניין ושאלה שאלות עלייך?

מחכה לעדכון.

אוהד.

**מי יודע, אולי היא משחקת קשה להשגה, אבל קשה להשגה = לא רצינית, אם הייתה רצינית (ובוגרת) היא הייתה יודעת בדיוק מה היא רוצה ולא הייתה מושכת אותך שבועיים, מכיוון שהיא כן מושכת אותך שבועיים = לא יודעת מה היא רוצה = לא בוגרת.

או - (ואו קטן מאד) = קשה להשגה ואז = לא רצינית שוב.

- לא הבנתי מה רשמת:"רבים שואלים אותי אם זה בגלל היופי או הז**נים אבל האמת אם זה היה ככה היה לי הרבה יותר קל=\." היו ז**נים? או שזה רק מה שאתה מחפש? או שאתה יוצא מנ' הנחה שאם לא קשר רציני אז לפחות תתן לה בראש?

פורסם
עכשיו רק ראיתי את ההודעה הזאת:

אני חייב להגיד לך שיצא לי לראות איזה פרסומת על הקורסים האלו וזה פשוט נראה לי כמו קורס לשידול על סף האונס.

בנוסף, קורס שמלמד אותך שבנות לא אוהבות שוקולד ופרחים זה קורס דבילי על סף הטמטום

וזו אחת התשובות הכי מפגרות ששמעתי בנוגע למוכר פרחים, יותר מפגר מלשבת עם מישהי ושהמוכר בא לקנות ורד, לתת למישהי חמודה שהיא לא זאת שבאת איתה כבדיחה שאתה חושב שתלך טוב.

אולי תיקח איזה קורס מתקדם כמו איך להתנהג לבן אדם , כי אז אולי תמצא מישהי שבאמת מתאימה לך במקום לכפות את עצמך או להציג משהו שהוא לא אתה. ולא תצטרך להתפלא למה ברגע שנגמר שלב ההצגות אתה נשאר עם ה*** ביד

לא ככה?

קודם כל הבחור שענה לך צדק . אסור בחיים (!!)לתת לבחורה שי בדייט שני . זה מראה על הצהרת כוונת, זה מראה על לחץ זה מראה על נואשות..

אתה חושב שבחורות לא קולטות שאתה מנסה לקנות אותה במתנות? אז אתה טועה..בחורה לא רוצה שתקנה אותה בחורה רוצה שתכבוש אותה (משהו שאתה צריך ללמוד:idea:)

ואיך שאתה צוחק על הקורסים האלה זה לא במקום. ניסית שאת יודע? :roll:

אנוכי עוסק בתחום (לא יכול לפרט) והכרתי לא מעט אנשים שעברו את הקורסים האלה ונהפכו לתותחי על עם נשים וזיינים.

תלמד משהו. בחיים בושה זה לא לא לדעת ,בושה זה להכיר בזה שאתה לא טוב במשהו או שאתה יכול להשתפר ולהתחדד.:idea:

רוב הגברים יש להם תפיסה מסויימת על בחורות שהיא טעות :idea:, הקורסים האלה באים ללמד אותך תפיסה נכונה על נשים ואיך עובדת החשיבה אצלן והיא פאקינג שונה מגברים. (לפי איך שהגבת , הסיכוי שהתפיסה אצלך נכונה הוא לא גבוה)

ההבדל בין גבר שעשה את הקורס לבין גבר שלא עשה הוא שמים וארץ ,כלומר נתרגם את זה ככה: רוב מי שלא עשה מתפשר על בחורה שהוא הכיר במקרה בלימודים או בעבודה או דרך חברים או במקרה במועדון לעומת בוגר קורס ש"התיישב" על החומר כמו שצריך והוא מסוגל לגשת לכל בחורה לענין אותה , לרגש אותה, למשוך אותה , לדעת איך להדליק אותה , מה לעשות בדייט ומה לא והלאה..

יוגב

פורסם

אל תתן מתנה בנתיים, במיוחד אם היא לא סגורה על עצמה, כוונה כזאת רק תלחיץ אותה ותכניס לה מחשבות מפגרות לראש.

במקום זה תעשה את עצמך אפטי או שכחתה ושתצאו חודש תביא לה חבילה יפה של שוקולדים.

פורסם

אוהד-אני מודה לך על התגובות העינייניות. לא לא היו ז**נים והאמת זה לא מה שאני מחפש(לא זה עומד בראש מעיניי אני מעוניין בקשר רציני ועם הזמן יבואו הז**נים).

האמת היא שאני מכיר אותה כבר לא מעט זמן,בערך שנתיים אנחנו היינו ידידים די טובים אבל חוץ מאיזה פעמיים לא יצא לנו באמת לעשות שיחת נפש או לדבר על משהו רציני.

האם יש לזה השפעה?

האם כדאי לחשוף בפניה את הקלפים ולשאול שחר על גבי לבן אם היא מעוניינת בקשר זוגי? ככה לפחות אני אדע אם היא רצינית או שאני סתם שורף לעצמי את הרגשות.

נ.ב

לגבי מה שכבתי מקודם פשוט כמה וכמה חברים שלי שספרתי להם את המצב לא הבינו למה אני כול כך נאבק וכול כך רוצה קשר איתה.

• תוכן חדש...