Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו - האם להתעקש על ידנית?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטעות שלך היא שחתמת על זיכרון דברים לפני שבדקת עד הסוף את הרכב.

אין סיבה לבטל עכשיו ומיד את העיסקה, זה שפעלת פעם אחת בחיפזון לא אומר שצריך לעשות זאת שוב.

קחו את הרכב לבדיקה ביום ראשון. אחר כך בדקו את היסטוריית הטיפולים של הרכב ורצוי לעשות זאת במוסך שטיפל ברכב באופן קבוע כדי שיוכל לאמת או לשלול את הנתונים שקיבלתם ממכון הבדיקה.

רק אחר כך תוכלו לדעת האם המחיר שנקבע ראוי או שיש תקלות נוספות שצריך להתחשב בהן.

השילוב של מנוע ה1400 סמ"ק והגיר האוטומטי אכן מבטיח ביצועים עצלים במקצת. עד כמה שאני יודע רוב המחלות של הגיר כבר נפתרו במודל הזה כך שגם מבחינת אמינותו לא צריכה להיות בעיה מיוחדת.

בפעם הבאה תנסו לשאול לפני שאתם חותמים, לא בדיעבד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
חתמתי היום זכרון דברים על פיג'ו 206 אוטומטית, שנת ,2003 עם קילומטרז' נדיר של 38 אלף ק"מ (אוטו מאשה גמלאית)

האם עשיתי עסקה טובה?

האם צפויות לי בעיות עם הגיר האוטומטי שלה?

האם אולי כדאי לבטל??:roll:

לא צריך להיות בלחץ. חברה שלי קנתה לפני כמה שנים רכב עם שילוב מנוע-גיר דומה (C3) ועם ק"מ דומה, ואין שום בעיות עם התיבה עד כה. היא אמנם עצלה והרבה פעמים מעצבנת, אבל לשימוש ממוצע היא תספק אותך. שימי לב שצריכת הדלק לא מרשימה לנפח מנוע קטן כזה (גם בגלל התיבה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...