Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה|6X9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי תיקון קטן לסאב(הדבקת הממברנה לגומי),חיברתי הכל,ירדתי לרכב חיברתי את הסאב למגבר,הכל טוב ויפה שמתי דיסק וזה,אני מגלה שהרמקולים שלי לא עובדים, כאילו שהם נשרפו,החלפתי יציאות בדקתי שהמגבר עובד ושום דבר לא עזר,הם פשוט לא עובדים,מישהו יכול לתת לי עוד רעיונות לפני שאני ארכוש 6X9 אחרים או שבכלל עדיף לי להרכיב קומפוננט קדימה,תנו לי הצעה 6X9 עד 350 ש''ח לא צריך שיהיו חזקים בבאס חשוב לי שהם יוכלו להישמע חזק ולא להיבלע בבאסים,חשוב שהם יוכלו לספוק הרבה RMS כי הם מחוברים למגבר שהוא ניראה חלש אבל הוא מוציא בסביבות ה80RMS והוא ניראה לי המקור לבעיה כי הוא שרף כבר זוג רמקולים,לא נגעתי בכיוונים,הגיין היה על כ30%

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

• תוכן חדש...