Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני גר במודיעין ועובד בהרצליה - נסיעה של כ100 ק"מ ביום (כ 30000 ק"מ בשנה).

אשמח לדעת אם לחברי הפורום יש המלצה על רכב משפחתי שיעמוד בעומס כזה באיזושהיא רמת כדאיות כלכלית.

תקציב ההשקעה הראשונית גמיש, אך הייתי רוצה שעלות אחזקת הרכב (הוצאות שוטפות + ירידת ערך צפויה) יהיה סביר ככל הניתן.

תודה,

נועם

פורסם

ראשית אני ממליץ על רכב דיזל. כמות הנסועה השנתית שלך גבוהה מאוד ולכן אחזקה של רכב כזה תהיה עדיפה.

אשמח לדעת בצורה ספציפית יותר מה ציפיותיך מהרכב ומהו תקציבך על מנת שנוכל להתאים לך את הרכב הטוב ביותר

לפי תקציבך.

שלומי.

פורסם

אני לא חושב שיש הרבה ציפיות. עיקר הנסיעות יהיו לעבודה, אבל חשוב שיהיה מספיק גדול לטיולים מזדמנים ולכן צריך משפחתי. חווית נהיגה לא חשובה. לא חייב אוטומט. בטיחות ואמינות חשובים, וס"הכ עלות על פני זמן חשובה.

תקציב - אשמח אם אוכל לצאת בפחות מ 70000 ש"ח, אך אם צריך יותר כדי להשיג כדי להשיג את הדרישות האלו אני יכול לעלות.

נועם

פורסם

תנסה למצוא את המגאן דיזל דור שני.

היא דיי נדירה בארץ והיא מוצעת עם תיבת הילוכים ידנית ומנוע DCI דיזל בנפח 1.5 כמו שיש בקנגו.

היא מאוד חסכונית והיא יכולה להתאים לך. אמינות הרכב תלוי באופן הטיפול בו ואם הטיפול השותף הוא טוב אין כל ספק לאכזבה.

אני לא בדיוק מתמצא בשנתונים שבו הרכב קיים אבל מה שאני כן יכול להגיד שאני כמעט בטוח שהוא נכנס לתקציב.

אופציה שנייה מעולה היא האוקטביה זידל של סקודה שהיא מעולה לנסיעות כאלה.

לגבי הביצועים והשאר הדברים ברכב אני לא הכי מתמצא.

מקווה שהצלחתי לעזור במעט.

שלומי.

פורסם

לדעתי כן וזה יותר מהבחינה הרציונלית.

נסועה שנתית של נהג מונית היא הרבה יותר מ 30 אלף ק''מ בשנה ואני רואה עוד אוקטביות מ 2003

שנוסעת בכבישים, ונהגי מוניות מתאפיינים כמתעללים לא קטנים (לפחות אלה שאני מכיר :lol:)

ואם הרכבים עוד נוסעים, מה הסיבה שאצל זה לא ילך?

שים לב אבל לא לקנות רכב ממונית לשעבר כי את הרוב הוא כבר עשה.

שלומי.

פורסם

אני מניח שחשבת על רכב עם מנוע של אלפי כוחות סוס וקוראים לו "רכבת". אם אתה מעדיף מכונית ופקקים, אני מצטרף בחום על אוקטביה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אני מניח שחשבת על רכב עם מנוע של אלפי כוחות סוס וקוראים לו "רכבת". אם אתה מעדיף מכונית ופקקים, אני מצטרף בחום על אוקטביה.

בהחלט חשבתי על רכבת. לצערי - קשה. זמן הרכבת ברוטו יהיה לי כשעה וחצי כל כיוון. באוטו - שעה הלוך ו40 דקות חזור. הפרש משמעותי.

נראה שיהיה קשה למצוא אוקטביה משומשת במצב טוב. הרוב מוניות. אפילו הפרטיות עם 200000 ק"מ. יש הצעה נוספת?

פורסם

מאגאן dci , מומלצת בהחלט , בנהיגה רגועה ניתן להגיע ל 1:17 וצפונה, הכל תלוי בך.

האוקטביה יקרה להחריד מבחינת ביטוחים, שלא לומר שהיא חביבת הגנבים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני בטוח שתוכל למצוא אוקטביה שהייתה בבעלות פרטית במצב טוב.

אם אתה ממש רוצה מקום לטיולים וכאלה אתה יכול אולי לשקול את הפורד קונקט, זה לא משפחתי כמו האוקטביה וכדומה אבל הרכב מרווח, יש לו נפח איחסון גדול והוא רכב די חזק שלא יהרס לך מהקילומטר'ז.

קובי

פורסם
אני בטוח שתוכל למצוא אוקטביה שהייתה בבעלות פרטית במצב טוב.

אם אתה ממש רוצה מקום לטיולים וכאלה אתה יכול אולי לשקול את הפורד קונקט, זה לא משפחתי כמו האוקטביה וכדומה אבל הרכב מרווח, יש לו נפח איחסון גדול והוא רכב די חזק שלא יהרס לך מהקילומטר'ז.

הקונקט רחוק מלהיות נוח, מתלי עלים מאחור מונעים כל אפשרות כזו, הרכב מקפץ ואינו נוח.

בכיוון הזה רק ברלינגו \ קנגו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הקונקט רחוק מלהיות נוח, מתלי עלים מאחור מונעים כל אפשרות כזו, הרכב מקפץ ואינו נוח.

בכיוון הזה רק ברלינגו \ קנגו.

1+.

כמה שאני אוהב את הקונקט נוחות זה הקנגו והברלינגו

שלומי.

פורסם
1+.

כמה שאני אוהב את הקונקט נוחות זה הקנגו והברלינגו

לא יודע האמת שאני כשנסעתי בה כמה פעמים היה דווקא די נוח, הרבה מרווח וכדומה.

אולי היא קפצה אבל אני לא זוכר משהו טורדני במיוחד.

קובי

פורסם

מגאן 2 DCI נוח, מפנק, מנוע חזק ומאוד חסכוני. אצל אבא שלי רכב כזה היה מגיע ל 1200 ק"מ על טנק סולר.

טיפולים יקרים, אמינות לא משהו. אחרי שנה וחצי ו70K ק"מ רכב נמכר.

אחרי שני מגאנים (03,05)שנרכשו חדשים מהסוכנות החלטנו שלא קונים יותר רנו אף פעם.

• תוכן חדש...